За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Портфель Xiaomi MITU Backpack Blue (383841)

код товару: U0445540
Ціна за одиницю:
2030 грн
+52 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип портфеля для першокласників
Корпус рюкзака каркасний
Розмір (зріст) XS (до 115 см)S (115 - 130 см)
Стать хлопчик
Об`єм 13 л
Матеріал поліестер
Особливості бокові кишені ,  світловідбиваючі елементи ,  грудна стяжка
Кількість відсіків 1

Фізичні характеристики

Висота 36 см
Ширина 28 см
Глибина 15 см
Вага 940 г
Колір синій

Інші

Виробник Xiaomi
Модель MITU Backpack Blue
Артикул 383841
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Рюкзак Mi MITU Backpack ідеальний для молодших школярів. Основне відділення об'ємом 13 літрів вмістить підручники і зошити, альбом для малювання і пенал. Зносостійка тканина легко чиститься і не боїться вологи. Рюкзак має відмінну ергономіку для мінімізації навантаження на спину. Світловідбиваючі накладки забезпечують безпечне пересування дитини по місту в вечірній час.

Ортопедична спинка 

Спинка рюкзака виконана з товстого і еластичного матеріалу ‒ етіленвінілацетету. Спинка має спеціальну форму, яка сприяє зменшенню навантаження на хребет дитини і циркуляції повітря. Спина дитини не спітніє, а сам малюк дійде до школи без почуття втоми або дискомфорту.

Плечові ремені і додаткове кріплення 

Широкі і м'які плечові ремені переносять основне навантаження на плечі і рівномірно розподіляють його. Щоб рюкзак не бився об спину при ходьбі, в ньому передбачені додаткові нагрудні кріплення, довжину яких можна відрегулювати. Рюкзак щільно прилягає до тіла, щоб дитині було комфортно по дорозі в школу.

Поміститься все 

Основне відділення рюкзака Mi MITU Backpack вміщає всі предмети, необхідні для навчання. Спеціальна внутрішня перегородка дозволить зберігати окремо зошити і підручники. Це допоможе швидко знайти потрібну річ і підготуватися до уроку. Перегородка кріпиться за допомогою блискавки, вона легко виймається й миється при необхідності.

Застібки на магнітах 

Застібки рюкзака оснащені зручними магнітами. Застібки легко розстебнути навіть однією рукою, потрібно лише натиснути на них пальцем. Надійна конструкція виключає самовільне розстібання кріплення.

Якісні матеріали 

Mi MITU Backpack виготовлений з високоякісних матеріалів, абсолютно безпечних для дитячого здоров'я. Зовнішній шар рюкзака не схильний до вигоряння або стирання, він не пропускає вологу, тому всі речі в рюкзаку залишаться сухими навіть під проливним дощем. Підкладка з нейлону з вологозахисним шаром не боїться забруднень. Щоб видалити сліди від ручки потрібно лише протерти забруднене місце вологою серветкою. Рюкзак знову виглядає ідеально.

Всі речі в порядку 

Щоб підручники і зошити не забруднилися, в рюкзаку є окремі зовнішні кишені для обідів. У праву бокову кишеню легко поміститься термос з соком або чаєм. Спеціальні вентиляційні отвори створюють циркуляцію повітря всередині відділення.

Захисні ніжки 

Щоб рюкзак не подряпався і не потерся знизу, на його нижній частині закріплені чотири ніжки з силуетами зайців. Ніжки знижують площу зіткнення рюкзака з підлогою і захищають його нижню частину від бруду.

Розклад під рукою 

Корисне і зручне нововведення - спеціальна прозора кишеня всередині. Вона призначена для вкладиша з розкладом. Дитина не розгубиться і не запізниться на урок, маючи під рукою актуальний розклад на весь тиждень. Вкладиш можна легко вийняти і замінити, якщо в розклад будуть внесені зміни.

Світловідбивачі 

Рюкзак Mi MITU Backpack забезпечений світловідбивачами на лицьовій стороні, щоб зробити пересування дитини у вечірній час по вулиці безпечним. Відбивачі будуть видні здалеку в світлі фар, відзначаючи розташування дитини на дороги.

Размір: 360 х 280 х 150 мм
Вага: 940г

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2030 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!