За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ретранслятор ASUS RP-AC66

код товару: U0296442
Ціна за одиницю:
4002 грн
+98 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Кількість портів 1x10/100/1000TX
Додатково 2.4 & 5GHz

Інші

Виробник ASUS
Модель RP-AC66
Артикул RP-AC66
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4712900084412
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ретранслятор ASUS RP-AC66 є двохдіапазонний бездротовий повторювач Wi-Fi стандарту 802.11ac, який сумісний з існуючими маршрутизаторами і мережевими пристроями, що працюють в діапазонах 2.4 ГГц і 5 ГГц. Він підтримує спрощену процедуру налаштування захищеного з'єднання шляхом натискання на кнопку WPS і володіє світлодіодним індикатором рівня сигналу для пошуку оптимального місця установки.

Технологія Roaming Assist гарантує, що клієнтський пристрій буде автоматично підключатися до сильнішого джерела сигналу Wi-Fi, а ексклюзивне рішення ExpressWay оптимізує роботу мережі в двох частотних діапазонах.

Бездротовий повторювач стандарту Wi-Fi 802.11ac
Основне призначення повторювача RP-AC66 - збільшувати охоплення бездротової мережі. З його допомогою ви легко зможете забезпечити підключення до Wi-Fi для всіх цифрових пристроїв в кожному куточку вашого будинку або офісу. При цьому передача даних буде відбуватися на швидкості до 1750 Мбіт / с, адже RP-AC66 підтримує сучасний стандарт зв'язку Wi-Fi 802.11ac.

Високошвидкісна передача даних
RP-AC66 оснащується дводіапазонним бездротовим модулем стандарту 802.11ac, в рамках якого швидкість передачі даних в діапазоні 5 ГГц може сягає 1300 Мбіт / с. Таким чином, RP-AC66 вже зараз дає можливість всім користувачам насолодитися перевагами нової технології, яку відносять до п'ятого покоління бездротових засобів комунікації.

зовнішні антени
Велика зона покриття, що забезпечується двома зовнішніми антенами і оптимізованим підсилювачем сигналу, роблять RP-AC66 ідеальним вибором для великих приміщень, а підтримка стандарту Wi-Fi 802.11ac означає підвищену швидкість передачі даних.

Швидка і проста настройка
Налаштування RP-AC66 не вимагає установки драйверів і здійснення будь-яких маніпуляцій з клавіатурою і мишкою. Вся процедура зводиться до одного натиснення на кнопку WPS. Для більш глибокої налаштування параметрів пристрою його слід підключити до комп'ютера за допомогою Ethernet-кабелю і відкрити в браузері його веб-інтерфейс. Також є можливість настройки по бездротовій мережі з планшета або смартфона.

Індикатор рівня сигналу на передній панелі
RP-AC66 слід розміщувати між маршрутизатором і тією областю, на яку потрібно розширити зону дії бездротової мережі. Найкраща робота пристрою забезпечується при наявності сильного сигналу від маршрутизатора. Перевірити це можна за допомогою індикатора на передній панелі.

Повертається штекер харчування
Завдяки поворотному механізму штекера харчування, RP-AC66 завжди можна розташувати у вертикальному положенні, яке є оптимальним для ефективної роботи.

Три режиму роботи
RP-AC66 підтримує два додаткових режиму роботи. Крім бездротового повторювача, він може грати роль бездротової точки доступу або мережевого моста. Досить підключити цей пристрій до провідної мережі, і воно буде «роздавати» інтернет для ноутбуків, смартфонів і інших Wi-Fi-сумісних гаджетів, а в режимі мережевого моста RP-AC66 наділяє інтерфейсом Wi-Fi будь Ethernet-пристрій (смарт-телевізор, мультимедійний плеєр, ігрову консоль, комп'ютер і т.д.).

Asus ExpressWay
Технологія Asus ExpressWay дозволяє витягти максимум з того факту, що RP-AC66 працює в двох частотних діапазонах. У звичайному режимі RP-AC66 використовує для підключення до клієнтських пристроїв і діапазон 2.4 ГГц, і діапазон 5 ГГц, що забезпечує саму широку сумісність. Якщо ж клієнтський пристрій підтримує роботу в діапазоні 5 ГГц, то технологія ExpressWay може виділити один діапазон для зв'язку з маршрутизатором, а інший - для зв'язку з цим пристроєм. В такому випадку забезпечується більш висока швидкість передачі даних і мінімізація перешкод.

Roaming Assist
Завдяки функції Roaming Assist користувачеві більше не доведеться вручну перемикатися між сполуками RP-AC66 і основного маршрутизатора. Після активації даної функції пристрій буде автоматично підключатися до більш потужному сигналу, що гарантує стабільне з'єднання Wi-Fi в будь-якій точці будинку.

Оновлення прошивки
Слідкуйте за тим, щоб на вашому пристрої була встановлена ​​актуальна прошивка. З нею ви отримуєте нові можливості і забезпечуєте максимальну безпеку даних в мережі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4002 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!