За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Швейна машина Minerva MC550W

код товару: U0410992
Ціна за одиницю:
27200 грн
+568 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип човника горизонтальний
Потужність 70 Вт
Кількість швейних операцій 120
Кількість типів петель 8
Обметування петлі автомат
Максимальна ширина строчки 7 мм
Максимальна довжина стібка 5 мм
Технічні особливості wi-fi модуль ,  функція повороту / збільшення зразка вишивки (80-120%) ,  автоматичне визначення меж і розмірів вишивки ,  автоматична закріпка шва ,  функція дзеркального відображення дизайну вишивки ,  ниткообрізувач ,  вишивання букв алфавіту ,  кнопка позиціонування голки вниз/вгору ,  кнопки старт/стоп ,  автоматична заправка нитки ,  дві голкові пластини ,  вбудована програма підрахунку кількості стібків у дизайні вишивки
Додатково дисплей ,  м'який чохол

Інші

Виробник Minerva
Модель MC550W
Артикул MC550W
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4820160915619
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Хороший вибір
Швейно-вишивальна машинка Minerva MC550W стане вірною помічницею в роботі будь-якої творчої особистості. Добротний апарат, який має в своєму арсеналі 120 видів різноманітних декоративних строчок і 8 автоматичних петель, буде гарною підмогою в побуті. Продумана конструкція значною мірою спростить процес шиття і вишивання найзручнішим і найшвидшим чином. Якщо любите неординарну одяг ручної роботи, з елементами вишивки, то зверніть увагу саме на цю модель.

Завидний функціонал
Крім завидного набору декоративно-оздоблювальних строчок і петель-автомат, пристрій живиться вишивання елементів і повноцінних малюнків з максимальними розмірами 120х180 мм. При цьому для створення ескізу майбутньої вишивки апарат підключають до будь-якого зовнішнього гаджету (планшету, телефону, ноутбука) через Wi-Fi-модуль або використовують вбудовану в пам'ять машинки базу даних. Бажаєте зробити симетричні зображення на двох підлогах жакета (штанин, полотнищах спідниць і т.д.) використовуйте функцію дзеркального відображення малюнка.

Все, що потрібно

Повна комплектація дозволяє спокійно працювати і економить час на пошуку додаткових інструментів. У стандартний набір входять всі необхідні на перший час лапки: універсальна (для будь-яких робіт), для сатинових рядків (для шиття делікатних шовкових, атласних тканин), петельная, для пришивання ґудзиків, оверлочная (для імітації Обметочніе стібка), для потайного шва, спеціальна для вишивки і штопання. Крім того в збірці йдуть комплекти: викруток (для закріплення деталей), голок, шпульок і повноцінний вишивальний блок з п'яльцями.

Корисні доповнення
Подвійна світлодіодне підсвічування полегшує експлуатація, забезпечуючи додаткове освітлення робочого столу. При виконанні складних елементів допустимо шиття без педалі, при цьому всі маніпуляції відбуваються дуже акуратно, вручну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

27200 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!