За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTS 3 Graphite Black

код товару: U0594303
Ціна за одиницю:
2999 грн
+70 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.75"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 х 450
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 250 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 12 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення електронна пошта ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  низький заряд гаджета ,  нагадування
Моніторинг Оксиметр ,  контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 36 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 8.8 мм
Ширина ремінця 20 мм
Вага 24.5 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTS 3 Graphite Black
Артикул GTS 3 Graphite Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596103547
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

СТИЛЬНИЙ, ТОНКИЙ, НЕВАГОМИЙ
Годинник Amazfit GTS 3 виробляється в трьох природних чудових кольорах на вибір, які зроблять вас прихильником модних аксесуарів.
Обтічний корпус годинника завтовшки 8.8 мм зроблений із легкого та міцного авіаційного алюмінієвого сплаву й важить усього 24.4 г. Вигнуте, як океанічна хвиля, скло екрана переходить у корпус без безеля для повного занурення в дисплей.
Швидко переміщайтеся по меню годинника за допомогою елегантного обертового коліщатка. Комфортні, повітропроникні силіконові ремінці, які підтверджують, що GTS 3 створений для руху, підкреслить ваш стиль.

МАКСИМАЛЬНО ЧІТКИЙ ДИСПЛЕЙ ULTRA HD
Годинник Amazfit GTS 3 — це мальовниче диво чіткості з дисплеєм ULTRA HD AMOLED з роздільною здатністю 341 піксель на дюйм, зображення на якому читається навіть за яскравого сонячного світла.
Переглядайте будь-які дані в зручний для вас час на зоні дисплея з діагоналлю 1.75 дюйма, яка збільшена на 14%, порівнюючи з попереднім поколінням, і вирізняється співвідношенням екрана до корпусу 72.4%.

ЦИФЕРБЛАТИ, ЩО ЗАРЯДЖАЮТЬ ЕНЕРГІЄЮ, І ПОСТІЙНО ВВІМКНЕНІ ДИСПЛЕЇ ПІД ВАШ СТИЛЬ
Підбирайте циферблат під свій настрій, одяг чи випадок із величезного вибору із понад 100 стильних циферблатів. Усі вони підтримують постійно увімкнений дисплей відповідний стилю. Потрібен більш високотехнологічний стиль? Зробіть крок у майбутнє та виберіть один із 15 анімованих циферблатів.
Встановіть потрібні вам функції за допомогою 12 редагованих циферблатів або завантажте будь-яку фотографію як фонове зображення, щоб зробити свій годинник по-справжньому унікальним.

ЗРУЧНИЙ КОНТРОЛЬ СТАНУ ЗДОРОВ'Я
Отримуйте важливі для вас дані про здоров'я точніше та ефективніше за допомогою Amazfit GTS 3. Встановлений у годиннику біометричний ФПГ-датчик BioTracker 3.0 із шістьма фотодіодами (6PD) одночасно відстежує кілька показників здоров'я та ефективніше використовує оптичне світло.

ПЕРЕВІРКА ЧОТИРЬОХ ПОКАЗНИКІВ ЗДОРОВ'Я ОДНИМ ДОТИКОМ
Іноді ви просто хочете отримати швидкий огляд статистичних показників здоров'я без потреби відкривати окремі програми. Просто торкнувшись годинника Amazfit GTS 3, Ви можете виміряти частоту серцебиття, насичення крові киснем, рівень стресу та частоту дихання. Розрахунок результату займає лише 45 секунд. Отримуйте необхідні дані та продовжуйте свій день.
Зробіть вдих
Пристрої для носіння нечасто підтримують моніторинг ЧДР, але це важливий показник здоров'я: надмірно низька чи висока ЧДР — часто ознака різних проблем зі здоров'ям. Годинник Amazfit GTS 3 дає змогу вимірювати ці важливі показники здоров'я одним дотиком.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ЦІЛОДОБОВИЙ МОНІТОРИНГ РІВНЯ КИСНЮ У КРОВІ
Насичення крові киснем (SpO2) відіграє важливу роль у людському здоров'ї, тому високотехнологічний біодатчик годинника Amazfit GTS 3 автоматично відстежує рівень SpO2 весь день. Це стало можливо завдяки новому алгоритму Zepp. Годинник також надсилає нагадування, якщо виявляє надто низький рівень SpO2 не під час сну ви також можете перевірити рівень SpO2 вручну, якщо зайняті інтенсивною розумовою або фізичною діяльністю або погано почуваєтеся впродовж дня. Результат видається лише за 15 секунд.

