За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція HP 748920-421

код товару: U0163873
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Операційні системи
Версія 2012
Розрядність ОС 64-bit
Мова багатомовний
Носій DVD

Інші

Виробник HP
Модель 748920-421
Артикул 748920-421
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція HP 748920-421
Microsoft Windows Server 2012 R2 від компанії HP - об'єднання провідного апаратного і програмного забезпечення для серверів! HP і Microsoft є стратегічними партнерами і лідерами ІТ-індустрії понад 30 років. Вони об'єднують інтелектуальність сервера HP ProLiant Gen8 - найбільш самодостатньої сервера в світі, з можливостями віртуалізації і масштабованості сімейства Microsoft Windows Server 2012 версії 2 (R2). Разом наші інтегровані рішення апаратної і програмного забезпечення використовуються для автоматизації життєвого циклу ІТ, збільшення робочого навантаження, оптимізації використання енергії, а також забезпечують додатки, необхідні вашому бізнесу сьогодні, і допомагають розвивати моделі на основі хмарних технологій, які будуть затребувані в майбутньому.

Windows Server 2012 R2 є новітньою версією кращої в галузі серверної операційної системи, в якій реалізований опитMicrosoft в наданні глобальних хмарних послуг для створення серверних і хмарних платформ в масштабах підприємства. За допомогою Windows Server 2012 R2 ви зможете оптимізувати продуктивність найважливіших бізнес-процесів, а також захистити себе від виходів послуг з ладу завдяки використанню відмовостійких систем відновлення. Щоб спростити систему і знизити її вартість, скористайтеся можливостями комплексної автоматизації, а також технологіями віртуалізації пристроїв зберігання і мережевого устаткування, які поставляються разом з Windows Server 2012 R2.

Спільна робота HP і Microsoft дозволила зробити Windows Server 2012 R2 не просто операційною системою: це прямий шлях до приватного хмарного середовища Microsoft Private Cloud. Компанії HP і Microsoft пропонують не просто чудову хмарну операційну систему, але і багато іншого. Відмовостійка інфраструктура, що забезпечує перевірену продуктивність і максимальну ефективність використання цінних обчислювальних ресурсів, пристроїв зберігання і мережевого устаткування. Підтримка швидкого розгортання приватної хмарної середовища з мінімальним ризиком. Спільно компанії HP і Microsoft проводять попередню роботу по розробці рішення; усувають необхідність тривалої збірки, установки в стійки і прокладки кабелів; перевіряють правильність застосування приватної хмарної середовища. Стратегічний перехід до приватної хмарної середовищі, завдяки якому поступово будуть відкриватися переваги хмарних обчислень, що дозволить використовувати наявні ІТ-послуги без перебоїв і уникнути значного зростання витрат.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6804 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!