За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Антивірус Avast Internet Security 3 ПК 1 год Box (4820153970380)

код товару: U0243043
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип антивіруса початкове придбання
Продукт Internet Security
Кількість користувачів 3
Термін дії 1 рік
Тип продукту коробкова версія
Платформа MS Windows

Інші

Виробник Avast
Модель Internet Security 3 ПК 1 год Box
Артикул 4820153970380
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Avast Internet Security - інтелектуальний захист від усіх типів шкідливого ПО.

Для тих, кому важливий просунутий захист даних
Спілкуйтеся, робіть покупки в онлайн-магазинах і проводите банківські операції, будучи впевненими в безпеці своїх даних. Internet Security створений на базі інтелектуальних механізмів виявлення та забезпечує надійний захист всіх ваших дій онлайн і персональних даних.

Блокує підробні сайти
Хакери здатні без особливих зусиль створити підроблену копію сайту вашого онлайн-банку з метою викрадення паролів, облікових і конфіденційних даних користувачів. Internet Security надійно зашифровує дані, забезпечуючи їх безпрецедентний захист.

Відстежує фішингові повідомлення
На сьогоднішній день шахрайські листи не настільки очевидні, як це було раніше з повідомленнями в дусі "ви виграли в лотерею". Internet Security знешкоджує більше, ніж просто підозрілі формулювання в тексті і повідомлення від недостовірних відправників.

За брандмауером ваші дані будуть як за кам'яною стіною
Збережені на вашому ПК дані - найбільш приваблива мішень для зловмисників. Брандмауер в програмі Internet Security є надійним щитом від будь-яких зазіхань зловмисників.

Internet Security забезпечує багаторівневий захист ваших пристроїв і конфіденційних даних з мінімальним навантаженням на системні ресурси.

  • Інтелектуальний антивірус. Виявляє та знешкоджує всі типи кіберзагроз: від вірусів до шкідливих програм. Також захищає від шпигунського ПЗ, програм-вимагачів і всіх типів фішингових атак.
  • CyberCapture. Персональне виявлення загроз в режимі реального часу. Відправляє невідомі файли в лабораторію онлайн загроз Avast для ретельного аналізу нашими вірусними аналітиками і переміщує їх в карантин з разі, якщо вони виявляться шкідливими.
  • Поведінковий аналізатор. Шкідливе ПО намагається вести себе непомітно. Avast ретельно відстежує поведінку сторонніх програм в реальному часі на наявність підозрілих активностей до того, як вони зможуть завдати шкоди вашому ПК.
  • Інтелектуальне сканування. Простий клацання миші знайшов неймовірну міць. Сканує ПК і домашню мережу на наявність будь-яких типів вразливостей - і допомагає миттєво виправити їх.
  • Брандмауер. Ви ретельно закриваєте вхідні двері свого будинку для захисту від зловмисників. Комп'ютер заслуговує не меншої захисту. Брандмауер забезпечить надійний захист від будь-яких зазіхань кіберзлочинців.
  • Passwords. Занадто багато паролів - і при цьому жоден з них не є надійним? Це часте явище. Запам'ятайте тільки один надійний пароль, інші за вас створить і запам'ятає інструмент Avast Passwords.
  • Wi-Fi Inspector. Оптимальні чи налаштування вашого роутера, щоб відобразити всі загрози онлайн? Ми перевіримо і повідомимо вам про результати. Це необхідно, щоб уникнути злому мережі і несанкціонованого проникнення на будь-який підключений до неї пристрій.
  • Очищення браузера. Позбавтеся від нав'язливих панелей інструментів і модулів, які були встановлені без вашого відома і дозволу.
  • Пісочниця. Вам вже доводилося завантажувати невідомий файл з підозрілого сервера? Запускайте підозрілі файли в захищеному віртуальному просторі, яке надійно ізольовано від основної системи вашого комп'ютера.
  • Перевірка справжності сайтів. Налаштування вашого роутера можуть бути підмінені таким чином, щоб перенаправляти вас на шахрайські сайти. З якою метою? Так зловмисники зможуть викрасти ваші банківські дані. SecureDNS забезпечить надійний захист всіх банківських операцій онлайн.
  • Антиспам. Спам не тільки настирливий. Він може представляти реальну загрозу вашої безпеки. Premier забезпечить надійний захист вам і вашим фінансовим коштам від всіх типів таких загроз - в т. Ч., Від фішингових повідомлень ел. пошти. Антиспам доступний в якості самостійного розширення абсолютно безкоштовно.
  • Браузер SafeZone. Переглядайте веб-сайти, робіть банківські операції і покупки онлайн в умовах абсолютної безпеки. Він містить цілий арсенал додаткових компонентів захисту і по праву називається найзахищенішим в світі браузером.
  • Ігровий режим. Автоматично відключає всі системні повідомлення від Windows і програмні повідомлення від Avast, вивільняючи максимум обчислювальних ресурсів ПК для необмеженого задоволення від процесу ігор.
  • Підтримка через призначений для користувача інтерфейс. Виникли проблеми при використанні програми Avast? Допомога фахівців до ваших послуг на відстані витягнутої руки. Просто відправте повідомлення через уже знайомий вам інтерфейс програми Internet Security.
  • Обліковий запис Avast. Всі пристрої, що захищаються програмними продуктами Avast, доступні в єдиному просторі. Керуйте підписками, відстежуйте місцезнаходження мобільних пристроїв і контролюйте над всім, що відбувається в рамках вашого профілю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

399 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!