МОНІТОРИНГ СЕРЦЕБИТТЯ ВПРОДОВЖ УСЬОГО ДНЯ І ПІД ЧАС ПЛАВАННЯ
Здоров'я серця важливе, хай ким ви є — спортсменом, фахівцем чи людиною, яка просто хоче стати активнішою в повсякденному житті.
Годинник Amazfit GTS 3 може відстежувати частоту серцебиття весь день — навіть під час плавання. Завдяки функціям, як-от виведення попередження у разі аномально високої або низької ЧСС і відстеження зон ЧСС для оптимізації тренувань, цей годинник слугує кожному всебічним і легким у використанні засобом для підтримки здоров'я.

ЗРОЗУМІЛИЙ ОГЛЯД СТАНУ ЗДОРОВ'Я ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ ОЦІНЮВАННЯ PAI
Щоденні турботи, як-от прибирання вдома або гра з дітьми, сприяють вашому добробуту.
Система оцінювання здоров'я PAI годинника Amazfit GTS 3 враховує ці невеликі дії, а також традиційні показники здоров'я та активності, наприклад, частоту серцебиття, і перетворює ці комплексні дані на оцінку з одного значення, унікальну для кожного користувача, для простого та зрозумілого оцінювання здоров'я.

ДЕТАЛЬНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ І МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ДИХАННЯ ПІД ЧАС СНУ
Через напружені робочі дні або непостійний режим сну він стає неякісним. За допомогою Amazfit GTS 3 ви можете легко та швидко, безпосередньо на екрані перевірити дані сну — більше немає потреби шукати їх у телефоні, прокинувшись уранці.

ВІДСТЕЖЕННЯ РІВНІВ СТРЕСУ І МЕНСТРУАЛЬНИХ ЦИКЛІВ
Коли напруження повсякденного життя починає накопичуватися або ви хочете для спокою розпланувати все заздалегідь, можете покластися на годинник Amazfit GTS 3.

  • Настройте годинник для відстеження рівнів стресу впродовж дня.
  • Отримуйте попередження у разі аномально високих рівнів стресу.
  • Перевіряйте рівень стресу вручну за потреби.
  • Отримуйте підказку про дихальну вправу за високого рівня стресу.
  • Записуйте поточний цикл менструації.
  • Отримуйте прогноз майбутніх менструальних циклів та фертильних періодів.
  • Отримуйте нагадування, щоб не було несподіванок.

 

СУПЕРНАДІЙНИЙ ПОМІЧНИК ІЗ ПІДТРИМАННЯ ФОРМИ З ПОНАД 150 СПОРТИВНИМИ РЕЖИМАМИ
Незалежно від того, чи волієте ви грати в команді, чи тренуєтеся наодинці, простий у використанні спортивний смарт-годинник Amazfit GTS 3 стане вашим незамінним помічником. Завдяки наявності понад 150 вбудованих спортивних режимів, серед яких ви обов'язково знайдете відповідний саме вам, годинник може відстежувати показники, як-от частота серцебиття, спалені калорії та інші.

РОЗУМНЕ РОЗПІЗНАВАННЯ 8 РІЗНОВИДІВ СПОРТИВНОГО НАВАНТАЖЕННЯ
За допомогою інтелектуального алгоритму годинник Amazfit GTS 3 може розпізнавати ваші рухи та почати записувати відповідні спортивні дані, щойно ви почнете займатися одним із перерахованих далі восьми видів спорту: біг на вулиці, бігова доріжка, ходьба, ходьба в приміщенні, катання на велосипеді на вулиці, плавання в басейні, весловий тренажер та еліптичний тренажер.

ОБРОБЛЕННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ДАНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ PEAKBEATSTM
Годинник обладнаний новим алгоритмом аналізу рухів. Він оцінює спеціалізовані дані, як-от максимальний об'єм поглинання кисню (макс.), VO2), час повного відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Будьте в курсі аспектів спортивної діяльності, які можуть впливати на відновлення, прогрес та здатність виконувати вправи, та відстежуйте дані про свої спортивні результати професійніше.

Зануртеся у воду завдяки водонепроникності 5 ATM
Годинник Amazfit GTS 3 належать до класу водонепроникності 5 ATM, тому ви можете не переживати та насолоджуватися плаванням у морі або стрибати в басейн.

ГОЛОВНЕ — ПРОЦЕС, А НЕ РЕЗУЛЬТАТ
Годинник має вбудований барометричний висотомір, який допомагає відстежувати висоту та тиск повітря під час занять на вулиці, а також підтримує навігаційні супутникові системи GPS, GLONASS, Galileo, BDS та QZSS для точного відстеження маршруту тренування.

БИЙТЕ СВОЇ РЕКОРДИ
Набридло бігати одним? Змагайтеся із самим собою, залучивши Virtual Pacer. На годиннику виводиться значок, що показує результат одного з раніше записаних забігів, а також значок, що показує ваш поточний результат.
Завдяки цьому ви завжди знаєте, наскільки потрібно покращувати показник із кожним новим забігом.

Зручна взаємодія
У годинника Amazfit GTS 3 стабільний та простий інтерфейс користувача. Отримуйте миттєвий доступ до потрібних даних і функцій — цей смарт-годинник виконує базові дії з приголомшливою ефективністю.

ОПТИМІЗАЦІЯ РОБОТИ ЗАВДЯКИ ZEPP OS
З легкістю знаходьте необхідні дані в застосунках Amazfit GTS 3 за допомогою інтуїтивної ОС Zepp.
Платформа мініпрограм забезпечує велику екосистему застосунків, що містить понад 10 мінізастосунків і навіть сторонній застосунок Home Connect.
ОС Zepp, створена під натхненням від природної краси заходів сонця і світанків, має розкішну колірну схему, яка відтворює чари природи.
Zepp OS забезпечує безпроблемний і енергоощадний перехід до потрібної функції завдяки тому, що анімація, загалом, працює з частотою 60 кадр/сек і використовується спеціальний інтерфейс користувача.
Платформа мініпрограм забезпечує велику екосистему застосунків, що містить понад 10 мінізастосунків і навіть сторонній застосунок Home Connect.

КЛАСИЧНЕ КОЛІЩАТКО ДЛЯ БЕЗПРОБЛЕМНОЇ НАВІГАЦІЇ
Сенсорні екрани дуже зручні, але іноді не виходить переміщатися інтерфейсом годинника так, щоб пальці не затуляли екран, або не хочеться проводити екраном спітнілими пальцями.
Годинник Amazfit GTS 3 обладнаний витонченим фізичним коліщатком, створеним за допомогою вдосконалених процесів на високоточних верстатах зі ЧПК.
З ним ви можете легко та зручно переміщатися по меню — просто повертайте коліщатко, щоб переходити між застосунками та функціями, відчуваючи чіткий тактильний відгук, що забезпечується лінійним вібромотором.

ЖИТТЯ БЕЗ ЗАЙВИХ КЛОПОТІВ
Найкращі смарт-пристрої легко вписуються у ваш спосіб життя та підвищують зручність повсякденних дій. Годинник Amazfit GTS 3 слугуватиме вам надійним, універсальним, прогресивним помічником у будь-яких ситуаціях — на роботі, у спортивному залі, у компанії друзів.

Тривалість роботи, на яку можна покластися
Збираючись у відрядження, ви можете не займати місце у валізі зарядним пристроєм годинника Amazfit GTS 3 — він не розрядиться.
Годинник вміщує у свій тонкий і легкий корпус безліч надефективних функцій, але водночас може пропрацювати на одному повному заряді аж до 12 днів в умовах звичайного використання.

