За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Минисофт Коммерция: Аптека. 2 PCs (MSA-102)

код товару: U0191406
Ціна за одиницю:
2256 грн
+61 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Торгівля
Мова Російська

Інші

Виробник Минисофт
Модель Коммерция: Аптека. 2 PCs
Артикул MSA-102
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Аптека. 2 PCs (MSA-102)
Сімейство програм «МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)» - власна розробка компанії МініСофт. Призначення програм - автоматизація оперативно-фінансового обліку та управління закладами роздрібної торгівлі, громадського харчування та послуг. Програма «МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)» вирішує такі класи задач: повний облік товарів і послуг (наявність і руху товарів, угруповання за категоріями, типами документів і звітам); повний облік готівкових та безготівкових грошових коштів об'єкта, ведення розрахунків з постачальниками і операційних витрат; ведення бази клієнтів і гнучке формування системи їх лояльності; здійснення контролю дій персоналу.

Всі продукти сімейства є результатом багаторічної спільної роботи постановників завдань, програмістів, тестерів та наших клієнтів, які в практичній експлуатації вдосконалюють продукти і сприяють розширенню переліку функціональних можливостей програм. Сотні успішних впроваджень програм компанії МініСофт показують, що власник бізнесу, купивши продукт сімейства «МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)», отримує потужний і доступний інструмент управління і контролю, а персонал - зручну і дружню програму для щоденного використання. Підтримуване торгове обладнання. Програми сімейства "МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)" дозволяють використовувати в роботі широкий спектр торгового обладнання: сканери штрих-коду, принтери чеків і принтери етикеток, електронні ваги, картрідер, грошові сейфи та інше.

Фіскальне обладнання. Для магазинів, підприємств громадського харчування та інших закладів, яким згідно вимог законодавства необхідно застосування фіскальних пристроїв, в програмах передбачена можливість використовувати РРО: фіскальні реєстратори (всі моделі всіх виробників України) або електронні контрольно-касові апарати (ЕККА) (моделі Міні, Екселліо і інші). Системні вимоги до комп'ютера Програмні продукти МініСофт відносяться до малоресурсним програмами - і не вимагають спеціальної, потужної комп'ютерної техніки. Тому мінімальні системні вимоги до ПК - це конфігурація ПК, що забезпечує стабільну роботу встановленої на ПК версії ОС Windows, починаючи від Windows XP SP3 і вище.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2256 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!