За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак для ноутбука Xiaomi 9" Mi City Sling Bag (Dark Grey) 4L (ZJB4069GL/326201)

код товару: U0407909
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Рекомендований розмір ноутбуку 9"
Спосіб закриття блискавка
Матеріал нейлонполіестер
Об `єм 4 л
Спинка м'яка

Фізичні параметри

Інші

Виробник Xiaomi
Модель 9" Mi City Sling Bag (Dark Grey) 4L
Артикул ZJB4069GL/326201
Гарантія, міс 0
Штрихкод 6970244526427
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Китайська торгова марка Xiaomi є однією з найбільш популярних і, так би мовити, привабливих компаній, які займаються випуском мобільних телефонів і аксесуарів до них. Проте, як бачимо, бренд не зупиняється на досягнутому і постійно розширює свій і без того багатий асортимент товарів. На цьому етапі виробник вирішив випробувати свої можливості в новому для себе напрямі і представив світу рюкзак.

Дизайн і матеріали 

Рюкзак Xiaomi multi - functional urban leisure chest Pack, завдяки своєму просунутому дизайнерському оформленню, сходу впадає у вічі оточення і притягує увагу перехожих. Якщо ви хочете підкреслити свою індивідуальність, унікальність і виділитися серед основної маси людей, то ця модель саме той атрибут, який дозволить вам це здійснити. Матеріал, що використався при виготовленні рюкзака, - висококласний і довговічний 100% поліестер.

Компактна, але містка модель 

Xiaomi multi - functional urban leisure chest Pack характеризується місткістю в 4 л і скромними розмірними показниками 32×17.5×8 см, проте власник із зручністю зможе розмістити в рюкзаку усі необхідні речі, які можуть виявитися корисними впродовж робочого дня, прогулянки або подорожі. За звичаєм, на лицьовій стороні рюкзака передбачена фронтальна кишеня для якої-небудь мелочевки, доступ до якої власник може отримати вмить. Наприклад, ви зможете покласти туди свої документи або ключі від будинку. Зрозуміло, що модель має просторе "головне" відділення, де можна розташувати те або інше приладдя для повсякденного використання.

Комфорт і ергономіка при експлуатації 

В основній кишені Xiaomi multi - functional urban leisure chest Pack, який застібається за рахунок змійки з бігунками, прикрашеними фірмовим логотипом Mi, є спеціально відведене місце для зберігання і перенесення планшета або смартфону. До того ж слід зазначити, що ця модель влагоустойчива, тому навіть під час проливного дощу начинка вашого рюкзака буде надійно обережена від намокання. Найбільш суттєва відмінність Xiaomi multi - functional urban leisure chest Pack від попередніх йому моделей полягає в тому, що на нім замість двох класичних лямок передбачена одна широка. Завдяки цьому, у власника буде можливість носити рюкзак на одному плечі або на грудях.

Висновок 

Таким чином, Xiaomi multi - functional urban leisure chest Pack - це практичний, місткий і одночасно з тим досить компактний і ультралегкий рюкзак, експлуатація якого принесе користувачеві тільки приємні відчуття. Усе приладдя, яке може знадобитися, приміром, під час подорожі, ви зможете відмінно розмістити усередині. До усього іншого, варто сказати, що цей товар має оптимальну ціну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

444 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!