За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Самокат Micro Mini Deluxe ECO (MMD119)

код товару: U0491080
Ціна за одиницю:
3412 грн
+83 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Колеса 80 мм ,  120 мм
Кількість коліс триколісний
Складна конструкція ні
Матеріал коліс поліуретан
Сидіння немає
Вікова група від 2 років
Гальмо ножний
Максимальне навантаження 50 кг
Вага 1,99 кг

Інші

Виробник Micro
Модель Mini Deluxe ECO
Артикул MMD119
Гарантія, міс 24
Штрихкод 7630053532413
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

В 2021 році компанія Micro Mobility Systems AG запустила нову лінію екологічних самокатів для дітей віком від 2 до 5 років під назвою Micro Deluxe ECO.
Модель Mini Micro Deluxe ECO має ті ж самі властивості і технічні характеристики, що і звичайна модель Mini Micro Deluxe. Але основною відмінністю є те, що дека самоката та гальмівна пластина виготовлені з переробленого, так званого "зеленого" пластика.
Близько 10% пластикових відходів попадає в світовий океан від рибальства. Щорічно майже 640 тис.тон рибацького устаткування залишається в світовому океані - сітки, мотузки, трали тощо. Саме ці пластикові відходи збираються, переробляються і потім з них виготовляються самокати лінійки ЕСО. Використання «зеленого» пластика означає не тільки зменшення забруднення світового океану та об’ємів звалищ, але і скорочення екологічного впливу шляхом зменшення викидів СО2 до 82% у порівнянні з виготовленням високоякісної пластикової сировини.
Дана модель самоката має телескопічну рульову стійку, що дозволяє встановити оптимальну висоту керма в межах 48 - 68 см від поверхні землі. Дека самоката має покращене зчеплення з взуттям завдяки гумовим елементам, що виступають над її поверхнею. Основа самоката виготовлена з міцного пластика, посиленого скловолокном. Завдяки цьому максимальне навантаження на самокат складає 50 кг. Колеса самоката виготовляються з високоякісного поліуретану і комплектуються підшипниками стандарту ABEC 9, що сприяє плавному і тихому пересуванню самоката на вулиці.
Триколісні самокати Mini Micro Deluxe є чудовою іграшкою і водночас допомагають дітям розвивати координацію рухів, тренувати баланс і навички великої моторики.
Для виробництва самокатів Micro використовуються виключно матеріали, що не мають в своєму складі шкідливих речовин. Це підтверджується світовими сертифікатами тестування Test Report та сертифікатами відповідності органу з контролю безпеки продукції вимогам міжнародних стандартів та європейських директив TÜV.
Беззаперечним доказом неперевершеної якості, надійності та світового визнання самокатів Micro є те, що продукція компанії Micro Mobility Systems AG неодноразово ставала переможцем в різних номінаціях відомих міжнародних виставок. Батьки більш як 80-ти країн світу обрали для своїх дітей самокати компанії Micro Mobility Systems AG.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3412 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!