За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сонячна панель Panasonic 245W, Mono, 1000V (VBHN245SJ25)

код товару: U0308114
Ціна за одиницю:
14734 грн
+506 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Номінальна потужність 245 Вт
Напруга в точці максимальної потужності 44.3 В
Струм в точці максимальної потужності 5.54 А
Напруга розімкнутого кола 53 В
Струм короткого замикання 5.86 А
Максимальна напруга в системі 1000 В
Розміри (Д х Ш х Т) 1580 х 798 х 35 мм
Вага 15 кг

Інші

Виробник Panasonic
Модель 245W, Mono, 1000V
Артикул VBHN245SJ25
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сонячна панель PANASONIC 245W, монокристалічна (VBHN245SJ25)

Panasonic HIT® є лідером на ринку сонячних технологій зі значно більш високим виходом енергії на одиницю площі поверхні в порівнянні зі звичайними модулями. Причина полягає в тому, що елемент сонячної монокристаллической панелі Panasonic 245W, на відміну від традиційних кристалічних кремнієвих елементів, складається з комбінації монокристалічного і аморфного кремнію. В результаті менша кількість електронів губиться в процесі вироблення електричної енергії.

Монокристалічна сонячна панель Panasonic 245W зібрана на алюмінієвій рамі, що має дренажні канавки для відводу опадів, розміром 1580 х 798 х 35 мм, і закритою загартованим склом підвищеної міцності з антіотражающім покриттям, яке має пірамідальну структуру, котра спрямовує світло всередину панелі. Вага її 15кг. Як випливає з назви, основним елементом сонячної панелі Panasonic 245W є пластина монокристалу кремнію високого ступеня очищення. Монокристал кремнію, з якого нарізаються пластини, має форму циліндра діаметром 5 дюймів. Це і визначає розмір елементів панелі і округлу форму кутів. Округлені куточки елементів візуально відрізняють монокристалічні панелі від полікристалічних. Саме монокристалічна структура елементів панелі забезпечує найвищий, серед серійно випускаючих сонячних панелей, коефіцієнт перетворення світлової енергії в електричну - 19,4% або 194Вт / м ^ 2. Число елементів в панелі - 72 кратно 36. Це важливо знати, оскільки в іншому випадку напруга панелі може бути не стандартним, і для її ефективного використання потрібно контролер іншого типу.

Елементи в панелі з'єднані послідовно, забезпечуючи на виході при навантаженні до 5,54 А номінальну напругу 44,3В постійного струму. Таким чином потужність монокристаллической сонячної панелі Panasonic 245W становить 245Вт. Напруга відкритому ланцюзі, тобто без навантаження, 53В. Максимальна напруга, яке можна створити, поєднуючи послідовно панелі Panasonic 245W - до 1000В. Це інформація для відомості, оскільки панелі в батареї з'єднуються, як правило, паралельно, збільшуючи потужність. При організації захисту панелі від перевантаження струм захисту панелі приймається рівним 15А. Крім цього в конструкції панелі на кожному елементі встановлено захисний діод, що запобігає перегрів і вихід з ладу частково затінених елементів.

Надійна і ефективна протягом багатьох років. Ніякого, піддається вимірюванню, зниження виходу після 12-ти років експлуатації. Гарантовані 80% виходу після 25-ти років служби панелі. Зареєстрований відсоток відмов за 10 років склав 0,005%. Якщо ви задумалися про альтернативну електроенергії для свого будинку або бізнесу, починати необхідно з кращих зразків - таких як сонячна панель Panasonic 245W. В іншому випадку можливе розчарування і втрата прекрасної можливості скористатися невичерпним і, головне, безкоштовним джерелом енергії.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14734 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!