За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Samsung SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black (SM-R830NZKASEK)

код товару: U0371316
Ціна за одиницю:
10765 грн
+101 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Samsung Galaxy Watch Active2
Форма годинника круглі
Операційна система Tizen
Сумісна ОС iOS 9 і вищеAndroid 5.0 і вище
Інтерфейси підключення BluetoothWi-FiNFC

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці Super AMOLED
Роздільна здатність 360х360
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора Exynos 9110
Частота процесора 1.15 ГГц
Кількість ядер 2

Пам'ять

Вбудована пам'ять 4 ГБ
Оперативна пам'ять 768 МБ

Живлення

Ємність аккумулятора 247 мАг
Тип зарядки бездротова

Функції і датчики

Навігація ГЛОНАССGPS
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі ,  виклики ,  електронна пошта ,  MMS ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  низький заряд гаджета ,  нагадування ,  події календаря

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту IP68 ,  MIL-STD-810G ,  5ATM
Розмір корпусу 40 мм
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 40 мм
Висота корпусу 40 мм
Товщина корпусу 10.9 мм
Вага 26 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-R830/4 (Galaxy Watch Active2 40mm Alu) Black
Артикул SM-R830NZKASEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806090071522
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Galaxy Watch Active 2: нові можливості для активного способу життя
Компанія Samsung Electronics представляє нове покоління Galaxy Watch Active 2. Продовжуючи традицію сімейства Galaxy, новинка дістала цілий набір унікальних функцій для персоналізованого контролю за станом здоров'я, розширені можливості для спілкування, ергономічний дизайн і простий інтуїтивний інтерфейс.

Galaxy Watch Active 2 покращує всі аспекти життя користувачів — від самопочуття завдяки відстеженню якості сну, фізичної активності та керування стресом до оптимізації ефективності виконання повсякденних завдань.

Елегантний ґаджет пасуватиме як тим, хто прагне завжди бути в курсі останніх подій, так і цінувальникам спокою й гармонії.

Продуманий дизайн для повсякденного життя
Galaxy Watch Active 2 має діаметр циферблата 40 мм, корпус легкий алюмінієвий із практичним ремінцем із фтореластомеру (FKM). Браслет годинника знімний і може бути замінений на будь-який інший, що пасує під стиль одягу та настрій. Зображення на дисплеї можна встановити автоматично за допомогою алгоритму добору кольору My Style. Досить завантажити фото свого образу в застосунок Galaxy Wearable, вибрати один із п'яти колірних стилів, і зображення на екрані миттєво зміниться.

Новинка має цифровий безель, завдяки якому навігація по меню та настроювання пристрою стали ще простіші, а розмір дисплея вдалося максимально збільшити. Сенсорна рамка, розташована на витончено вигнутому екрані Super AMOLED, тепер повертається в обидва боки, спрощуючи пошук і запуск потрібних застосунків, а завдяки єдиному інтерфейсу One UI взаємодія з пристроєм стала комфортнішою.

Ідеальний партнер для здорового способу життя
Galaxy Watch Active 2 дає змогу відстежувати понад 39 типів тренувань, сім з яких активуються автоматично, зокрема біг, ходьба, їзда на велосипеді, плавання, веслування, еліптичний тренажер і динамічні тренування. З оновленою функцією Running Coach користувач може визначати швидкість бігу в режимі реального часу та вибирати будь-яку із семи різних програм для заняття.

На тильній стороні Galaxy Watch Active 2 встановлені оновлені датчики, здатні зчитувати дані швидше, завдяки цьому користувач миттєво дістає актуальну інформацію про перебіг тренування, щоб найкраще контролювати фізичне навантаження.

Galaxy Watch Active 2 відстежує рівень стресу за допомогою популярного застосунка для здорового способу життя Samsung Health. Покращені алгоритми аналізу сну допомагають збалансувати режим засинання й прокидання, щоб організм найкраще відновлювався.

Розширені можливості для спілкування стали ще зручніше із сімейством Galaxy
Galaxy Watch Active 2 оптимізований для взаємодії з іншими пристроями екосистеми. Доступ до соціальних мереж здійснюється в один клік, а перегляд контенту стає зручнішим: тепер можна відповідати на коментарі в соціальних мережах і навіть переглядати невеликі відеокліпи або трейлери до фільмів безпосередньо на Galaxy Watch. Крім того, ґаджет підтримує зручний переклад тексту та усного мовлення на 16 мов у режимі реального часу.

Невіддільна частина екосистеми Galaxy
Функція Watch Camera Controller на Galaxy Watch Active 2 дає змогу керувати камерою смартфона в момент фотографування й відео, попередньо переглядати кадри, перемикатися між фронтальним і основним об'єктивами, встановлювати таймер.

