За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTS 3 Terra Rosa

код товару: U0594305
Ціна за одиницю:
4009 грн
+69 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.75"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 х 450
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 250 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 12 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення електронна пошта ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  низький заряд гаджета ,  нагадування
Моніторинг Оксиметр ,  контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 36 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 8.8 мм
Ширина ремінця 20 мм
Вага 24.5 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця рожевий

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTS 3 Terra Rosa
Артикул GTS 3 Terra Rosa
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596103561
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Прогресивний помічник Amazfit

Смарт-годинник Amazfit GTS 3 легко вписується у ваш спосіб життя і підвищує щоденний комфорт. Годинник стане для вас універсальним помічником у будь-яких ситуаціях: на роботі чи навчанні, у спортивному залі, у компанії друзів, у подорожі незнайомими місцями.

Тонкий стиль

Обтічний корпус годинника виготовлений з полегшеного та міцного сплаву авіаційного алюмінію та має товщину всього 8.8 мм при вазі 24.4 г. Дисплей Amazfit GTS2 покритий вигнутим склом підвищеної міцності, він органічно з'єднується з корпусом без безеля. Годинник на зап'ясті виглядає витончено і стильно. Три доступні кольори корпусу дозволяють проявити індивідуальний підхід при виборі годинника.

Максимально яскравий та чіткий дисплей

Ultra HD AMOLED-дисплей легко вміщує велику кількість корисної та важливої інформації. Щільність пікселів в Amazfit складає 341 ppi, а яскравість досягає 1000 нит - це робить зображення чітким та зручним для сприйняття навіть на яскравому сонці. Діагональ дисплея збільшена на 14% порівняно зі старими версіями та становить 1.75 дюйма. Знайти потрібні дані тепер стало ще легше.

Ваш унікальний стиль

Розумний годинник Amazfit GTS 3 завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте унікальні циферблати з більш ніж ста доступних на вибір варіантів, щоб ваш гаджет отримав оригінальний вигляд. Потрібно більше креативу? Тоді вам точно сподобається один із 15 анімованих циферблатів. Або використовуйте будь-яке зображення або навіть вашу фотографію в якості циферблата. Налаштуйте годинник таким чином, щоб отримати швидкий доступ до найбільш затребуваних функцій на одному з 12 настроюваних циферблатів.

Ваш персональний медичний консультант

Біометричний ФПГ-датчик BioTracker 3.0 із шістьма фотодіодами (6PD) одночасно відстежує кілька показників здоров'я. Вимірюйте рівень насичення крові киснем, стежте за серцевим ритмом протягом дня та під час плавання, моніторте ЧДР та рівень стресу. Щоб не плутатися у складних показниках, Amazfit аналізує дані та зводить їх у єдину оцінку стану здоров'я PAI.

Моніторинг сну

Годинник Amazfit GTS 3 здійснює моніторинг вашого сну, поділяє сон на окремі фази, вимірює їх тривалість, стежить за диханням уві сні, щоб допомогти виявити проблеми та покращити якість нічного відпочинку.

Відстеження стресу та менструальних циклів

Годинник Amazfit GTS 3 стежить за рівнем вашого стресу і сигналізує, коли настав час відволіктися і зробити кілька розслаблюючих дихальних вправ. Відстеження жіночих циклів дозволяє отримувати прогнози та нагадування щодо наступної менструації та фертильних періодів.

Ефективні тренування

У годинник вбудовано понад 150 спортивних режимів, серед яких ви точно знайдете відповідний саме для вас. Інтелектуальний алгоритм розпізнає ваші рухи та автоматично визначає 8 видів спортивних тренувань. Новий аналітичний алгоритм оцінює такі спеціалізовані дані, як максимальний обсяг поглинання кисню (макс. VO2), час повного відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Слідкуйте за своїми спортивними досягненнями та підвищуйте ефективність тренувань з Amazfit GTS 3.

Amazfit для активних користувачів

Годинник не боїться вологи, він гідроізольований за стандартом 5ATM і витримує занурення у воду під час тренування в басейні. Підтримка навігаційних супутникових систем GPS, ГЛОНАСС, Galileo, BDS та QZSS та вбудований висотомір дозволяють точно відстежувати маршрути тренувань та визначати поточне місцезнаходження.

