За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Серверна материнська плата ASUS P11C-I P11C-I/NGFF2280 (P11C-I/NGFF2280)

код товару: U0643030
Ціна за одиницю:
9683 грн
+240 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Процесор

Сокет 1151

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16 ,  1 x M.2 Connector NGFF Type: 2242 ,  1 x M.2 Connector NGFF Type: 2280

Чіпсет

Модель чіпсета Intel C242

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Підтримка пам'яті ECC UDIMM / Unbuffered є

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 3 шт

Додатково

Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Фізичні характеристики

Форм-фактор Mini ITX

Інші

Виробник ASUS
Модель P11C-I P11C-I/NGFF2280
Артикул P11C-I/NGFF2280
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компактна серверна плата Mini-ITX з кількома можливостями розширення

P11C-I/NGFF2280 — це серверна материнська плата, заснована на платформі Intel® Xeon® E і чіпсеті Intel® C242, що пропонує подвійний серверний клас Intel® Ethernet і гнучкі можливості розширення за допомогою M.2, шістьох SATA 6G. Форм-фактор Mini-ITX 6,7" x 6,7" можна легко інтегрувати в шасі малої глибини, щоб значно збільшити щільність обчислень стійки.

Конструкція оптимізована для стійки, де центральний процесор і пам’ять розміщені паралельно безпосередньо за вхідним отвором вентилятора, щоб забезпечити максимальне охолодження для чудової теплоефективності.

Прискорена швидкість передачі даних до 16 Гбіт/с з M.2

Материнські плати Mini-ITX зазвичай обмежуються одним вбудованим роз’ємом M.2 через обмежений простір невеликого форм-фактора. Завдяки оптимізованому дизайну ASUS P11C-I/NGFF2280/NGFF2280 має подвійні вбудовані роз’єми M.2 і підтримку дисків M.2 довжиною 2280 через PCIe або SATA, що забезпечує більш високу швидкість передачі даних за допомогою конфігурації RAID 0 або миттєвого резервування даних за допомогою RAID. 1 для систем, що заощаджують простір з безкомпромісною продуктивністю зберігання.

Високошвидкісні з'єднання mini-SAS HD

P11C-I/NGFF2280 поставляється з роз’ємом mini-SAS HD, який підтримує до чотирьох SATA для підключення 6 Гбіт/с із зовнішніми пристроями та більш чистої прокладки кабелю. P11C-I/NGFF2280 також підтримує ASUS PIKE II 3000 серії, останнє рішення корпоративного сховища з підтримкою 12 Гбіт/с SAS та інтегрованим захистом даних RAID. За допомогою карт ASUS PIKE ви можете негайно покращити ємність і продуктивність P11C-I/NGFF2280, що робить його чудовим варіантом оновлення.

Подвійний гігабітний Ethernet Intel® I210AT

P11C-I/NGFF2280 оснащений подвійними портами Intel® Ethernet класу серверів із контролерами I210 та підтримкою команди, що прискорює пропускну здатність мережі, а функція перемикання збоїв забезпечує безперебійне мережеве з’єднання. Це ідеально підходить для програм віртуалізації, для яких потрібна надшвидка та надійна мережа.

TPM-M 2.0

P11C-I/NGFF2280 підтримує TPM-M 2.0 із заголовком 14-1 TPM для безпечного зберігання ключів, цифрових сертифікатів, паролів та даних. Це допомагає підвищити безпеку мережі, захистити цифрові ідентифікатори та забезпечити цілісність платформи.

Комплексне управління ІТ-інфраструктурою

P11C-I/NGFF2280 оснащено додатковим вбудованим модулем iKVM і поставляється в комплекті з ASUS Control Center, щоб забезпечити комплексні функції позасмугового та внутрішньосмугового керування для малого та середнього бізнесу.

Додатковий модуль ASMB9-iKVM підтримує віддалені оновлення BIOS, керування вентиляторами, автономні KVM, запис відео та запис BSOD, забезпечуючи цілодобовий віддалений моніторинг та діагностику — навіть якщо операційна система не працює або не працює — за допомогою зручного для користувача , графічний веб-інтерфейс, який працює з усіма основними браузерами.

ASUS Control Center (ACC) — це централізована та інтегрована платформа управління ІТ для моніторингу та керування комерційними продуктами ASUS, включаючи сервери, робочі станції та цифрові вивіски. ACC дає змогу віддалено оновлювати BIOS, здійснювати моніторинг кількох систем за допомогою мобільних пристроїв, а також оновлювати програмне забезпечення одним клацанням миші та диспетчеризувати, що дозволяє легше керувати сервером для будь-якої ІТ-інфраструктури.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9683 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!