Технологія Wireless PowerShare дає змогу легко підзарядити переносний пристрій від смартфона.

На пристрої доступні такі сервіси, як Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay*, а всі дії, що здійснюються за допомогою Galaxy Watch Active 2, захищені платформою Knox.

*Тільки підтримка NFC. Доступність залежить від країни.

Samsung Galaxy Watch Active 2
Це нове покоління розумного годинника від Samsung, який отримав набір унікальних функцій для контролю за фізичним станом, збільшений Super AMOLED екран та свіжий дизайн. Він дасть точну інформацію про різні показники здоров'я і допоможе завжди залишатися на зв'язку. І на ранковій пробіжці, і в офісі цей годинник забезпечать вам оптимальну продуктивність, щоб ви отримували більше від кожного свого дня.
ІНДИВІДУАЛЬНИЙ КОМФОРТ
Galaxy Watch Active 2 - це стильний дизайн та комфорт 24/7. Обери свій ідеальний варіант із безліччю опцій: розмір дисплея 44 мм або 40 мм, корпус із нержавіючої сталі або легкого алюмінію. А достаток кольорів допоможе підкреслити вашу індивідуальність: Золотий, Чорний або Срібний.
ДОСКОНАЛІСТЬ В ПРОСТОТІ
Обтічний профіль корпусу Galaxy Watch Active2 - це досконалість мінімалістичного дизайну. Оновлений дисплей отримав збільшений робочий простір за рахунок більш тонкої рамки екрану, а також інноваційний сенсорний безель для зручності навігації і легкого скролінгу.
ЗАВЖДИ НА СТИЛІ #WITHGALAXY
Зроби фото на камеру смартфона, а Galaxy Watch Active2 проаналізує зображення і підбере відповідний циферблат для завершення образу.
СТЕЖ ЗА ПРОГРЕСОМ
Galaxy Watch Active2 вміють відстежувати активність, тож просто одягніть їх і починайте тренування. Автоматично тепер можна записувати й аналізувати сім видів активності, зокрема плавання, у той час як ручне управління тренуванням пропонує ще десятки додаткових опцій. Функція ж Тренер з бігу дає дієві поради в режимі реального часу.
У ЗДОРОВОМУ ТІЛІ ЗДОРОВИЙ ДУХ!
Стеж за рівнем стресу за допомогою спеціального трекера стресу Galaxy Watch Active2 виконуй запропоновані дихальні вправи, щоб відновити контроль над своїм станом та знизити рівень стресу.
ВІДСТЕЖЕННЯ СЕРЦЕБИТТЯ
Galaxy Watch Active2 здатні забезпечити більш точне стеження за частотою твого серцевого ритму використовуючи оновлений датчика із 8 фотодіодами. Якщо твої показники виходять за межі нормальних значень, ти отримаєш оповіщення і зможеш приділити більше уваги стану здоров'я.
ЗАВЖДИ ПОРУЧ
Захист від води і пилу IP68 і 5АТМ і відповідність стандартам MIL-STD-810G дозволяють використовувати Galaxy Watch Active2 практично в будь-яких умовах.
ДЛЯ КОРИСТІ ТА ЗАБАВИ
Використовуй бібліотеку додатків Galaxy Apps, щоб обрати як найзручніші інструменти для виконання щоденних завдань, так і додатки для занять спортом, а також різноманітні ігри, що розроблені спеціально для круглого дисплея Galaxy Watch Active2.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 вересня 2021
imgimgimgimgimg

Часы нельзя использовать в воде. Никаким образом!!! После первого же раза использования часов в бассейне ( спокойное плавание) часы сломались, а в сервисном центре Samsung за их ремонт потребовали $276, что дороже самих часов. Наверное, не подлежат восстановлению. После обращения в Samsung был получен ответ, что эти часы нельзя использовать в воде несмотря на то, что во всех магазинах они позиционируются как часы, которые можно использовать для плавания. И инструкции также указано, что они разработаны для регулярного использования в нормальных условиях плавания, например, в бассейнах или на пляжах (It is designed for regular use in normal swimming conditions, such as for swimming pools or beaches). Не рискуйте! Останетесь без часов, как мы.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Это устройство классно выглядит и полностью мне подходит по своим возможностям. Размеры небольшие, циферблат отлично защищен от повреждений. Можно установить большое количество разных приложений, зависаний во время работы еще ни разу не было. Ремешок приятный на ощупь, застежка надежно крепится, ни разу еще непроизвольно не расстегивалась.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10765 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!