За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Candy BTDHY10A2TKEX-S

код товару: U0354504
Ціна за одиницю:
22321 грн
+486 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 10 кг
Кількість програм 16
Об'єм барабана 125 л
Клас енергоспоживання А++
Мережева напруга 220-240 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості NFC ,  Wi-Fi ,  індикація часу, що залишився ,  тепловий насос ,  сенсор вологості ,  відкладений старт ,  дисплей: LCD
Висота 85 см
Ширина 59.6 см
Глибина 58.5 см
Колір корпусу білий
Вага 41 кг
Колір дверцят чорний

Інші

Виробник Candy
Модель BTDHY10A2TKEX-S
Артикул BTDHY10A2TKEX-S
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8016361969131
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Повнорозмірний сушильний барабан Candy BTDHY10A2TKEX-S - корисний агрегат, який полегшує життя. Економте час, витрачений на розвішування вологої білизни, на більш корисні заняття (пограйте з дітьми, подивіться улюблений фільм разом з чоловіком або приділіть увагу собі). Крім того наявність сушильного апарат істотно заощаджує простір, яке раніше займали гірлянди з суша приладдя. Гідно оцінять цей прилад власники малогабаритних квартир, в яких до того ж відсутня балкон і все доводиться розвішувати на вулиці. А також багатодітні сім'ї, де прання і сушіння - щоденні турботи, від яких нікуди не сховатися.

Гібридний тип сушіння Heat Pump + Heater під впливом пара з додатковим постійним обертанням в барабані дозволяє просушувати вироби набагато швидше і якісніше. Апарат із значним об'ємом внутрішньої камери 125 л вміщує одноразово до 10 кг білизни. При цьому працює з мінімальним споживанням електроенергії, про що свідчить клас енергоспоживання А ++.

Якщо не хочете, щоб висушене білизна весь день пролежала в машинці, то можна активувати відкладений старт і процес пройде перед самим Вашим приходом. Апарат запрограмований на 16 варіацій роботи, вибирати які можна в залежності від ситуації, типу матеріалів, часу. Про закінчення процесу просигналізує спеціальний індикатор. Регульовані ніжки дозволяють ідеально підлаштувати машинку під висоту всіх інших поличок. Наявність NFC-модуля і Wi-Fi-з'єднання можливе управління агрегатом моделі BTDHY10A2TKEX-S за допомогою смартфона через спеціальний додаток. Крім того зручно здійснювати таким чином діагностику несправностей і повна картина з помилками і способами їх усунення відобразиться на дисплеї пристрою.

Автоматична пральна машина - незамінний помічник сучасної господині. В магазинах представлена ​​величезна кількість подібних чудо-пристроїв, які акуратно видаляють бруд, ретельно полощуть білизну, а також сушать і навіть гладять речі.

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Незважаючи на те, що деякі агрегати мають високу вартість, популярність їх висока. Це пов'язано з тим, що апарати характеризуються рядом переваг. До них можна віднести: економію часу; дбайливе прання в обраному режимі; наявність великої кількості програм; низьке споживання енергії. Використовуючи сучасне обладнання для побутових потреб, більше не потрібно виділяти цілий день на домашні клопоти і це дуже радує користувачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22321 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!