За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Apple Watch SE GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case with Midnight S (MKQ63UL/A)

код товару: U0582759
Ціна за одиницю:
10082 грн
+133 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Apple Watch SE
Форма годинника квадратні
Операційна система Watch OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення BluetoothNFCWi-Fi

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.78"
Тип матриці OLED
Роздільна здатність 368 x 448
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора Apple S5

Пам'ять

Вбудована пам'ять 32 ГБ

Живлення

Тип акумулятора Li-ion
Тип зарядки бездротова
Час автономної роботи до 24 години

Функції і датчики

Навігація GPSA-GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення SMS ,  виклики ,  соціальні мережі ,  нагадування ,  електронна пошта ,  MMS ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  низький заряд гаджета ,  події календаря
Моніторинг Оптичний датчик серцевого ритму ,  підрахунок сходинок ,  Geo-зони ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 44 мм
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 38 мм
Висота корпусу 44 мм
Товщина корпусу 10.4 мм
Вага 36 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Apple
Модель Watch SE GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case with
Артикул MKQ63UL/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 194252586280
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мало не покажуть.
Великий дисплей Retina, на якому поміститься все, що потрібно. Передові датчики для відстеження будь-якої фізичної активності. Корисні функції, які допомагають стежити за показниками здоров'я й піклуються про вашу безпеку. Apple Watch SE — годинник, з яким ви оціните кожну секунду.

На хвилиночку:

  • Той самий культовий дизайн і такий само великий дисплей, що і в Apple Watch Series 6.
  • Потужна система S5 SiP з двоядерним процесором — для високої продуктивності.
  • Важливі функції безпеки «Виявлення падіння» й «Екстрений виклик — SOS».
  • Різні корпуси, різні ремінці, щоб ви могли створити своє поєднання.

Будьте на новій висоті, довжині, глибині.

Набирайте оберти. Закривайте кільця Активності. «Рухливість», «Вправи», «З розминкою» — три кільця Активності, які показують, наскільки фізично активними ви були упродовж дня. Дружні змагання, персональні поради та нагороди теж чудово мотивують.

Сміливо у воду. Apple Watch SE витримує занурення на глибину до 50 метрів. Сміливо пірнайте у воду — Apple Watch допоможе підрахувати, яку дистанцію й за який час ви пропливли, і навіть зможе накреслити маршрут, якщо ви плаваєте у відкритому водоймищі.

Здоровий підхід до підходів і повторів. У вашому розпорядженні десятки готових тренувань: біг, ходьба, йога, велосипед, інтервальні вправи, спортивні танці. Крім того, Apple Watch SE можна під'єднувати до сумісних моделей тренажерів. Apple Watch вміє багато, щоб ви досягали більшого.

З вами на спусках, підйомах, на кожному кроці та під час бігу. Просто підніміть зап'ясток, щоб подивитися свої фітнес-показники: відстань, темп, кількість кіл, каденс, кількість витрачених калорій і частоту серцебиття. А постійно увімкнений висотомір дасть змогу відстежувати підйоми та спуски в режимі реального часу.

Музика та подкасти. Ви тільки послухайте. У колекції Apple Music 70 мільйонів треків. Це означає, можна прямо з зап'ястка слухати улюблену музику для мотивації та останні подкасти. Так просто створити відповідний настрій для наступного тренування. Точніше, для всіх своїх тренувань.

На зв'язку з вашим здоров'ям.

Розкаже, як ви почуваєтеся. Apple Watch SE надихає приділяти більше уваги здоров'ю. Він показує багато важливої інформації й допомагає формувати корисні звички. А також стежить за частотою серцебиття. Якщо щось піде не так, Apple Watch повідомить про це, щоб ви могли вчасно звернутися до лікаря. Він навіть може викликати допомогу в екстреному випадку.

Хто правильно спить, той усе переможе. Новий застосунок «Сон» працює в парі з iPhone. Він відстежує показники сну, допомагає скласти режим дня і виконати набір дій, необхідних вам перед сном. А ви зможете перевіряти тенденції в зміні показників сну та стежити за своїм прогресом.

