За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2e Mint Green Hector-B19C SpO2 (55025275)

код товару: U0428499
Ціна за одиницю:
5332 грн
+184 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система Lite OS
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора Kirin A1

Пам'ять

Вбудована пам'ять 4 ГБ

Живлення

Ємність аккумулятора 455 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 14 днів

Функції і датчики

Навігація ГЛОНАССGPS
Датчик освітлення є
Повідомлення виклики ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  SMS ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  електронна пошта ,  MMS ,  втрата зв'язку з пристроєм
Моніторинг фізичної активності ,  відстеження сну ,  пройденої відстані ,  кількість спалених калорій ,  швидкість руху ,  Geo-зони ,  підрахунок сходинок ,  Оптичний датчик серцевого ритму

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал корпусу металпластик
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 46.8 мм
Висота корпусу 53 мм
Товщина корпусу 10.8 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 43 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця білий

Інші

Виробник Huawei
Модель Watch GT 2e Mint Green Hector-B19C SpO2
Артикул 55025275
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6901443375431
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Легкі та стильні
Міцний корпус Huawei Watch GT 2e з неіржавкої сталі ідеально поєднується з яскравими спортивними ремінцями, забезпечуючи зручність використання. Підкресліть свою індивідуальність з AMOLED-екраном 1.39 дюйма з високою роздільною здатністю й широким вибором оригінальних циферблатів. Більше, ніж просто смарт-годинник!

Ваш індивідуальний стиль
Завдяки різноманітності колірних гам, а також світлових і динамічних ефектів циферблатів, Huawei Watch GT 2e ідеально підходить тим, хто звик підкреслювати свою індивідуальність стильними аксесуарами. Ви можете настроїти зображення відомостей про пульс, кількість пройдених кроків, прогноз погоди й багато іншого. Вибирайте те, що потрібно саме вам.

2 тижні без підзаряджання
Kirin A1 — це розроблений компанією Huawei процесор для пристроїв, які носять, який забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання. Завдяки архітектурі подвійного процесора й алгоритмам енергоощадження версії 2.0 смарт-годинник Huawei Watch GT 2e демонструє високу продуктивність роботи в будь-яку пору дня й ночі, споживаючи водночас менше енергії. Смарт-годинник автоматично оптимізує енергоспоживання, продовжуючи термін експлуатації акумулятора.

85 настроюваних режимів тренувань
Займайтеся улюбленими видами спорту та відкривайте нове! Завдяки новим 85 настроюваним режимам тренувань ви зможете спробувати себе в скелелазінні, паркурі, вуличних танцях або скейтбордингу та миттєво оцінити успіхи, глянувши на зап'ясток.

15 професійних режимів тренувань
Завдяки інноваційним технологіям смарт-годинник Huawei Watch GT 2e забезпечує ефективне відстеження даних за 15 видами спорту, включно зі скелелазінням, бігом, плаванням і велотренуванням, у режимі реального часу. Смарт-годинник підтримує навігаційні системи GPS і ГЛОНАСС для точної побудови маршрутів під час тренувань на свіжому повітрі.

Показники фізичних навантажень, без яких не обійтися

VO2 max
VO2 max — це найбільша кількість кисню, яку людина може споживати за одиницю часу упродовж тривалого тренування. Що вищий показник VO2 max, то вища витривалість серцево-судинної системи.

Ефективність аеробних і анаеробних навантажень
Ефективність аеробних і анаеробних навантажень визначає вплив вашого тренування на стан здоров'я і самопочуття. Тривалі аеробні навантаження сприяють загальному поліпшенню фізичної форми, тоді як анаеробні навантаження середньої інтенсивності підвищують витривалість.

Час відновлення
Час відновлення — це період, необхідний організму для повного відновлення після тренування. Дотримання часу відновлення допомагає використовувати потенціал вашого організму повною мірою, не вдаючись до роботи на межі можливостей.

Інтенсивність тренування
Смарт-годинник реєструє відомості про щотижневий обсяг фізичної активності та розраховує рекомендований обсяг фізичного навантаження.

Статус тренування
Смарт-годинник дає зрозумілий огляд вашого режиму тренувань і формує професійні рекомендації для подальшого поліпшення результатів.

Персональний тренер
На смарт-годиннику попередньо встановлено понад 10 курсів бігу з підтримкою голосового асистента, який реагує на частоту пульсу в режимі реального часу. Курси призначені для досягнення різних цілей, зокрема для підтримання темпу, зниження ваги та підвищення витривалості.

Просто почніть рух
Нова реалізація ваших можливостей! Почніть ваше звичайне тренування і смарт-годинник автоматично визначить, що ви розпочали вправи. Потім ви зможете запустити відстеження показників одним дотиком. Функція доступна для шести стандартних режимів тренувань, зокрема біг на вулиці, біг на біговій доріжці, ходьба на вулиці, ходьба на біговій доріжці, тренування на еліпсі та на гребному тренажері.

Моніторинг SpO2
Насиченість крові киснем (SpO2) — один із найважливіших показників ефективності постачання організму киснем. Низький рівень SpO2 може призвести до появи серйозних нездужань, зокрема до слабкості, занепаду сил і запаморочення. Смарт-годинник Huawei Watch GT 2e підтримує одноразове вимірювання SpO2, щоб ви будь-якої миті могли перевірити рівень кисню в крові.

Позбудьтеся стресу
Технологія Huawei TruRelax здійснює постійний моніторинг рівня стресу і допомагає вам піклуватися про своє здоров'я. У застосунку Здоров'я доступна дихальна гімнастика, яка знижує рівень стресу та допомагає стабілізувати емоційний стан.

Якісний моніторинг даних сну
Завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 ваш смарт-годинник Huawei Watch GT 2e професійно розпізнає 6 найпоширеніших порушень сну та формує рекомендації для підвищення якості нічного відпочинку. Поки ви спите, смарт-годинник відстежує ваш пульс, аналізує ритм дихання й оцінює загальну якість сну.

Слухайте музику, хай де ви будете
Створіть пару Huawei Watch GT 2e з Bluetooth-навушниками, щоб насолоджуватися музикою. Зберігайте на смарт-годиннику до 5009 композицій, щоб завжди тренуватися під улюблені треки.

Завжди радий допомогти
Ваш смарт-годинник у режимі реального часу отримує сповіщення про вхідні дзвінки, SMS-повідомлення, електронні листи, події календаря та багато іншого. Пристрій обладнаний набором інтелектуальних функцій, які роблять ваше життя зручнішим: дізнавайтеся прогноз погоди, встановлюйте сигнали будильника або таймер і використовуйте ліхтарик. Вам навіть доступна функція пошуку смартфона!

Підійміть руку та зловіть момент
Ваш смарт-годинник Huawei Watch GT 2e може дистанційно активувати кнопку знімання на вашому смартфоні. Робіть фото легко і швидко, знімайте з незвичного ракурсу з попередньо встановленим таймером 5 секунд.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5332 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!