Зручна навігація

ZEPP OS надає зручний спосіб пошуку необхідної інформації у програмах. Фізичне коліщатко прокручування з лінійним вібромотором для чіткого тактильного відгуку дозволяє зручно переміщатися по меню простим поворотом механізму. Вбудований автономний голосовий помічник Alexa допоможе вам швидко знайти потрібну інформацію або контакт, нагадає про заплановану подію або створить список покупок. Alexa працює навіть оф-лайн, виконуючи обмежений набір голосових команд.

До 20 днів без підзарядки

Заряду батареї вистачить приблизно на 6 днів роботи Amazfit GTS 3 при інтенсивному використанні, годинник пропрацює до 12 днів у звичайному режимі використання та до 20 днів при активних лише базових функціях. Вирушайте в похід чи подорож і не думайте про підзарядку.

І ще багато корисних функцій

Годинник Amazfit GTS 3 подбає про те, щоб ви не проспали з ранку, він допоможе знайти мобільний телефон у кімнаті, не дасть пропустити вхідне повідомлення або телефонний дзвінок. Годинник стежить за вашою фізичною активністю, сповіщає про погоду на завтра, служить як таймер, секундомір і підтримує багато інших корисних функцій.

Елегантний стиль. Безпрецедентна легкість.
Amazfit GTS 3 – це не просто сучасний смарт-годинник, а по-справжньому модний аксесуар. Надтонкий корпус годин товщиною 8,8 мм виготовлений з легкого, але міцного авіаційного алюмінієвого сплаву і важить всього 24,4 грама. А вигнутий скляний екран відмінно гармонує з безрамковий дизайном, дозволяючи дисплею ідеально вписатися в корпус. При цьому годинник виділяється не тільки своїм стильним дизайном, але й зручними дихаючими силіконовими ремінцями, які доводять, що GTS 3 реально створені для активного життя.
Більше інформації на Ultra HD екрані
Насолоджуйтесь яскравою і чіткою картинкою на AMOLED дисплеї з роздільною здатністю Ultra HD і щільністю пікселів 341 ppi. Він забезпечує видимість навіть при яскравому сонячному світлі і відмінний огляд завдяки 1,75-дюймовій області екрану, яка збільшилася на 14% в порівнянні з попереднім поколінням і має співвідношення екрану до корпусу 72,4%. На сьогоднішній день це є один з найвищих показників серед розумних годинників.
Широкий вибір циферблатів на будь-який смак
Підберіть оформлення для свого смарт-годинника під свій настрій, одяг або подію за допомогою величезного вибору з понад 100 стильних циферблатів, кожен з яких має відповідний Аlways-on display. Або зробіть крок у майбутнє і виберіть один з 15 анімованих циферблатів. А якщо ви хочете самі контролювати вміст екрану, до ваших послуг 12 редагованих циферблатів, які дозволяють встановлювати пріоритет для різних функцій. Amazfit GTS 3 легко підлаштовуються під ваші уподобання.
24-годинний моніторинг рівня кисню в крові і пульсу
Вдосконалений біометричний датчик 6PD (шість фотодіодів) BioTracker™ PPG 3.0 в годиннику може відстежувати кілька показників здоров'я одночасно і більш ефективно використовувати оптичне світло. Завдяки йому Amazfit GTS 3 можуть весь день безперервно контролювати частоту серцевих скорочень і насичення крові киснем (SpO2) – два найбільш важливих показника, що відображають стан здоров'я людини. А в разі виявлення будь-яких відхилень від заданої норми годинник тут же повідомить про це власника.
Всі основні показники в одному місці
Іноді вам просто потрібен швидкий огляд статистики вашого здоров'я, без зайвої метушні з різними додатками. З Amazfit GTS 3 ви можете перевірити частоту серцевих скорочень, сатурацію крові киснем, рівень стресу і частоту дихання одним дотиком до годинника і протягом всього 45 секунд. Отримайте всі необхідні дані, не переглядаючи для цього окремі додатки.
Поглиблений моніторинг якості сну
Напружені робочі будні або непостійний графік сну можуть привести до погіршення якості сну. З Amazfit GTS 3 ви можете швидко, легко і прямо на екрані годин отримати повний аналіз свого нічного відпочинку.
Відстежують рівень стресу і жіночі цикли
З цим смарт-годинником ви зможете краще планувати свій час. Налаштуйте гаджет для відстеження рівня стресу (5), щоб контролювати навантаження і робіть дихальні вправи за підказками годинника, коли потрібно розслабитися. Крім того, девайс також допоможе жінкам відстежувати свій менструальний цикл і вчасно отримувати нагадування, щоб уникнути сюрпризів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4009 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!