За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Huawei Band 6 Amber Sunrise (55026630)

код товару: U0532183
Ціна за одиницю:
1852 грн
Ціна за одиницю:
1799 грн
Ціна за одиницю:
1780 грн
+46 бонусів
+66 бонусів
+44 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.47"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 194 х 368
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 180 мАг
Час автономної роботи до до 14 днів

Функції і датчики

Повідомлення події календаря ,  SMS ,  виклики ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  MMS ,  електронна пошта ,  соціальні мережі
Моніторинг Оптичний датчик серцевого ритму ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності
Додаткові функції вібраціяпогодаорганайзеркалендарбудильник

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 43 мм
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 25 мм
Висота корпусу 43 мм
Товщина корпусу 11.4 мм
Вага 18 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця червоний

Інші

Виробник Huawei
Модель Band 6 Amber Sunrise
Артикул 55026630
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Huawei Band 6 має динамічний витончений дизайн, AMOLED-дисплей із діагоналлю 1.47 дюйма та потужну батарею, яка швидко заряджається й забезпечує 2 тижні автономної роботи. Цей ідеальний помічник для відстеження здоров'я і фізичної активності пропонує 96 режимів тренувань, цілодобовий контроль частоти пульсу, відстеження чотирьох фаз сну, а також цілодобовий моніторинг SpO2.

Новий розумний годинник
Huawei Band 6 може похвалитися 1.47-дюймовим безрамковим AMOLED екраном зі збільшеною робочою поверхнею. Додайте високу роздільну здатність 194x368 пікселів із 282 PPI й отримаєте фітнес-годинник, який дійсно вражає.

Ще більше корисної інформації
Екран із більшою корисною площею не тільки має стильний вигляд, але й дає змогу переглядати більше інформації. Вільно переглядайте будь-яку інформацію на екрані за допомогою інтуїтивного сенсорного керування.

Створіть власний стиль
Міняйте циферблат залежно від настрою. Серед величезного розмаїття варіантів циферблатів у Huawei Watch Face Store виберіть той, що найповніше відповідає вашому стилю. Замінюйте циферблат простим дотиком. Замість циферблата можна використовувати власні світлини.

2 тижні автономної роботи
Huawei Band 6 вирізняється тривалим часом автономної роботи (до 14 днів в умовах звичайного користування й до 10 днів в умовах інтенсивного користування). Якщо ваш пристрій розрядився, ви легко зможете зарядити його за 5 хвилин за допомогою магнітного зарядного пристрою, що дасть рівень заряду, якого вистачить на 2 дні.

Цілодобовий моніторинг SpO2
Хронічний брак кисню в крові (SpO2) може викликати втому та погіршення пам'яті, а також завдати шкоди мозку та серцю. Саме тому важливо підтримувати безпечний рівень кисню в крові. Huawei Band 6 має вбудовану систему цілодобового відстеження рівня SpO2. Якщо рівень кисню в крові стає зниженим, Band 6 починає вібрувати, щоб ви могли відновити дихання.

Цілодобовий моніторинг частоти пульсу
Контроль частоти пульсу надзвичайно важливий для підтримки гарної фізичної форми й здоров'я Технологія моніторингу пульсу TruSeen 4.0 містить оптичні лінзи та передбачає обробку даних за допомогою штучного інтелекту для цілодобового моніторингу частоти вашого пульсу. Якщо частота вашого пульсу зменшиться або збільшиться вище безпечного рівня, ви відразу отримаєте попередження.

Технологія відстеження сну TruSleep 2.0
Ви можете поліпшити якість свого сну. Технологія TruSleep 2.0 виявляє, коли ви не спите, а також коли перебуваєте в одній із чотирьох фаз сну: глибокий сон, неглибокий сон, швидкий сон і дрімота. Годинник визначає фазу з точністю до 96.3% і реєструє не тільки тривалість, а і якість вашого сну. Пристрій дає змогу виявити шість основних проблем зі сном. А ще ви можете отримати понад 200 рекомендацій щодо поліпшення якості сну.

Huawei Band 6
Цілодобовий моніторинг SpO2 | Безрамковий екран | 2 тижні автономної роботи
Вище, краще, сильніше
Головні переваги
Новий розумний браслет
Розумний браслет HUAWEI Band 6 може похизуватися 1,47-дюймовим безрамковим AMOLED-екраном зі збільшеною на 148% робочою поверхнею та корисною площею 64%. Додайте високу роздільну здатність 194 x 368 пікселів з 282 PPI – і отримаєте фітнес-браслет, що вражає.
2 тижні автономної роботи
HUAWEI Band 6 вирізняється тривалим часом автономної роботи (до 14 днів за умов звичайного користування і до 10 днів в умовах інтенсивного користування) – чи не найбільший показник серед розумних браслетів. Якщо ваш пристрій розрядився, ви легко зможете підзарядити його лише за 5 хвилин за допомогою магнітного зарядного пристрою. Рівня заряду вистачить на 2 дні. Життя надто коротке, щоб хвилюватись про подібні дрібниці.
Займайтесь спортом
Докладайте максимальних зусиль під час занять, а HUAWEI Band 6 подбає про решту. Оберіть будь-який з 96 режимів тренувань і відстежуйте частоту пульсу, кількість калорій і багато іншого. Усі ваші дані зберігають і аналізуються у вигляді зручних графіків, за допомогою яких можна відстежувати свій прогрес і задавати нові цілі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1852 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!