За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Lilac Purple

код товару: U0507550
Ціна за одиницю:
3617 грн
+64 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.65"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 348 х 442
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 246 мАг
Тип зарядки зажим для зарядки
Час автономної роботи до до 7 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  електронна пошта ,  MMS ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм
Моніторинг контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу полікарбонат
Ширина корпусу 36 мм
Висота корпусу 43 мм
Товщина корпусу 10 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 24.7 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця рожевий

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTS 2e Lilac Purple
Артикул GTS 2e Lilac Purple
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сучасний дизайн

Дисплей Amazfit GTS 2e, покритий зігнутим 2.5D склом підвищеної міцності, прекрасно видно при будь-якому освітленні. Екран щільно без найменших зазорів з'єднується з матовим корпусом з алюмінієвого сплаву. Лаконічна форма і якісне виконання надають пристрою преміальний вид і підкреслюють вашу яскраву індивідуальність.

Вся інформація в швидкому доступі

1.65-дюймовий AMOLED-дисплей поміщає велику кількість потрібної вам інформації. Щільність пікселів дисплея становить 341 ppi, завдяки чому зображення відрізняється високою чіткістю і комфортним сприйняттям. Досить вам кинути один побіжний погляд на екран, щоб зчитати актуальні дані.

Ваші унікальні Amazfit

Ви завжди зможете змінити зовнішній вигляд Amazfit GTS 2e і встановити будь-який циферблат з величезної кількості доступних на вибір варіантів. З Amazfit легко бути креативним.

Стежимо за серцебиттям

Amazfit GTS 2e моніторить частоту серцевих скорочень в режимі 24/7 і повідомляє, якщо серцевий ритм відхилився від норми. Високоточний датчик нового покоління BioTracker2 PPG забезпечує вас тільки точною і достовірною інформацією.

Пульсоксиметр на зап'ясті

Рівень насичення крові киснем є одним з основних показників самопочуття. Годинник Amazfit GTS 2e з функцією вимірювання SpO2 дасть вам можливість стежити за станом здоров'я в різних життєвих ситуаціях: під час важких фізичних або розумових навантажень, при стресі або при поганому самопочутті.

Зведена оцінка здоров'я PAI

Розумний годинник Amazfit GTS 2e використовує для аналізу інтелектуальні алгоритми і зіставляє отримані дані про ваше самопочуття, щоб зібрати інформацію і звести її до загального показника у вигляді індивідуальної оцінки стану здоров'я PAI.

Моніторинг сну

Amazfit GTS 2e визначає окремі фази сну, вимірює їх тривалість, щоб ви могли легко виявити проблему і змінити звички для поліпшення якості сну.

Температура за вікном

Amazfit GTS 2e виконує функцію градусника і швидко надає інформацію про температуру навколишнього середовища, щоб ви могли одягнутися по погоді.

Все для занять спортом

Не відволікайтеся на налаштування, просто почніть займатися спортом, адже Amazfit GTS 2e автоматично розпізнає 6 видів активності. 90 встановлених спортивних режимів допоможуть виміряти пройдену відстань, визначити швидкість і витрати калорій. В кінці тренування ви зможете ознайомитися з аналітичним звітом, щоб оптимізувати тренування.

Не відволікайтеся на підзарядку

Заряду батареї вистачить приблизно на 14 днів роботи Amazfit GTS 2e при активації стандартних функцій і до 24 днів при активних базових функціях. Нехай думки про зарядці не відволікають вас від пригод.

Новий рівень комфорту

Amazfit GTS 2e подбають про те, щоб ви не проспали з ранку, вони допоможуть знайти мобільний телефон в кімнаті, ви не пропустили вхідне повідомлення або телефонний дзвінок. Годинники стежать за вашою фізичною активністю, сповіщають про погоду на завтра, служать в якості таймера, секундоміра і підтримують багато інших корисних функцій. Налаштуйте роботу додатків таким чином, щоб мати швидкий доступ до важливої ​​інформації.

Естетика безмежного дизайну
У Amazfit GTS 2e використовується загартоване, злегка зігнуте 2.5D скло, яке плавно переходить у вигин алюмінієвого корпусу. Разом з тонким профілем годинника це створює візуально приємний, витончений образ. При цьому спеціальне покриття на скляній поверхні забезпечує більшу стійкість до подряпин і зносу. А кілька варіантів забарвлення ремінців дозволяють годиннику виглядати органічно і на важливому заході, і в тренажерному залі.
Екран, гідний захоплення
1,65-дюймовий HD екран цього смарт-годинника по чіткості можна порівняти з дисплеями найновіших смартфонів. Щільність пікселів 341 ppi та яскраві кольори AMOLED матриці роблять його реалістичним і забезпечують прекрасну видимість. Вдень і вночі.
Персоналізовані циферблати
Вибирайте з широкого діапазону циферблатів, що дозволяють зробити годинник продовженням вашого стилю. І навіть створити власний дизайн з вподобаною картинкою. Крім того, більшість циферблатів підтримують функцію Always-on Display, тому ви можете перевіряти час, не вмикаючи для цього екран кожен раз.
Вимірювання насичення крові киснем
SpO2 – один з основних індикаторів здоров'я людини. І Amazfit GTS 2е допоможе вам стежити за вмістом кисню в крові. Це дасть можливість краще зрозуміти свій фізичний стан і тримати здоров'я під контролем. Ви завжди зможете перевірити свій рівень SpO2, коли займаєтеся спортом, активно працюєте або якщо раптом відчуєте нездужання.
Готовий супроводжувати вас навіть під водою
Завдяки професійній гідроізоляції, що забезпечує захист від води в 5 АТМ, Amazfit GTS 2е можна спокійно носити і під час роботи в офісі, і на тренуванні в басейні.
Комфорт і безпека
Екран Amazfit GTS 2е може повертатися на 180°, а тому вони будуть зручні в носінні як для правшів, так і для лівшів. Крім того, ви можете заблокувати дисплей паролем, щоб ніхто не міг отримати до нього доступ. А функція виявлення положення дозволяє автоматично блокувати годинник, коли ви його знімаєте.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3617 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!