За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парта зі стільцем Evo-kids BD-04 B Teddy + лампа

код товару: U0447736
Ціна за одиницю:
5158 грн
+122 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість місць одномісні
Призначення дитячашкільна
Особливості висувний органайзер з розділювачами
Комплектація парта ,  стілець ,  лампа ,  гачок для портфеля ,  підставка для книг

Фізичні характеристики

Ширина парти 70 см
Глибина парти 56 см
Висота парти 52 - 76 см
Ширина стільця 38 см
Глибина стільця 36 см
Висота стільця 30 - 44 см
Матеріал МДФметалпластик
Колір синій

Інші

Виробник Evo-kids
Модель BD-04 B Teddy с лампой
Артикул BD-04 B Teddy с лампой
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комплект зростаючої меблів Teddy - це ідеальне поєднання якості, функціональності і стилю.Стільниця, виготовлена ​​з MDF-матеріалу стандарту Е1, який покритий захисною матовою ламінацією.Стільниця доповнена багатофункціональної статичної поличкою, яка в себе включає: Led-лампу, підставку для книг із змінним кутом нахилу і рухливими власниками сторінок, пенал для олівців і підсклянник.

У комплект входить стильна Led-лампа з дисплеєм на якому відображається: температура, час, дата, а також є будильник.Три режими освітлення: м'який білий, теплий білий, денне світло (при включенні теплого і м'якого світла).Лампа не мерехтить, а також повністю безпечна для очей. Корпус лампи виготовлений з якісного ABS пластику.

Максимальний кут нахилу стільниці становить 60 градусів. Тому, можна регулювати нахил стільниці в залежності від заняття і створювати всі умови для підтримки правильної постави. На краю стільниці є невеликий прогумований бар'єр, який перешкоджає ковзанню книг і зошитів. Уздовж всієї стільниці є прогумована облямівка, яка виконує протиударну функцію. Також стільниця має антисколіозні виїмку, яка значно впливає на формування правильної постави.Фахівці рекомендують міняти положення під час тривалого виконання завдань: 30-40 хвилин роботи сидячи, потім точно так же 30-40 хвилин стоячи. Так як стільниця має функцію мольберта, вона ідеально підходить для роботи стоячи. В результаті дитина буде максимально сконцентрований на виконанні завдань.

Відмітна і дуже важлива особливість даного комплекту - це наявність підставки для ніг із змінним кутом нахилу. Таким чином, ніжки дитини не будуть напружені і коліна будуть зігнуті під кутом 90 градусів. Також, ніжки столу і стільчика доповнені спеціальними регулювальними п'ятами, завдяки яким можна нівелювати положення, в разі, якщо нерівне підлогове покриття.Висоту столу і стільчика можна регулювати по мірі росту дитини, на ніжках є спеціальна шкала, щоб вибрати коректне співвідношення росту дитини і висоти столу і стільця. В результаті, у дитини буде формуватися правильна постава.Спеціальні фіксатори необхідно міцно затягувати після кожного регулювання висоти і перевіряти їх регулярно.

Під стільницею знаходиться висувний органайзер для шкільного приладдя. Організатор виготовлений з якісного харчового (ABS) пластика, має безліч роздільників, щоб дитина могла розсортувати все приналежності за призначенням.Також, з боків робочої поверхні розміщені невеликі, але дуже зручні пенали для зберігання канцтоварів.

На каркасі стола розміщений металевий гачок, який можна розмістити з лю

Сидіння і спинка стільчика виготовлені з посиленого ABS-пластика, також, металевий каркас доповнений поперечиною, яка підвищує стійкість всієї конструкції. Висота стільчика 33-45 см. Ніжки стільчика також оснащені регулювальними накладками для того, щоб нівелювати положення.Для максимального комфорту і додання ще більшого естетичного вигляду, в комплект входить приємний бонус - подушка, яка фіксується стрічками на каркасі стільчика.

Evo-kids BD-04

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5158 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!