За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак для ноутбука Xiaomi 14" RunMi 90 Classic Business Backpack 2 Dark Blue (6934177712968)

код товару: U0390132
Ціна за одиницю:
1422 грн
+44 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Рекомендований розмір ноутбуку 14"
Спосіб закриття блискавка
Матеріал нейлонполіестер
Спинка м'яка

Фізичні параметри

Інші

Виробник Xiaomi
Модель 14" RunMi 90 Classic Business Backpack 2 Dark Blue
Артикул 6934177712968
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Виконаний в класичному квадратному дизайні рюкзак Classic Business Backpack стане відмінною заміною багатьом сумкам. Адже він оснащений декількома незалежними відділеннями, які здатні вмістити все найнеобхідніше: ноутбук, папку з документами, окуляри, смартфон, термос, окуляри та інші аксесуари.

Урбаністичний стиль з мінімальною кількістю деталей, чудовим компонуванням кольорів і квадратною формою, дозволяє поєднувати рюкзак практично з будь-яким одягом. Він відмінно підійде для офісних співробітників, школярів, студентів і підкреслить ваш унікальний стиль, куди б ви не попрямували - на ділову зустріч або просто на прогулянку по місту.

У середині рюкзака є закріплена на верхній поверхні кишенька, в якій можна розмістити флешку і не переживати, що вона загубиться чи пошкодиться. Один з внутрішніх відсіків рюкзака, призначений для розміщення ноутбука з діагоналлю до 14-дюймів. Ноутбук при цьому досить надійно фіксується завдяки конструкції кишені і застосуванню липучки. Інші секції призначені для розміщення документації, мобільних девайсів, канцелярії, окулярів та інших аксесуарів.

На тильній стороні виробу розташований спеціальний ремінь, призначений для найбільш зручної фіксації бізнес-рюкзака на ручці чемодана. Це дійсно зручно, коли ви відправляєтеся у відрядження чи відпустку, оскільки предмети першої необхідності будуть перебувати під рукою. Особлива S-подібна конструкція ременів сприяє найбільш комфортною фіксації і надійному прилягання Classic Business Backpack до спини користувача.

Застосування тканини Оксфорд з щільністю 1260D, забезпечує надійність і міцність виробу. Ця тканина характеризується особливим плетінням ниток, в якому основні нитки утворюють квадратики, які розташовуються в шаховому порядку. Тканина має високі показники водонепроникності, зносостійкості, термостійкості (від -50 до + 110 ° C) і міцності. Саме тому чудова якість виконання гарантує тривалий період використання.

Досить м'які підкладки розміщені як на спинці так і на ременях, створюють додаткову зручність шийно-комірцевій зоні при носінні рюкзака. Водовідштовху.ча тканина навіть в сильну зливу збереже внутрішній вміст рюкзака від потрапляння води.

RunMi 90 Points Classic Business Backpack - унікальне поєднання якості, стилю і комфорту.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1422 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!