За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Urban Grey

код товару: U0485549
Ціна за одиницю:
4009 грн
+69 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника квадратні
Операційна система AMAZFIT OS
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення BluetoothWi-Fi

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.65"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 348 х 442
Сенсорний екран так

Пам'ять

Вбудована пам'ять 3 ГБ
Оперативна пам'ять 4 МБ

Живлення

Ємність аккумулятора 240 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення нагадування ,  SMS ,  події календаря ,  низький заряд гаджета ,  електронна пошта ,  соціальні мережі ,  виклики
Моніторинг Оксиметр ,  контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 35 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 9.7 мм
Вага 24.7 г
Колір корпусу сірий
Колір ремінця сірий

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTS 2 Urban Grey
Артикул GTS 2 Urban Grey
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596102328
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Колір і чіткість.
За межею розуміння.
Amazfit GTS 2 обладнаний екраном AMOLED, який не поступається найкращим дисплеям у світі. Щільність пікселів 341 ppi робить дисплей чітким, вишуканим і реалістичним, з яскравими кольорами.

Комплексна охорона здоров'я.
Amazfit GTS 2 обладнаний новітнім високоточним оптичним датчиком біологічного спостереження BioTracker 2 PPG, розробленим Huami Technology. Завдяки кращому сенсорному механізму він дійсно забезпечує всебічний захист здоров'я.

Вимірювання насичення крові киснем.
Насичення крові киснем є одним із найважливіших чинників здоров'я людини, тому в GTS 2 додана функція вимірювання цього параметра, що дає змогу користувачеві відстежувати свій стан. Вимірюйте рівень кисню в крові під час тривалої розумової роботи або такої фізичної активності, як марафон або високоінтенсивні тренування на відкритому повітрі, щоб повністю контролювати своє здоров'я.

Моніторинг серцебиття 24 години.
Будьте в безпеці, отримуючи вчасно попередження про підвищений пульс.
Годинник Amazfit GTS 2 обладнаний розробленим компанією Huami біологічним оптичним датчиком BioTracker 2 PPG, що дає змогу вести цілодобовий моніторинг серцебиття. Він покриває зони пульсу та видає попередження, коли частота пульсу підвищена, інформуючи вас про ефективність тренування та знижуючи ризики вправ.

Моніторинг рівня стресу.
Відчуваєте стрес? Годинник підкаже, коли потрібно вжити заходів.
Виміряйте свій особистий рівень стресу (низький, нормальний, середній або високий) у будь-який час, коли почуваєтеся пригнічено. Це дасть змогу зрозуміти, коли потрібно розслабитися та відпочити.

Водонепроникність 5 ATM.
Для тих, хто любить плавати на глибині.
Годинник Amazfit GTS 2 водонепроникний на глибині до 50 метрів, що традиційно відповідає рівню високотехнологічних годинників. Ви можете спокійно носити його як вдень, так і під час занять плаванням.

Більше кольору. Більше чіткості.
Amazfit GTS 2 оснащений AMOLED екраном з надзвичайно яскравими кольорами, який легко може конкурувати з кращими дисплеями у світі. Завдяки щільності у 341 піксель на дюйм, він відрізняється високою чіткістю та реалістичністю. Забезпечуючи чудову видимість і вдень, і вночі.
Персоналізовані циферблати
Вибирайте з широкого діапазону циферблатів, що дозволяють зробити годинник продовженням вашого стилю. І навіть створити власний дизайн з вподобаною картинкою. Модульна система дає можливість налаштувати саме ті функції, які ви хочете бачити. Крім того, більшість циферблатів підтримують функцію Always-on Display, тому ви можете бачити вподобаний інтерфейс у будь-який час і в будь-якому місці.
Комплексний моніторинг вашого стану
Годинник оснащений новітнім високоточним оптичним датчиком BioTracker™ 2 PPG, розробленим компанією Huami Technology. Завдяки потужному двигуну він дійсно забезпечує всебічний контроль вашого стану. Цей датчик дозволяє відстежувати серцевий ритм у 24-годинному режимі, тримати під контролем рівень стресу і більш точно та детально визначати фази сну (легкий, глибокий, періоди REM). Щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і під час дня, і коли відпочиваєте.
Просте керування музикою
Увімкніть музику на своєму смартфоні і легко керуйте плейлистом за допомогою смарт-годинника. А завдяки 3 Гб локального сховища ви можете зберегти до 600 пісень прямісінько на пристрої. Тому нехай телефон спокійно полежить в сторонці, поки ви тренуєтеся або просто займаєтеся своїми справами під улюблені ритми.
12 спортивних режимів
Для тих, хто любить спорт і намагається тримати себе в формі, GTS 2 може запропонувати 12 спеціальних спортивних режимів. Вони дозволяють відстежувати вашу активність у різних формах і формують докладні звіти після кожного тренування. Щоб ви могли контролювати свій прогрес і покращувати навички в улюбленому виді спорту.
7 днів автономної роботи
Насолоджуйтесь активним відпочинком та всіма корисними функціями гаджета протягом цілого тижня, без потреби носити всюди з собою зарядний пристрій. Новий Amazfit GTS 2 отримав великий акумулятор ємністю 246 мАг, заряду якого вистачає на 7 днів при звичайному використанні. Або на 20 днів у режимі заощадження енергії. Тому годинник завжди готовий супроводжувати вас, куди б Ви не вирушили.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4009 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!