За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Gazer TV24-HS2G

код товару: U0423945
Ціна за одиницю:
6127 грн
+156 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 24"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Direct LED

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення HDR

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення HeadphoneАнтенний1 x RJ-452 x USBCIComposite In (AV)1 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android 7.1

Технічні компоненти

CPU Quad-Core
GPU Mali 450MP2
DDR 1G
Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (75x75мм)
Розміри з підставкою 362 x 548 x 154 мм
Розміри без підставки 325 x 548 x 67 мм
Вага з підставкою 2.2 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Gazer
Модель TV24-HS2G
Артикул TV24-HS2G
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5060737110859
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Перша зустріч

Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV об'єднує в собі витонченість форми і актуальний дизайн. Елегантний корпус і тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрана відповідають всім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для даної серії Gazer TV і включає в себе відразу три кольори, зіставлених в один - graphite. Можливість розміщення телевізора в кімнаті за класикою розділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 75x75 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщений джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

Пам'ять, швидкість і Android 7.1

Операційна система Android вже давно стала номером один в технологічному світі. Гнучкість налаштувань і простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності і можливостей. На борту Gazer TV встановлена ​​ОС Android 7.1, яка в зв'язці з 64-бітовим 4-х ядерним процесором А53 і 1 Gb оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 Gb вбудованої пам'яті не обмежують установку безлічі різних додатків та ігор.

Bluetooth, WI-FI та інтерфейси

Bluetooth версії 4.0 в сучасних телевізорах є скоріше необхідністю, а не додатковою функцією. Підключення зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном і навіть геймпада тепер можливо завдяки даній функції.

З вбудованим в Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет за допомогою бездротової технології з роутером. Достатньо всього лише вибрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться моментально.

HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як IPS монітор для сумісного пристрою. Підключення великого IPS дисплея до ноутбука дозволить якісно працювати з зображеннями і відео в професійних редакторах. А для любителів відеоігор перетвориться в найулюбленішу платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має три окремих порти HDMI для одночасного підключення декількох пристроїв і швидкого перемикання між ними. В тому числі один порт з підтримкою технології ARC для передачі звуку.

Улюблені фільми і музика тепер під рукою в кожному будинку на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках. Миттєве визначення пристрою та читання більшості мультимедійних форматів порадує користувача зручністю і функціональністю.

Кінематографічний IPS True RGB екран і HDR технологія

Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів якісного контенту. Чудова передача кольору здійснюється завдяки IPS True RGB екрану, а зачаровує контрастність і насиченість забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори і відтінки перевершили всі очікування навіть в A/B порівнянні. Тепер при перегляді улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

Цифрове телебачення T2 і супутникове S2

Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV - це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованому в телевізор. Перегляд каналів у відмінній якості без абонплат і сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, повністю замінює окремий ресивер. Пошук і декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості настільки популярної трійки супутників Astra/Amos/Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремих пульта і турбуватися про оновлення прошивки і даних супутників.

Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube, Chrome і IPTV

Play Маркет - це цілий всесвіт, зібраний в одному магазині додатків. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти і скачати абсолютно все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери і все, що побажаєте, можливо встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дасть можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним і стабільним з останніми оновленнями ПЗ.

З додатком YouTube світ відеоблогеров стане ще ближче. Корисний і навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент всередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку і розваг. І само собою безліч IPTV додатків, універсальних або від Вашого провайдера, підтримується в Gazer TV.

Управління смартфоном, AirPlay і MirrorLink

Унікальна можливість управління телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Часта проблема пошуку пульта управління тепер вирішена. Досить завантажити додаток Gazer TV на Ваш iOS або Android пристрій і підключитися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій управління, таких як: Пульт, Сенсорний ввід, Миша і Air Mouse перетворюють Ваш смартфон в Touch Pad і клавіатуру для управління Gazer TV або дають можливість управління навіть більше, ніж аналогічний пульт дистанційного керування. Перегляд фотографій і відео з iOS і Android пристроїв також можливий прямо з додатку Gazer TV. Функції Air Play і Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

Телевізор Gazer
Живіть яскраво
Для вишуканих просторів
Новий телевізор GAZER створений, щоб стати яскравим акцентом будь-якого сучасного інтер'єру. Практично позбавлений рамок, він буде збільшувати область перегляду, даруючи максимум вражень від будь-якого трансльованого контенту. Елегантний брендовий дизайн моделі доповнений повнофункціональним джойстиком, який повністю заміняє традиційний пульт управління. Підкресліть індивідуальне оформлення вашої вітальні або конференц-залу, розташувавши телевізор на тумбі за допомогою акуратних ніжок або зафіксувавши на стіні.
Кінематографічний досвід перегляду
Пориньте у світ фарб на чудовому HD-екрані. Виконаний за технологією IPS, він вразить ідеальною передачею кольору і реалістичною чіткістю зображення. Чаруючу контрастність і насиченість контенту забезпечить задіяна технологія HDR. З нею світлі ділянки кадру стануть ще більш яскравими, а темні - глибокими і драматичними. А збереження граничної чіткості та виразності картинки в будь-яких умовах освітлення забезпечить високоефективна LED-підсвітка матриці.
Дарує супервраження
Розроблений на базі 4-ядерного процесора Cortex A-53, Gazer TV забезпечить бездоганну якість будь-якого зображення. Проста та інтуїтивна ОС Android 7.1 в свою чергу спрощує пошук необхідного контенту, а 16 Гб внутрішнього сховища не обмежують установку безлічі різних додатків та ігор. Всі переваги зібрані, щоб зробити ваш відпочинок максимально приємним.
Центр розваг
Продумана конфігурація інтерфейсів, включаючи HDMI і USB, забезпечить широку сумісність з будь-якими джерелами контенту. Вільно синхронізуйте Gazer TV з ігровою консоллю, лептопом і знімними накопичувачами, відчувши новий формат розваг на великому екрані. Вільну сумісність з будь-якими сучасними смарт-гаджетами і доступ до Інтернет-ресурсів забезпечить вбудований модуль Wi-Fi.
Цифрове і супутникове ТБ
Забудьте про складні налаштування Gazer TV. Завдяки вбудованим тюнерам Т2 і S2 ви отримаєте безкоштовний доступ до всіх переваг ефірного мовлення. При цьому управління здійснюється за допомогою одного пульта.
Великий магазин додатків
Улюблені ігри, соціальні мережі, навчальні програми та багато іншого тепер доступні безкоштовно в Google Play. Встановити необхідні додатки ви зможете швидко і безпечно. Додатковий набір додатків для Gazer TV ви знайдете в його власному App Store.
YouTube та IPTV
З додатком YouTube світ відеоблогерів стане ще ближче. Корисний і навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи доступні на екрані Gazer TV. Можливість установки сервісів IPTV в свою чергу дозволить дивитися улюблені канали через Інтернет.
Управління через смартфон
Тепер керувати телевізором можна прямо з екрану смартфона. Встановіть фірмовий додаток Gazer TV і забудьте про пульт. Завдяки цьому вам будуть доступні інтерактивні функції: режим трекпада, голосовий набір, аеромиша та інші.
Дублювання екрану
Завдяки функції дублювання екрану ви не пропустите початок важливої програми або матчу. Просто активуйте відображення телевізора на ваш смартфон.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6127 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!