За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTR 2e Matcha green

код товару: U0501589
Ціна за одиницю:
3582 грн
+34 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так

Живлення

Ємність аккумулятора 471 мАг
Час автономної роботи до до 24 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі ,  SMS ,  виклики ,  нагадування ,  низький заряд гаджета ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  MMS ,  електронна пошта ,  події календаря
Моніторинг вимірювання температури ,  контроль місця розташування ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну
Додаткові функції календарвібраціябудильник

Додатково

Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу полікарбонат
Ширина ремінця 22 мм
Вага 32 г
Колір корпусу зелений
Колір ремінця зелений

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTR 2e Matcha green
Артикул GTR 2e Matcha green
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596102847
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


Сучасна класика
У дизайні Amazfit GTR 2e чудово поєднуються лаконічний класичний стиль і сучасна елегантність. Годинник доповнить ваш образ і на діловій зустрічі, і в туристичному поході. 2.5D вигнутий дисплей без безеля без зазорів з'єднується з металевим корпусом годинника. Те, що немає рамки, збільшує корисну площу та робить екран виразнішим і максимально інформативним.

Понад 50 варіантів дисплея
На великому та яскравому AMOLED-дисплеї вся інформація легко читається за будь-якого освітлення. Для персоналізації ґаджета встановіть вподобаний циферблат із понад 50 доступних варіантів. Вибирайте цікаві зображення й будь-які фотографії та перетворюйте їх на ексклюзивні циферблати.

Завжди активний дисплей
З Amazfit GTR 2e ви будете повністю контролювати хід часу. Навіть під час неактивних функцій на дисплеї завжди виводиться актуальний час, щоб ви не запізнилися на жодну зустріч.

Серцевий ритм під контролем
Біологічний оптичний датчик нового покоління BioTracker 2 PPG від компанії Huami стежить за вашим серцевим ритмом у діапазоні 24/7 і допомагає вам вибрати оптимальний рівень активності. У разі відхилення ритму від норми годинник тут же повідомить про це, щоб ви вчасно могли звернути увагу на своє самопочуття.

Рівень кисню в крові
Кількість кисню в крові є одним з основних показників вашого самопочуття. Годинник Amazfit GTR 2e вимірює рівень кисню в крові під час фізичної активності, у разі стресової ситуації або тривалої розумової роботи та надає реальну картину вашого здоров'я в різних життєвих ситуаціях.

Комплексна оцінка за шкалою PAI
Вам більше не потрібно розбиратися в окремих показниках, зіставляти й аналізувати їх. Тепер це робитиме розумний годинник Amazfit GTR 2e, щоб за допомогою інтелектуальних алгоритмів перетворити всі дані в єдиний узагальнений показник вашого фізичного стану — PAI.

Моніторинг сну
Amazfit GTR 2e стежить за вашим відпочинком, визначає фази сну та їхню тривалість, аналізує дані, щоб отримана інформація допомогла зробити ваш відпочинок якіснішим.

Amazfit і ви нерозлучні навіть у басейні
Водозахист рівня 5 ATM дасть змогу вам гуляти під дощем, займатися активним спортом, а також тренуватися в басейні, не знімаючи годинник. Слідкуйте за своїми спортивними рекордами навіть під час занять плаванням.

Інтелектуальне розпізнавання активності
Amazfit GTR 2e самостійно визначає 6 основних різновидів тренувань і аналізує ваші показники в автоматичному режимі. Велика кількість встановлених спортивних алгоритмів дає змогу вибирати різновид активності й отримувати повну інформацію про ефективність кожного тренування.

До трьох тижнів на одному заряді
Розряджена батарея більше не буде для вас проблемою. Збільшена ємність у поєднанні із сучасними технологіями ефективної витрати енергії забезпечує до 24 днів автономної роботи за підтримки стандартних настроювань і до 45 днів у режимі базових функцій.

Інформація про погоду
Amazfit GTR 2e — це розумний годинник, який здатний швидко виміряти температуру на вулиці. Одного погляду на дисплей достатньо, щоб визначити температуру довкілля й одягнутися відповідно.

NFC-технологія
Використовуйте можливості NFC, щоб комфортно та безпечно купувати, швидко обмінюватися інформацією і використовувати годинник замість смарт-ключа або абонемента.

Всі застосунки на вашому зап'ястку
Розумний годинник Amazfit GTR 2e об'єднує у собі функції будильника, навігатора та секундоміра. Годинник нагадає вам про важливу подію або про необхідність розминки, повідомить про погоду на завтра, допоможе знайти смартфон у квартирі та розбудить у певний час. Встановлюйте часто використовувані застосунки на екран, щоб мати швидкий доступ до них.

Менше рамок. Більше простору.
В основі Amazfit GTR 2e лежить концепція безмежного дизайну. Все в ньому, починаючи від великого 1,39-дюймового екрану і вигнутого 2.5D скла, що плавно і природно переходить у матовий корпус з алюмінієвого сплаву, забезпечує кращу візуальну естетику. Яскравий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю HD (454 x 454 пікселів) дозволяє чітко бачити всі дані, в будь-який час доби. А механізм швидкого від'єднання дозволяє легко замінювати ремінець при необхідності. Щоб ви могли адаптувати аксесуар під свій поточний образ.
Функція Always-on Display. Зручний контроль часу.
Коли б ви не поглянули на екран, вся необхідна інформація буде у вас перед очима. Опція Always-On Display дозволяє вам бачити час, навіть коли інші функції годинника неактивні. При цьому користувачеві на вибір доступно понад 40 шаблонів Always-On Display, що дозволяють налаштувати дизайн відповідно до свого смаку.
Визначення якості сну і рівня стресу
Amazfit GTR 2е підтримують поглиблений моніторинг сну з більш точним визначенням стадій і вміють розпізнавати навіть короткий денний сон (тривалістю понад 20 хвилин). Також вони проводять якісний аналіз даних і дають пропозиції щодо поліпшення нічного відпочинку. А ще допомагають контролювати свій рівень стресу.
90 спортивних режимів і розумне розпізнавання
Покращуйте свої показники і домагайтеся видимих результатів у будь-якому виді спорту. Amazfit GTR 2е пропонують вам на вибір 90 спортивних режимів, серед яких напевно знайдеться той, що вам потрібен. Активуйте відповідне налаштування і по завершенню тренування годинник підготує вам аналітичний звіт, який також можна буде переглянути в мобільному додатку. А інтелектуальне розпізнавання найпопулярніших спортивних режимів 2 позбавить від необхідності вручну вибирати їх, тому годинник завжди буде напоготові, коли ви вирішите почати вправи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3582 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!