За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Распошивальна машина Janome Cover Pro II

код товару: U0192605
Ціна за одиницю:
12166 грн
+424 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість швейних операцій 4
Кількість ниток для обметування (для оверлока) 4
Виконувані стібки розпошивний шов ,  ланцюговий стібок
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина стібка 6 мм
Швидкість вишивання 1000 стібків/хв
Функції регулятор притиску лапки
Особливості система посилення проколу тканини ,  регулятор диференціальної подачі нижнього транспортера ,  макро регулювання натягу тканини ,  ниткообрізач ,  автоматична заправка голок ,  автоматична заправка петлителя
Вага 8 кг
Колір білий

Інші

Виробник Janome
Модель Cover Pro II
Артикул Cover Pro II
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Распошивальна машина JANOME Cover Pro II
Для обробки зрізів з трикотажних виробів та декоративного оздоблення цих виробів призначена високошвидкісна распошивальна машина високого класу від японського виробника швейних машин Jаnome. На такій техніці можна пришити мережива, стрічки, гумки, а також виконання різні види распошивальні швів. Jаnome Cover Pro ll- це нова, покращена модель, яка має не тільки досить привабливий дизайн, але і велику площу і навіть знімну пластину для рукава.

На ній використовується система голок - 130/705 Н, система Lay-In-System. Підйом лапки регуліруемий- двоступеневий - 5 і 6 мм. У три ступені регулюється притиск лапки. Кольорове маркування шляхів проводки ниток на швейних распошивальних машинах Jаnome Cover Pro ll застосована для зручності оператора. Є додаткова знімна платформа для рукава. Корпус распошивальні швейної машинки виконаний в металевому виконанні. Для зручності зберігання передбачений м'який чохол. JANOME Cover Pro II може виконувати до 7 операцій, серед яких 2-нитковий ланцюговий стібок з голкою в різних положеннях, 4-нитковий плоский распошивальних шов, 3-нитковий плоский распошивальні вузький і широкий шви. Головними особливостями, що відрізняють распошивальні машини є не тільки знімний столик і регулятор тиску лапки, але і велика робоча площа, і система посилення шва, зменшує провисання нитки, система швидких підказок і регулятор диференціальної подачі нижньої рейки. Для швидкої і простий заправки ниток існує кольорове кодування для кожної нитки, петлітель один, винесений режим заправки нитки петлителя.

Випускаючи близько 280 моделей різноманітної швейної техніки - від міні-машин до професійних - Janome по праву називає себе фабрикою №1 в світі. На даний момент Janome є однією з небагатьох великих японських компаній, якій поки вдалося зберегти своє власне виробництво в Японії. Будучи творцем першої в світі комп'ютерної швейної машини, Janome пропонує сьогодні своїм покупцям найширший асортимент комп'ютерної швейно-вишивальної техніки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12166 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!