За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Blue

код товару: U0504342
Ціна за одиницю:
2499 грн
+52 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 420 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач

Функції і датчики

Навігація GPS
Повідомлення соціальні мережі ,  SMS ,  виклики ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  MMS ,  електронна пошта ,  події календаря
Моніторинг Оксиметр ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу пластик
Колір корпусу синій
Колір ремінця синій

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Watch Blue
Артикул Mi Watch Blue
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177723469
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стильний і міцний корпус
Розумний годинник Xiaomi Mi Watch поміщений в елегантний і міцний корпус, виготовлений із високотехнологічних матеріалів. Надійна конструкція й невелика вага забезпечують комфортне носіння: вже через кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці. М'який і міцний ремінець не натирає шкіру та надійно фіксує годинник на зап'ястку.

Понад 2 тижні без підзаряджання
Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch обладнаний потужним акумулятором ємністю 420 мА·год, який забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Годинник працює до 16 днів на одному заряді, відстежуючи основні показники та забезпечуючи вас актуальною інформацією.

Вся інформація на великому екрані
Яскравий 1.39-дюймовий AMOLED дисплей виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. На дисплеї поміщається вся важлива для вас інформація, щоб ви могли з одного погляду дізнатися, як ефективно пройшло тренування, уточнити поточний час, частоту серцебиття або прочитати вхідне повідомлення.

Сучасний GPS датчик
Вдосконалений GPS чип забезпечує вищу точність позиціювання і витрачає водночас мінімум заряду батареї. Годинник відстежує ваше розташування й точно визначає пройдену за час прогулянки або тренування відстань.

Датчик нового покоління
Для моніторингу серцевого ритму в Xiaomi Mi Watch інтегрований сучасний оптичний датчик PPG зі збільшеною ділянкою зонування для отримання точніших показників. Тепер ви зможете отримувати актуальну інформацію про частоту серцевих скорочень і своєчасно звертати увагу на відхилення від норми.

Насичення крові киснем
Показник насичення крові киснем є індикатором гарного самопочуття: чим вищий цей показник, тим стійкіший організм до стресів і фізичних навантажень. Розумний годинник Xiaomi Mi Watch визначає вміст кисню в крові, щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і контролювати навантаження під час тренувань.

Стильний і міцний корпус
Розумний годинник Xiaomi Mi Watch укладений в елегантний і міцний корпус, виготовлений з високотехнологічних матеріалів. Надійна конструкція і невелика вага забезпечують комфортне носіння: вже через кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці. М'який і міцний ремінець не натирає шкіру і надійно фіксує годинник на зап'ясті.
Понад 2 тижнів без підзарядки
Смарт - годинник Xiaomi Mi Watch оснащений потужним акумулятором ємністю 420 мАг, що забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Годинник працює до 16 днів на одному заряді, відстежуючи основні показники і забезпечуючи вас актуальною інформацією.
Вся інформація на великому екрані
Яскравий 1.39-дюймовий AMOLED - дисплей виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. На дисплеї поміщається вся важлива для вас інформація, щоб ви могли з одного погляду дізнатися, наскільки ефективно пройшло тренування, уточнити поточний час, частоту серцебиття або прочитати вхідне повідомлення.
Сучасний GPS датчик
Вдосконалений GPS чіп забезпечує більш високу точність позиціонування і витрачає при цьому мінімум заряду батареї. Годинник відстежує ваше місцезнаходження і точно визначає пройдену за час прогулянки або тренування відстань.
Датчик нового покоління
Для моніторингу серцевого ритму в Xiaomi Mi Watch інтегрований сучасний оптичний датчик PPG зі збільшеною областю зонування для отримання більш точних показників. Тепер ви зможете получати актуальну інформацію про частоту серцевих скорочень і своєчасно звертати увагу на відхилення від норми.
Ні дня без спорту
З годинником Xiaomi Mi Watch вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 117 спортивних режимів, вимірює швидкість, відстань, серцевий ритм і витрачені калорії, щоб визначити ефективність кожного вашого тренування.
Захист від води
Xiaomi Mi Watch з водозахистом 5 АТМ не бояться поганої погоди, активних занять спортом і навіть занурення в воду. Розумний годинник Xiaomi змусить вас забути про обмеження.
Міцний здоровий сон
Розумний годинник Xiaomi Mi Watch допоможе вам правильно організувати свій нічний відпочинок. Годинник відстежує показники сну і виявляє поширені проблеми, щоб ви могли повноцінно відпочити і відновити сили.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 жовтня 2021
imgimgimgimgimg

Приобрёл. Пользуюсь уже месяц. Доволен как слон!
Спасибо!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 липня 2021
imgimgimgimgimg

Выбирал себе часы пару дней, пересмотрел многие, остановился на СМАРТ-ЧАСЫ XIAOMI MI WATCH. Вчера доставили, даже суток не прошло с момента заказа. Упаковка подарочного класса, есть инструкция на украинском - не надо морочить голову. Нормально подключились к iPhone. Синий цвет оказался темным серо-синим, я такой как раз хотел.
Смарт часы - как часы меня вполне устраивают, и еще много интересных функций, которые я осваиваю постепенно. За сутки батарея просела на 10%, не знаю как насчет 2х недель, может я их усиленно терзал как новую игрушку.
Достоинства - не разочаровали, удобно, ярко, функционально.
Недостатки - пока не смог настроить отражение погоды на часах. Может кто-нибудь знает как?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 серпня 2021

Отлично работали целых 12 дней. На 13й показали серый экран и начали греться, ни на что не реагировали. Грелись, пока не сдохла батарея. Все...
Но понравились настолько, что хочу дать им 2й шанс

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 липня 2021

Благодарим за покупку, Сергей! Попробуйте настроить через фирменное приложение.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
2499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!