За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Candy GVS4H7A1TCEX-S

код товару: U0354508
Ціна за одиницю:
20756 грн
+245 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 7 кг
Кількість програм 16
Об'єм барабана 80 л
Клас енергоспоживання А+
Мережева напруга 220-240 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості NFC ,  сенсор вологості ,  відкладений старт ,  дисплей: LCD
Висота 85 см
Ширина 59.6 см
Глибина 46.5 см
Колір корпусу білий
Вага 38 кг
Колір дверцят срібний

Інші

Виробник Candy
Модель GVS4H7A1TCEX-S
Артикул GVS4H7A1TCEX-S
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8016361946743
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сушильна машина з 15 програмами сушіння забезпечує простоту у використанні і ефективність в ретельної сушки білизни. Програми спортивного одягу, джинсів, пухових речей, шерсті і інших програм для бавовни і синтетичної сушки, гарантують високі результати продуктивності.

Завдяки технології Smart Touch ви можете легко управляти приладом, просто підключивши смартфон до встановленого пристрою. Ви також можете завантажити додаткові функції, цикли, статистику, поради. З сушильної машиною Candy економія енергії не може бути простіше.

З сушильної машиною Candy вам не доведеться турбуватися про ризик деформації або псування речей. Машина вміє поводитися з вовняними і делікатними тканинами найкращим чином. Завдяки спеціальним рухам барабана і точному температурному контролю машина висушує тканини, запобігаючи розпушування та освіту кругляки. Спеціальна функція підтримує оптимальний рівень вологості для полегшення подальшого процесу прасування.

Ви можете затримати початок циклу сушіння до тих пір, поки витрати на електроенергію будуть нижче і заощадити гроші. Режим "антисминание" помітно полегшить процес прасування білизни. Спеціальний відсік, вбудований в дверцята машини, збирає воду, отриману під час циклу сушіння. Ємність для води легко видаляється, а вода може бути використана повторно.

Автоматична пральна машина - незамінний помічник сучасної господині. В магазинах представлена ​​величезна кількість подібних чудо-пристроїв, які акуратно видаляють бруд, ретельно полощуть білизну, а також сушать і навіть гладять речі.

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Незважаючи на те, що деякі агрегати мають високу вартість, популярність їх висока. Це пов'язано з тим, що апарати характеризуються рядом переваг. До них можна віднести: економію часу; дбайливе прання в обраному режимі; наявність великої кількості програм; низьке споживання енергії. Використовуючи сучасне обладнання для побутових потреб, більше не потрібно виділяти цілий день на домашні клопоти і це дуже радує користувачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

20756 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!