ВИКОНАННЯ ПОВСЯКДЕННИХ ЗАВДАНЬ БЕЗ ЗАЙВИХ ЗУСИЛЬ
Переглядайте інформацію про погоду, синхронізуйте календар мобільного телефона з годинником, отримуйте повідомлення про миттєві повідомлення, що надійшли, і виконуйте інші дії. Зробіть повсякденне життя зручнішим за допомогою Amazfit GTS 3.

Елегантний стиль. Безпрецедентна легкість.
Amazfit GTS 3 – це не просто сучасний смарт-годинник, а по-справжньому модний аксесуар. Надтонкий корпус годин товщиною 8,8 мм виготовлений з легкого, але міцного авіаційного алюмінієвого сплаву і важить всього 24,4 грама. А вигнутий скляний екран відмінно гармонує з безрамковий дизайном, дозволяючи дисплею ідеально вписатися в корпус. При цьому годинник виділяється не тільки своїм стильним дизайном, але й зручними дихаючими силіконовими ремінцями, які доводять, що GTS 3 реально створені для активного життя.
Більше інформації на Ultra HD екрані
Насолоджуйтесь яскравою і чіткою картинкою на AMOLED дисплеї з роздільною здатністю Ultra HD і щільністю пікселів 341 ppi. Він забезпечує видимість навіть при яскравому сонячному світлі і відмінний огляд завдяки 1,75-дюймовій області екрану, яка збільшилася на 14% в порівнянні з попереднім поколінням і має співвідношення екрану до корпусу 72,4%. На сьогоднішній день це є один з найвищих показників серед розумних годинників.
Широкий вибір циферблатів на будь-який смак
Підберіть оформлення для свого смарт-годинника під свій настрій, одяг або подію за допомогою величезного вибору з понад 100 стильних циферблатів, кожен з яких має відповідний Аlways-on display. Або зробіть крок у майбутнє і виберіть один з 15 анімованих циферблатів. А якщо ви хочете самі контролювати вміст екрану, до ваших послуг 12 редагованих циферблатів, які дозволяють встановлювати пріоритет для різних функцій. Amazfit GTS 3 легко підлаштовуються під ваші уподобання.
24-годинний моніторинг рівня кисню в крові і пульсу
Вдосконалений біометричний датчик 6PD (шість фотодіодів) BioTracker™ PPG 3.0 в годиннику може відстежувати кілька показників здоров'я одночасно і більш ефективно використовувати оптичне світло. Завдяки йому Amazfit GTS 3 можуть весь день безперервно контролювати частоту серцевих скорочень і насичення крові киснем (SpO2) – два найбільш важливих показника, що відображають стан здоров'я людини. А в разі виявлення будь-яких відхилень від заданої норми годинник тут же повідомить про це власника.
Всі основні показники в одному місці
Іноді вам просто потрібен швидкий огляд статистики вашого здоров'я, без зайвої метушні з різними додатками. З Amazfit GTS 3 ви можете перевірити частоту серцевих скорочень, сатурацію крові киснем, рівень стресу і частоту дихання одним дотиком до годинника і протягом всього 45 секунд. Отримайте всі необхідні дані, не переглядаючи для цього окремі додатки.
Поглиблений моніторинг якості сну
Напружені робочі будні або непостійний графік сну можуть привести до погіршення якості сну. З Amazfit GTS 3 ви можете швидко, легко і прямо на екрані годин отримати повний аналіз свого нічного відпочинку.
Відстежують рівень стресу і жіночі цикли
З цим смарт-годинником ви зможете краще планувати свій час. Налаштуйте гаджет для відстеження рівня стресу (5), щоб контролювати навантаження і робіть дихальні вправи за підказками годинника, коли потрібно розслабитися. Крім того, девайс також допоможе жінкам відстежувати свій менструальний цикл і вчасно отримувати нагадування, щоб уникнути сюрпризів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!