За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Gorenje DP7B

код товару: U0319761
Ціна за одиницю:
13755 грн
+312 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 7 кг
Кількість програм 16
Клас енергоспоживання В
Діаметр люка 35 см
Особливості відкладений старт ,  сенсор вологості ,  блокування від випадкового натискання ,  звуковий сигнал ,  індикатор заповнювання бака для конденсату ,  автоматичне самоочищення конденсатора ,  старт/пауза
Програми блузи/сорочки ,  дитячі речі ,  обдув ,  делікатні речі ,  вовна ,  синтетика ,  бавовна
Режими сушіння під праскув шафу
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 62.5 см
Колір корпусу білий
Вага 40 кг
Колір дверцят білий

Інші

Виробник Gorenje
Модель DP7B
Артикул DP7B
Гарантія, міс 12
Штрихкод 3838782066894
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сушильна машина Gorenje DP7B

Клас конденсації вологи А. Менше вологи в приміщенні під час сушіння. При кожній сушці сушильні машини WaveActive конденсируют більше 90% вологи з одягу, роблячи білизна повністю сухим і усуваючи проблему надмірної вологості в приміщенні. Це означає, що за рік в ваш будинок потрапить на 55 літрів менше води в порівнянні з класом конденсації вологи В.

Простий інтерфейс. Три кроки, і все готово. Проста у використанні панель управління з розташованим в центрі перемикачем програм дозволяє почати сушку, зробивши три простих дії. Увімкніть сушильну машину, виберіть програму і натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності

Режими сушіння. Ідеально відповідають вашим потребам. Наші машини забезпечують найкращу сушку для будь-якого типу тканини. Поєднання температури, часу сушіння і обертання барабана створює ідеальні умови для сушіння білизни. Однак якщо вашому одязі потрібен особливий догляд, ви можете доповнити програми різними режимами, виходячи з ваших потреб.

Освіження. Швидке освіження одежди.Спеціальная програма освіжить ваш одяг після занять спортом або вечері. Свіже повітря допоможе позбутися від запаху їжі і тютюну. За 30 хвилин речі будуть свіжі, як після прання, і їх можна буде знову надіти.

Сушка великих речей. Ідеальна сушка без перекручування. Великі речі і постільна білизна при сушінні можуть заплутується і збиватися в грудку. Спеціальна програма «Покривала» з прорахованим алгоритмом обертання барабана в обох напрямках попереджає сплутування і забезпечує ідеальний результат сушіння.

Програма сушіння дитячого одягу. Особливий догляд за дитячими речами. Іноді крихітна дитячий одяг може залишатися трохи вологим навіть після завершення сушіння. Завдяки спеціальній програмі кожен комбінезон буде бездоганно висушений і розпушений.

Антисминание. Мінімум прасування. Немає часу, щоб розвантажити сушильну машину? Сушильна машина WaveActive буде періодично обертати барабан з білизною протягом трьох годин після завершення циклу, щоб запобігти злежуванню і утворення складок.

AutoDrain: автоматичний відведення конденсату. Немає необхідності зливати конденсат вручну. Якщо сушильну машину під'єднати до зливу за допомогою зливного шланга AutoDrain, виливати воду з ємності для конденсату не буде потрібно.

Блокування від дітей ChildLock. Захист від допитливих малюків. Щоб діти не могли скористатися приладом, панель управління можна заблокувати, натиснувши спеціальну комбінацію клавіш. Це також унеможливить зміну будь-яких параметрів, якщо вас немає поруч.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13755 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!