Нагадає вам подумати про себе. Apple Watch нагадає, що потрібно мити руки не менш ніж 20 секунд. Ви відчуєте легке торкання, якщо рівень шуму навколо буде занадто високим. І зможете відстежувати свій цикл прямо на зап'ястку. Знайдіть хвилинку, щоб зосередитися і відновити баланс, а застосунок «Дихання» допоможе. Пам'ятайте: ваше самопочуття у ваших руках.

Функції «Виявлення падіння» й «Екстрений виклик — SOS». Apple Watch SE завдяки вбудованому акселератору та гіроскопу здатний розпізнати, що ви різко впали. І, якщо ви знерухомлені, він допоможе вам миттєво зв'язатися зі службами порятунку.

У курсі важливого. У будь-який момент.

Телефонуйте, говоріть, відповідайте на повідомлення з зап'ястка. Зв'яжіться з офісом,
дайте відповідь на терміновий лист, зорієнтуйтеся на місцевості за вбудованим компасом або прокладіть маршрут у Мапах. Коли Apple Watch під'єднаний до iPhone, всі важливі зв'язки, корисна інформація та улюблений контент завжди під рукою.

Siri. Більше слів, більше діла. Шукаєте кафе? Забули плани на завтрашній вечір? Або хочете дізнатися назву пісні, яку щойно чули? Просто попросіть Siri. Голосовий помічник може навіть перекладати слова та фрази в режимі реального часу. Тільки сказано — вже зроблено.

Немає гаманця. Не проблема. Купуйте в магазинах, де приймають безконтактні платежі. Проходьте в літак за електронним посадковим талоном. Або в кіно за електронним квитком. Платіть за що завгодно — просто, безпечно й безготівково.

Зберіть, які хочете.

Прийдуть і підкорять. Монобраслети — новий спосіб носити Apple Watch. Легкі, неймовірно зручні, з м'якого силікону або плетені із синтетичних ниток. Без пряжок і застібок: ви просто простромлюєте руку в браслет. Монобраслети випускаються в дев'яти розмірах, щоб кожен міг вибрати свій.

Циферблати на всі випадки життя. Хай чим би ви захоплювалися — серфінгом, походами або фотографією, — для вас знайдеться відповідний циферблат. До того ж тепер їх стало простіше знайти: в App Store, в інтернеті, у блогах і соціальних мережах. І ще ними можна ділитися, відправивши електронною поштою або в текстовому повідомленні.

І ще багато корисного.

Погода
Перевіряйте погоду на найближчий день і на 10 днів вперед. Ви можете також дізнатися якість повітря, УФ-індекс і швидкість вітру.

Календар
Перевіряйте плани на день прямо з зап'ястка. Просто торкніться розширення «Календар» або запитайте Siri.

Нагадування
Щодня Apple Watch буде своєчасно нагадувати вам про важливі справи та події. А ви зможете швидко створювати нові нагадування за допомогою голосових команд.

App Store
Легко знаходьте і завантажуйте нові застосунки, майже не підіймаючи пальця. Дивіться добірки від редакторів, читайте відгуки та встановлюйте програми ще швидше, ніж раніше.

Рація
Зручний спосіб зв'язатися з іншим власником Apple Watch. Швидше, ніж зателефонувати, і простіше, ніж написати повідомлення. Раз — і готово.

Пульт «Камери»
Використовуйте Apple Watch як видошукач для камери iPhone. Перевірте, чи всі помістилися в кадр, потім поставте таймер або відразу зробіть знімок.

Apple Watch SE
Покаже все, на що здатен.
Apple Watch SE
Найбільший дисплей і найважливіші функції Apple Watch.
Apple Watch SE оснащено великим дисплеєм Retina, як у Series 6, що дає змогу бачити більше інформації.
Він має передові датчики для відстеження показників під час тренувань та навантаження.
Здоров’я
Також потужні функції для підтримання здоров’я та безпеки.
Сон
Додаток «Сон» дає змогу готуватися до сну й контролювати його тривалість.
Цей годинник перевершує ваші очікування.
Крім того, можна відповідати на дзвінки та повідомлення й керувати музикою безпосередньо із зап’ястя.
Спортивний ремінець
Ремінець з спеціально розробленого фтореластомера із застібкою pin-and-tuck / М'яке плетіння з нейлону відмінно пропускає повітря. Розмір легко регулюється за допомогою зручної застібки-липучки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!