За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Серверна материнська плата GIGABYTE W480M VISION W (W480M_VISION_W)

код товару: U0495906
Ціна за одиницю:
9636 грн
+254 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Процесор

Сокет 1200

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16 (PCIEX8) ,  1 x PCI-E 3.0 x16 (PCIEX16) ,  1 x PCI-E x1 ,  1 x M.2 slot (Key M, type 2242/2260/2280) ,  1 x M.2 slot (Key M, type 2242/2260/2280/22110)

Чіпсет

Модель чіпсета Intel W480

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 128 ГБ

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 2 шт

Додатково

Контролер RAID RAID 0, 1, 5, 10
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель W480M VISION W
Артикул W480M_VISION_W
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнські плати серії VISION спочатку спроектовані для творців всілякого контенту засобами настільного ПК. Всі без виключення моделі відрізняє виняткова надійність, продуктивність, вражаючий набір комунікаційних інтерфейсів, можливість масштабування відеопідсистеми, а також швидкісна дискова підсистема. Плати серії VISION – це ідеальна платформа для високопродуктивних домашніх комп'ютерів і робочих станцій, які мають щоденну взаємодію з ресурсоємними додатками, зокрема, САПР, редагування відеоконтенту, 3D-рендеринг і ін. Ще одна цільова аудиторіях цих плат - ентузіасти, які віддають перевагу самостійно збирати свій персональний, близький до ідеалу, ПК.

Висока продуктивність і відмовостійкість

Процесор Intel®Xeon® дозволяє створювати, тестувати і знаходити рішення швидше, ніж будь-коли. Функція корекції помилок разом з Intel® Xeon® виконує перевірку і виправляє помилки даних, які обробляє ОЗУ, забезпечуючи безвідмовну роботу критично важливих додатків.

Висока пропускна здатність і мінімальні затримки

Задіявши обидва LAN-порту, користувач зможе отримати вигоду від приросту пропускної здатності, автоматичного балансування навантаження, рівномірно розподіленого потоку даних і оперативної комутації в разі збою. Мережева інфраструктура 2.5GbE LAN при підключенні ПК дозволяє організувати обмін даними на швидкості до 2,5 Гбіт/с, що в два рази перевищує швидкість передачі типової 1 Гбіт-LAN мережі. Контролер сумісний з Ethernet Base-T протоколами 10/100/1000/2500 Мбіт/с.

Технології охолодження

Організація ефективного охолодження ключових компонентів ПК, що працює в умовах інтенсивного навантаження, дозволяє уникнути незапланованих зупинок, збоїв і несанкціонованого відключення. Модель W480M VISION W оснащена системою охолодження на базі фірмових радіаторів. Вдосконалений конструктив забезпечує стабільно високу продуктивність при виконанні завдань будь-якої складності.

PCIe Gen4: сумісність на апаратному рівні

Для представників творчих професій, які створюють контент на ПК, для роботи критично важливі швидка і ємна дискова підсистема і високопродуктивна відеопідсистема на базі одного і чи декількох графічних 3D-прискорювачів. Це особливо актуально для рендеринга 3D-моделей з текстурами високої чіткості. Щоб забезпечити сумісність з передовими платами PCIe-розширень, топологія друкованої плати і схемотехніка цієї моделі реалізовані з урахуванням принципів проектування виробів з шинним інтерфейсом PCIe 4.0. Друкована плата, кількох спеціалізованих мікросхем і роз'єми портів забезпечують проходження PCIe 4.0-сигналу, таким чином, платформа готова до майбутньої модернізації, забезпечуючи на апаратному рівні сумісність з PCIe-платами розширення покоління Gen 4.

Вище швидкість, більше дискового простору

Накопичувачі M.2 NVMe PCIe дозволяють істотно скоротити час завантаження ОС, легко долаючи обмеження в швидкості, властиве SATA-дисків. Твердотільні M.2 PCIe-накопичувачі забезпечує високошвидкісну передачу даних, в 7 разів перевищуючи швидкодію типових 2,5-дюймовий твердотільних SATA-накопичувачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9636 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!