За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Самокат Bravokids Lightweight Series red (688617)

код товару: U0523332
Ціна за одиницю:
910 грн
+28 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Колеса 125 мм
Кількість коліс триколісний
Складна конструкція ні
Матеріал коліс поліуретан
Сидіння немає
Вікова група від 3 років
Гальмо ножний
Максимальне навантаження 50 кг
Колір червоний
Вага 2.3 кг

Інші

Виробник Bravokids
Модель Lightweight Series red
Артикул 688617
Гарантія, міс 6
Штрихкод 6972431600828
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Яскравий надійний функціональний самокат

Самокат Bravokids Lightweight Series подарує вашій дитині радість. На ньому легко й весело кататися, тому перший власний транспорт доставить тільки позитивні емоції. Компактний, надійний, самокат, який ще складається, призначений для дітей від 3 років. Для його виготовлення використовувалися сучасні безпечні матеріали. Ретельно продумана конструкція дозволяє легко взяти його з собою куди завгодно. Також дитина може на ньому кататися не один рік за рахунок трирівневого регулювання висоти керма.

Більш безпечний, ніж звичайні самокати

Самокат був сконструйований з урахуванням підвищених вимог до безпеки для використання дітьми. Тому використовувалися тільки якісні, міцні, сучасні матеріали, які безпечні для дитини. Ідеальний комфорт у використанні забезпечується надійною конструкцією в сукупності з продуманим дизайном. До того ж подвійне гравітаційне рульове управління дає дитині свободу та впевненість під час катання.

Регульована висота керма та міцність рами

Самокат володіє міцною рамою зі спеціальної вуглецевої сталі, яка витримує навіть більше навантаження. Така рама в поєднанні з вагою дитини до 50 кг надає велику стійкість самокату-кікборду, а значить збільшує безпеку. Плюсом дитячого самоката також є регульована висота керма з надійним замком. Доступно три положення: 65, 70 і 75 см. Таким чином дитина зможе кататися на самокаті не один рік.

Підвищена стійкість

Самокат Bravokids Lightweight Series набагато стійкіше звичайних моделей за рахунок 2 передніх коліс, спеціальних протиковзких частинок і розширеної панелі. При русі на самокаті дитина буде відчувати себе більш впевнено, а батьки зможуть менше хвилюватися за її безпеку. На панелі дитина зможе стояти обома ногами за рахунок збільшеної ширини в 135 мм. Завдяки такій конструкції самокат менше відхиляється вправо або вліво, а маневреність збільшується.

Надійні колеса

Bravokids Lightweight Series виконаний з безпечних і міцних матеріалів, включаючи колеса. Для їх виготовлення використовувався поліуретан, зносостійкість і висока опірність деформації, грязе- і водовідштовхувальні властивості якого широко відомі. Потовщені поліуретанові колеса великого діаметру відмінно підходять для катання по будь-яких дорогах. Безшумні та міцні підшипники забезпечують плавне й комфортне катання.

Ергономічність і колеса, що світяться

Самокат Bravokids Lightweight Series відрізняється максимальним комфортом використання та симпатичним дизайном. У колеса вбудовані світлові лампи, які під час руху самоката світяться. Енергія для цього генерується за рахунок електромагнітного тиску. Самокат легко можна транспортувати внаслідок складної конструкції, що збільшує комфорт використання. Подаруйте дитині свято та позитивні емоції з відмінним дитячим самокатом-кікбордом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

910 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!