За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Спальний мішок Outwell Contour Reversible +2C Dark Purple Right (928753)

код товару: U0517435
Блискавка:
Блискавка:
Блискавка:
Ціна за одиницю:
2309 грн
Ціна за одиницю:
2280 грн
+58 бонусів
+57 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вид ковдра
Підходить для дорослих
Блискавка права

Матеріали

Зовнішній матеріал поліестер 230T
Внутрішній матеріал полієстер 190T
Наповнювач Isofill

Температури експлуатації

Температура екстриму -13 °C
Температура мінімальна +2 °C
Температура комфорта +7 °C

Фізичні характеристики

Довжина 220 см
Ширина 85 см
Ширина (згорнутий) 42 см
Діаметр (згорнутий) 22 см
Вага 1.5 кг

Додатково

Додатково підголівник

Інші

Виробник Outwell
Модель Contour Reversible +2C Dark Purple Right
Артикул 928753
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

У даній моделі застосована технологія Outwell Reversible, яка об'єднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Потрібно просто перевернути спальний мішок необхідною стороною вгору і використовувати його або в теплу погоду, або в холодну. Спальні мішки Outwell Contour Reversible мають як правосторонню, так і лівосторонню блискавку, яка дозволяє об'єднати два односпальні мішки в один просторий двоспальний, а також повністю розстібнути мішок і використовувати його як ковдру. Підголівник з м'якою інтегрованою подушкою має блискавку і може відстібатися зовсім або пристібатися до потрібної сторони мішка. Колір спального мішка немазкий і як не можна краще підходить для умов кемпінгу. Разом з тим спеціальні петлі дозволяють надійно зафіксувати всередині тонкий текстильний вкладиш, який забезпечить чистоту і необхідну гігієну на природі.

Спальний мішок Outwell Contour Reversible відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який унормовує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло, і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість.

Технологічні особливості:

  • Two Layer Off-Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен з шарів якого прошитий зі зміщенням відносно один одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря могло б проникати всередину спального мішка і забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
  • Isofill - порожнисте силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані і характеризується малою вагою за рахунок своєї структури.
  • Zip Together - пара спальних мішків даної моделі, що мають правосторонню і лівосторонню блискавку, можуть бути зістібнуті разом, утворюючи двоспальний мішок для комфортного сну удвох.
  • Left Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на лівій стороні спального мішка.
  • Heavy Duty Zips - посилена L-подібна блискавка YKK з двостороннім замком гарантує легкість при розстібанні / застібанні спальника і мінімальний знос протягом тривалого часу.
  • Liner Attachment Points - спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладиша для спального мішка) для підтримки максимального рівня гігієни і збільшення періоду між пранням.
  • Cap Compression Sack - компресійний чохол для зберігання спального мішка, який не тільки зменшує його розміри, стискаючи спальний мішок, але і повністю закриває його від прямого проникнення вологи.
  • 2-3 Seasons - спальний мішок розрахований для використання з початку весни до кінця осені в помірній кліматичній зоні.
  • PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містять перфторованих і поліфторированих з'єднань, які застосовуються для додання тканині водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища і організму людини.
  • Dual Season - технологія Outwell Reversible дозволяє однаково ефективно використовувати один і той же спальний мішок в різних температурних режимах, домагаючись оптимального комфорту.
  • Zip-Off Hood - підголівник, що повністю відстібається, може бути пристібнутий до необхідної сторони спального мішка (в залежності від використовуваного температурного режиму), або відстібнутий для зменшення ваги.
  • Built-In Pillow - інтегрована м'яка подушка забезпечує додаткову термоізоляцію і комфортне положення голови під час відпочинку.
  • Opens Fully As A Duvet - спальний мішок повністю розстібається і може бути використаний в якості теплої широкої ковдри.
  • Full-Length Zip Baffle - внутрішній утеплювальний борт по всій довжині блискавки перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.
  • Anti-Snag Zip Guard - уздовж блискавки розташована текстильна стропа, яка не допускає защемлення тканини спального мішка замком блискавки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2309 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!