За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Радіокерована іграшка Heng Long Танк Heng Long King Tiger Henschel з пневмогарматою 1:16 (HL3888A-1Upg)

код товару: U0626688
Ціна за одиницю:
8548 грн
+186 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип танк
Масштаб 1:16
Радіоуправління 2.4 GHz
Швидкість до 7 км/год
Акумулятор Li-Ion 7.4 В 1800 мАч 18650 Tamiya
Двигун колекторний
Комплектація Танк – 1 шт Пульт керування - 1 шт Акумулятор – 1 шт Навісне обладнання – 5 уп. Зарядний пристрій USB - 1 шт Кульки для стрілянини - 1 к-кт. Інструкція та аксесуари - 1 уп.

Фізичні характеристики

Довжина 644 мм
Ширина 235 мм
Висота 200 мм

Інші

Виробник Heng Long
Модель Танк Heng Long King Tiger Henschel з пневмогармато
Артикул HL3888A-1Upg
Гарантія, міс 0
Штрихкод 2722568356945
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Heng Long King Tiger Henschel (HL3888-1) — радіокерована модель легкого танка в масштабі 1:16 із системою ІЧ-бою, пневматичним знаряддям та димовим ефектом. радіокерований танк Heng Long King Tiger Henschel (Tiger II) відрізняє реалістичний зовнішній вигляд, гусеничний привод із підвіскою та електроніка модельного класу. Доповнюють реалістичність вбудована дим-машина, освітлення й звуковий супровід танка. Основа танка — гусеничний привод із незалежною підвіскою всіх котків. Кожна гусениця це кільцевий ланцюг, який складається з безлічі окремих ланок — траків, пов'язаних між собою пальцями.

Стічні траки — пластикові та можлива заміна на опціональні — металеві (купуються окремо). Гусениці приводяться до руху двома тяговими колесами й утримуються напрямними колесами з натяжним механізмом. Підвіска танка слугує для пом'якшення нерівностей і ударів, що можуть бути отримані від пересування рельєфною місцевістю, і складається з 10 амортизованих нижніх опорних котків і 6 верхніх підтримувальних котків. Кузов танка — копійний, високодеталізований з навісним обладнанням та наклейками, які входять до комплекту. Башта танка — рухома з реалістичною моторикою й керується з пульта керування. Поворот башти можливий на 345 градусів і піднімання на 20 градусів. Під час пострілу танк імітує віддачу.

Реалістичність доповнюється світловими ефектами — передні та задні фари, індикатор попередження перед пострілом, і димовим ефектом — дим виходить із вихлопних труб за умови увімкнутої дим-машини. Дим-машина заправляється спеціальним мастилом, що йде в комплекті. Електроніка танка керується багатофункціональною платою все-в-одному, до якої під'єднуються основні механізми танка. На окрему увагу заслуговує пропорційне керування гусеничним приводом — швидкість танка залежить від сили натискання на стик пульта керування, і вбудований звуковий процесор — реалістично озвучує ревіння мотора, рух башти, постріли з гармати та кулемета.

Основна гармата танка — потужна пневматична гармата, що стріляє пластиковими кульками. Постріл здійснюється натисненням кнопки на пульті керування. Заряджається гармата автоматично зі спеціального відсіку в танку, куди заздалегідь засипаються боєприпаси. Для захисту від дітей передбачений прихований вимикач пневмогармати, розташований у люку танка. Радіус стрільби з гармати — до 20 метрів. Прицільна стрільба по мішенях та інших іграшках можлива навіть під час руху, завдяки башті, що повертається, що перетворює процес керування танком у цікаву гру.

Танк укомплектований системою ведення інфрачервоного бою, що складається з інфрачервоного випромінювача, вбудованого в гармату, системою керування й обліку влучань інтегрованою в електроніку й і/ч датчика, встановленого в спеціальний роз'єм у башті танка (купується окремо). Система і/ч бою дає змогу влаштовувати танкові бої між двома танками зі встановленими і/ч датчиками. Після кожного влучання танк втрачає керування на кілька секунд і хаотично рухається. Після 5 влучень танк повністю втрачає контроль і програє бій. Модель набуває особливої реалістичності у сукупності з детальним корпусом, світловими та димовими ефектами.

Потужні двигуни гусеничного приводу з підвіскою надають танку високу швидкість, потужність і прохідність для гри не тільки вдома, а й на відкритому повітрі на рельєфній місцевості. Танк із легкістю долає перешкоди, розгортається на місці та веде прицільний вогонь на ходу, завдяки рухомій башті. Апаратура керування працює в мегагерцовому діапазоні, частота якого залежить від встановленого чипа в моделі танка та пульті, завдяки чому можлива гра кількома танками одночасно. На пульті розташовані два стики — один для керування баштою, й один для керування рухом танка, і кілька функціональних кнопок: увімкнення танка, постріл із кулемета та постріл з основної гармати.

Історична довідка: Panzerkampfwagen VI Ausf. B, «Тигр II», або «Королівський тигр» (традиційний переклад із нім. «Königstiger», насправді це німецьке слово для бенгальського тигра) — німецький важкий танк завершального періоду Другої світової війни. Вироблявся серійно з березня 1944 року і до кінця війни. Усього випущено 489 серійних танків. Це останній серійний важкий танк нацистської Німеччини. Завдяки потужній 88-мм гарматі був здатний ефективно вражати вогнем усі танки, які використовуються в Другій світовій війні антигітлерівською коаліцією, у межах дистанції прямого пострілу. Грубі листи броні, розташовані під великими кутами нахилу, забезпечували танку досить високий захист від більшості протитанкових засобів того часу. Водночас висока вага і недостатня потужність двигуна зумовили невисокі ходові якості та загальну низьку надійність «Тигра II».

Необхідно докупити

  • Батарейки AA - 8 шт

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8548 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!