За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Samsung DV90T6240LX/UA

код товару: U0507161
Ціна за одиницю:
30930 грн
+669 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 9 кг
Кількість програм 16
Кількість режимів сушки 3
Клас енергоспоживання А+++
Енергоспоживання 0.80 кВт/год
Мережева напруга 220-240 В
Особливості Smart-управління ,  підключення WiFi Embedded ,  Smart Things ,  AI Control ,  cистема OptimalDry ,  таймер ,  розміщення в коллону ,  установка ступеня сушіння ,  акустичний сигнал ,  блокування від дітей ,  корзина для вовни ,  індикація часу, що залишився ,  захист від м'яття ,  тепловий насос ,  блокування від випадкового натискання ,  індикація ходу виконання програми ,  підсвітка барабана ,  дисплей: LCD ,  відкладений старт ,  індикатор закінчення циклу
Програми холод ,  антиалерген ,  сушка за часом ,  постільна білизна ,  тепло ,  швидка ,  делікатна сушка ,  вовна ,  рушники ,  змішані тканини ,  синтетика ,  бавовна
Режими сушіння під праскушвидкаделікатна
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Колір корпусу нержавіюча сталь
Вага 50 кг
Колір дверцят чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель DV90T6240LX/UA
Артикул DV90T6240LX/UA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806090920042
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ефективність класу A+++
Енергетична ефективність класу A+++ з технологією теплового насоса

Економте гроші та захищайте довкілля, використовуючи менше електроенергії*. Технологія теплового насоса пропонує енергоефективний, економний та дбайливий спосіб сушіння одягу. Енергоефективність класу A+++ означає, що використовується «холодоагент» замість електроенергії, щоб нагріти повітря, та переробляється тепле повітря, щоб уникнути марних витрат енергії.

* Випробування проводилися згідно з IEC 61121-2013 із завантаженням 8 кг при пранні за програмою для прання бавовни «Cupboard» з тепловим насосом (DV80F5E4HGW), результати порівнювалися з пранням за тією ж програмою, але без теплового насоса (DV80H4100CW). В окремих випадках результати можуть відрізнятись.

Сушить за 81 хвилину
Супершвидкість

Виперіть та висушіть речі лише за 2 години, економлячи електроенергію. Цикл «Супершвидкість» дозволяє висушити бавовняні та синтетичні речі за 81 хвилину*. А завдяки функції «Супершвидкість» пральної машини ви зможете випрати та просушити одяг за 39 хвилин*. Отже, одяг можна випрати та повністю висушити за 2 години.

*Протестовано на моделі Samsung DV8000T за стандартом IEC при завантаженні 3 кг.** Протестовано на моделі Samsung QuickDrive™ WW8000T за стандартом IEC при завантаженні 3 кг.**

Менше шуму
Тихе сушіння

Періть речі, не турбуючи сусідів та не будячи дітей вночі. Інновація «Тихе сушіння» пропонує систему зменшення шуму. Її створено з матеріалів, які поглинають звук, а також оснащено алгоритмом, який оптимізує швидкість обертання для мінімізації шуму. За рахунок цього вдалося досягти низького рівня шуму – 60 дБ*.

*Протестовано на моделі Samsung DV8000T, при завантаженні бавовняної білизни об’ємом 9 кг.

Знищує бактерії
Цикл «Гігієна»

Знищує бактерії на одязі та інших предметах, як-от білизна та м’які іграшки. Цикл «Гігієна» дезинфікує сухі та вологи предмети та речі*, не впливаючи на ефективність процесу сушіння. Використання високої температури під час сушіння дозволяє знищити 99 % мікробів**.

*2 кг висушеної білизни або 2 кг мокрої білизни.** На основі незалежного тестування «Intertek». В окремих випадках результати можуть відрізнятися.

Відкривається так, як вам зручно
Дверцята з можливістю перенавішування

Оберіть зручний для вас напрямок, у якому відкриватимуться двері з можливістю перенавішування*. Завдяки цьому ви зможете організувати простір, а пральна машинка підійде до будь-якого планування кімнати, у якій вона знаходиться. Окрім того, під час відкривання двері не наштовхнуться на стіну! Оскільки двері прозорі*, ви зможете перевірити, що всередині машинки, заглянувши туди.

Одяг без зморшок
Функція «Захист від зморшок»

Висушений одяг без зморшок, не користуючись праскою. Просто оберіть «Захист від зморшок», і після закінчення циклу сушіння машина періодично обертатиме барабан без нагрівання протягом певного часу (до 180 хвилин). Це запобігає занадто довгому перебуванню гарячого одягу в одному положенні, тому на тканині не утворюються складки.

Розумно сушить
Функція «OptimalDry»

Оптимізуйте ефективність сушіння без особливих зусиль! Функція «OptimalDry» використовує 3 датчики, щоб досягнути кращих результатів. Вона відстежує рівень вологості та підлаштовує час сушіння, тому прання завершується швидше, та при ньому використовується менше енергії. Окрім того, вона запобігає пошкодженню одягу та нагадує чистити теплообмінник.

Проста в обслуговуванні
Фільтр 2-в-1

Простота обслуговування та оптимізовані ефективність сушіння та безпека. Інноваційний фільтр 2-в-1 має двошаровий сітчастий фільтр. Отже, немає потреби у фільтрі теплообмінника, що полегшує обслуговування. Два сигнали нагадування також сповістять, коли фільтр та теплообмінник потребують очищення.

Освіжіть білизну без прання
Технологія «Air Wash»

Освіжіть одяг без прання, виварювання, чищення та миючого засобу. Технологія «Air Wash» дезодорує одяг та постільну білизну, тому вони завжди матимуть запах свіжості. Неприємні запахи видаляються за допомогою надзвичайно гарячого повітря. Отже, ваш одяг буде виглядати щойно випраним та висушеним протягом тривалішого часу.

Швидке сушіння, маленьке завантаження
Quick Dry 35'

Швидко висушіть одяг, який вам потрібен, як-от сорочку для роботи або футболку до школи. Цикл «Quick Dry 35’» дозволяє висушити 1 кг одягу за 35 хвилин*. Використовуючи високу температуру, машина дозволяє висушити декілька одиниць одягу, тому вам доведеться чекати менше – просто висушіть потрібні речі тоді, коли вони потрібні.

* Може залежати від типу тканини.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30930 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!