За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Huawei Watch GT3 46mm Stainless Steel (55026957)

код товару: U0608956
Ціна за одиницю:
9161 грн
+197 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.43"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 466 х 466
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора ARM Cortex-M

Пам'ять

Вбудована пам'ять 4 ГБ
Оперативна пам'ять 32 МБ

Живлення

Ємність аккумулятора 455 мАг
Тип зарядки бездротова
Час автономної роботи до до 14 днів

Функції і датчики

Навігація GNSS
Датчик освітлення є
Повідомлення MMS ,  SMS ,  виклики ,  електронна пошта ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  низький заряд гаджета ,  події календаря ,  нагадування ,  соціальні мережі
Моніторинг Оптичний датчик серцевого ритму ,  підрахунок сходинок ,  контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 46 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 11 мм
Вага 42 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця сріблястий

Інші

Виробник Huawei
Модель Watch GT3 46mm Stainless Steel
Артикул 55026957
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Huawei Watch GT3
Huawei Watch GT3 — оновлений годинник легендарної серії Watch GT. Модель отримала класичний дизайн зі змінним ремінцем, а також новий елемент керування — заводну головку, що полегшує навігацію меню. 

Годинник серії GT виділяється рекордним часом роботи на одному заряді акумулятора, що може досягати 14 днів.

Оновлений модуль пульсометра забезпечує ще точніше вимірювання пульсу як у стані спокою, так і під час тренувань. А спеціальний режим бігових тренувань на основі штучного інтелекту допоможе підібрати оптимальне навантаження задля досягнення бажаного результату.
Класика та інновації
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 здатний закохати в себе з першого погляду. Його стильна зовнішня оболонка тяжіє до традиційного зовнішнього вигляду, а «начинка» відповідає останнім вимогам у сфері розумних гаджетів. Потужна батарея здатна тримати заряд 14 днів. Підключення до смартфону через Bluetooth забезпечує можливість відповідати на дзвінки з екрана. Персональний біговий помічник контролює всі ваші дії. Понад 100 видів фізичної активності забезпечують персональний моніторинг високої точності.
Елегантність у чистому вигляді
Неймовірно витончена зовнішня оболонка розумного годинника дозволить йому стати вашим щоденним супутником. 42-міліметровий циферблат із 3D-склом формують стильний елегантний образ, який підійде до будь-якого луку. Ремінець або браслет ідеально доповнюють картину – шикарний преміальний дизайн став основою зовнішності кожної модифікації моделі. Змінні циферблати забезпечують повний симбіоз техніки та вашого зовнішнього вигляду.
Суперточні системи
У Huawei Watch GT 3 встановлено точний датчик, що відмірює пульс. TruSeen™ 5.0+ надає максимально правдиві дані без похибок, орієнтуючись на серцебиття та розрізняючи зовнішні перешкоди. Точне позиціонування користувача в просторі за допомогою GPS, GLONASS, Beidou, QZSS та Galileo дозволить завжди знати, де ви і будуватимете свій маршрут. Бездротова зарядка дає достатньо ресурсу, щоб ви використовували всі опції годинника і не заблукали в незнайомій місцевості.
Обертовий важіль
Істотно спрощено взаємодію з технікою за допомогою бічного важеля, що обертається навколо своєї осі. Навіть із мокрими руками ви зможете легко вибрати масштаб відображення віджетів та активувати необхідні інструменти за допомогою даного маніпулятора. Для вибору гучності або встановлення часу тепер не обов'язково повноцінно взаємодіяти з екраном.
Будьте готові до всього
Форс-мажорні обставини не застануть вас зненацька: разом з розумним годинником користувач готовий до найсміливіших несподіванок. Час сходу та заходу сонця, моніторинг погодних умов, фази Місяця – це лише мала частина даних. Вирушаючи в похід, ви зможете контролювати на висоті атмосферний тиск за допомогою барометра, швидко приймаючи рішення в режимі реального часу на основі даних, що змінилися.
100+ форматів тренувань
Супровід у процесі будь-якої активності буде ідеальним рішенням, щоб точно розуміти, наскільки ефективно ви тренуєтеся. Каталог із більш ніж сотнею режимів різних напрямків (йога, біг, плавання, їзда на велосипеді, піший туризм тощо) дозволить підібрати свій варіант тренування. При цьому урізноманітнити активність допоможе музика, що грає на тлі, керувати якою можна безпосередньо з девайсу.
Турбота про здоров'я 24/7
Важливою частиною функціоналу розумного годинника Huawei Watch GT 3 став моніторинг стану здоров'я, який включає найпопулярніші показники: пульс, сатурація, рівень стресу, нічна активність і сон. Також ви зможете скористатися планувальником завдань, який не дасть забути про важливі моменти дня. Чим точніше спланований денний режим, тим простіше підтримувати добрий стан здоров'я.
Сповіщення та дзвінки
Додатковими опціями смарт-девайсу стала можливість відповідати на дзвінки та повідомлення безпосередньо з екрана годинника. Ви зможете бачити, хто дзвонить, а також мати вибір: відповісти, скинути дзвінок або надіслати шаблонне СМС. Поки ви займаєтеся домашніми справами, готуєте, тренуєтеся, не обов'язково повністю перемикатися на смартфон – функціонал сповіщень покаже, що справді варте вашої уваги, а що зачекає.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9161 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!