За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сухий корм для собак Monge Dog Mini Adult лосось, рис 800 г (8009470011563)

код товару: U0649674
Ціна за одиницю:
380 грн
Ціна за одиницю:
930 грн
Ціна за одиницю:
2200 грн
Ціна за одиницю:
3990 грн
+12 бонусів
+34 бонуса
+83 бонуса
+150 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вага упаковки 800 г
Призначення основне годування
Розмір породи маленька
Основні інгредієнти лосось
Тип упаковки мішок
Країна-виробник товару Італія

Інші

Виробник Monge
Модель Dog Mini Adult лосось, рис 800 г
Артикул 8009470011563
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Собаки дрібних порід вимагають до себе особливого відношення, тому що у цих симпатичних малюків маленькі тоненькі кістки, які, при неправильному підборі корму, можуть стати крихкими та доставляти собаці проблеми. Також декоративні собачки дуже багато часу проводять на руках у господарів, тому шерсть у них має бути в ідеальному стані. Вибираючи високоякісний корм від відомого італійського виробника, ви даєте вашому вихованцю збалансоване здорове харчування, яке забезпечить здоров'я та відмінний зовнішній вигляд.

Сухий корм з лососем та рисом смачний, ситний, збагачений усіма необхідними вітамінами та мікроелементами. Це ідеальне харчування для маленьких собак. Навіть якщо у вашого вихованця є проблеми зі шкірою або системою травлення, корм Monge допоможе стабілізувати стан тварини. У його складі є компоненти, які покращать стан мікрофлори кишківника та зроблять засвоюваність корисних речовин максимальною. Гранули оптимального розміру дуже позитивно сприймаються тваринами: собака буде їсти із задоволенням!

Якісний корм покращує собаці не тільки здоров'я та зовнішній вигляд, у вашого вихованця також покращиться і настрій. Спільні прогулянки та походи в магазин проходитимуть більш активно та позитивно. Виробник використовує для виробництва своїх кормів тільки якісні продукти, оброблені за інноваційними технологіями, що дозволяє зберегти максимум корисних речовин та чудові смакові якості.

Переваги та особливості:

  • Лосось і рис є джерелами білків і вуглеводів, що легко засвоюються, тому даний раціон чудово підходить собакам з проблемами травлення і шкірними захворюваннями.
  • Зміст X.O.S. допомагає зберегти природний баланс кишкової мікрофлори, сприяє оптимальному засвоєнню поживних речовин та підвищує імунітет.
  • Поліненасичені жирні кислоти, якими багатий виловлений у північних морях свіжий лосось, запобігають розвитку запальних процесів і зберігають здоров'я шкіри та блиск вовни вашого вихованця.
  • Глюкозамін, хондроїтин, кальцій та фосфор для здоров'я суглобів. Ці речовини у складі корму сприяють нормальному функціонуванню суглобів опорно-рухового апарату.
  • Оптимальна форма гранул для зручності собак дрібних порід. Спеціально розроблені форма та розмір гранул ідеально підходять для собак дрібних порід. Позбавляють зуби від нальоту та запобігають виникнення зубного каменю.

Інгредієнти: риба (34% дегідрованого та 10% свіжого лосося), рис, суха бурякова пульпа, пивні дріжджі (джерело МОС та вітаміну B12), гідролізований білок риби, риб'ячий жир (масло лосося, консервоване за допомогою натуральних антиоксидантів), карбонат кальцію (джерело хондроїтину сульфату), гідролізовані ракоподібні (джерело глюкозаміну), метилсульфонілметан, КОС (ксилоолігосахариди 3 г/кг), гідролізовані дріжджі (МОС), Юкка Шідігера, спіруліна, корінь ехінацеї, орега.

Гарантований аналіз: сирий білок 25,00%, сирі олії та жири 14,00%, сира клітковина 2,50%, сира зола 6,50%, кальцій 1,20%, фосфор 0,90%, омега-6 жирні кислоти 4,00 %, омега-3, жирні кислоти 0,30%.

Добавки харчові/кг: вітамін А 24 000 МО, вітамін D3 1700 МО, вітамін Е 190 мг, вітамін В1 12 мг, вітамін В2 15 мг, вітамін В6 7 мг, вітамін В12 150 мг, біотин 20 мг, нікотинова кислота 30 мг, вітамін С 20 пантотенова кислота 18 мг, фолієва кислота 1,70 мг, холіну хлорид 2500 мг, інозитол 3,60 мг, Е5 сульфат марганцю моногідрат 32 мг, Е6 оксид цинку 150 мг, Е4 сульфат міді пентагідрат 13 мг, Е1 сульф Е8 селеніт натрію 0,20 мг, Е2 йодат кальцію 1,80 мг, L-карнітин 100 мг, DL-метіонін 1,60 г.

Технологічні добавки/кг: натуральна суміш з токоферолу та екстракту розмарину звичайного.

Органолептичні добавки/кг: натуральний екстракт каштану 20 мг, екстракт артишоку 300 мг.

Енергетична цінність: 4020 ккал/кг.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

380 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!