За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор ViewSonic PA503SP

код товару: U0309078
Ціна за одиницю:
9920 грн
+341 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця SVGA
Роздільна здатність матриці 800 x 600
Яскравість 3800 (ANSI lm)
Контрастність 22 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Мінімальна проекційна відстань 1.19 м
Максимальна проекційна відстань 13.11 м
Мінімальна діагональ зображення 0.762 м
Максимальна діагональ зображення 7.62 м
Підтримувані роздільні здатності до Full HD (1920 x 1080)
Рівень шуму 31 дБ (27 дБ економ режим)

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 102 кГц
Вертикальна 23 - 120 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.1 x
Фокусна відстань 22 - 24.1 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±40

Лампа

Потужність лампи 190 Вт
Строк служби 5000 годин (15000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC ,  HDTV

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 2 Вт

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 294 мм
Висота 110 мм
Глибина 218 мм
Вага 2.2 кг

Інші

Виробник ViewSonic
Модель PA503SP
Артикул PA503SP
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор Viewsonic PA503SP створює вражаюче зображення в аудиторіях і конференц-залах малих розмірів. Завдяки підвищеної яскравості і збільшеному терміну експлуатації лампи проектор гарантовано створює зображення з дрібними деталями в будь-якому середовищі протягом більш тривалого терміну служби. Ексклюзивна технологія компанії ViewSonic, SuperColour, дозволяє відтворювати більш широкий діапазон кольорів, і глядачі можуть насолоджуватися більш реалістичними і точними квітами і при світлі і в темряві - якість зображення завжди залишається високим.

3600 люмен з коефіцієнтом контрастності 22 000: 1 для яскравих і чітких презентацій. Енергоефективність та термін служби лампи до 15 000 годин (режим SuperEco). Технологія SuperColour забезпечує багате і точне відображення кольору. 5 колірних режимів для різних сценаріїв використання. Корекція вертикального трапецеідального спотворення забезпечує легку настройку зображення.

Збільшений термін експлуатації. Користувачі можуть вибрати інший режим роботи лампи, щоб продовжити термін її служби. Коли параметр «Енергозбереження» включений, при відсутності вхідного сигналу проектор автоматично переключиться в режим «Режим Eco» і «Режим SuperEco». Режим SuperEco: Коли на вході проектора відсутній сигнал протягом 20 хвилин, проектоване зображення затемнюється та 70%, що продовжує термін служби лампи в середньому до 15 000 годин.

Автоматичний таймер сплячого режиму. Користувачі часто забувають вимикати проектори, особливо в загальних приміщеннях, таких як аудиторії і конференц-зали. Таймер сну проектора дозволяє вибрати період бездіяльності, який буде визначати, коли проектор автоматично переходить в сплячий режим.

Автоматичне вимкнення живлення. Коли сигнал невиявлений, проектор автоматично відключається, щоб економити енергію і термін служби лампи. Яскраве зображення в будь-яких обставинах. Яскравість 3600 лм і високий контраст 22 000: 1 гарантує відтворення яскравого зображення при будь-яких обставинах, включаючи приміщення з яскравим освітленням.

Неймовірна точність передачі кольору. Власна технологія компанії ViewSonic - SuperColour, дозволяє відтворювати більш широкий діапазон кольорів, і глядачі можуть насолоджуватися більш реалістичними і точними квітами і при світлі, і в темряві - якість зображення завжди залишається високим.

Тонка настройка зображення. 5 унікальних встановлених режимів перегляду на вибір забезпечують найкращі настройки для різних застосувань: режим високої яскравості: для випадків, коли потрібна дуже висока яскравість. Режим презентації: висока яскравість і висока контрастність для презентацій в яскраво освітлених місцях. Стандартний режим поліпшені кольору, аналогічні квітам ПК або ноутбука. Режим перегляду фото: природні кольори для звичайного перегляду. Режим перегляду фільмів: насичені кольори для перегляду фільмів у темряві.

3D-перегляд із зануренням. Порт HDMI проектора дозволяє користувачам проектувати 3D-контент безпосередньо з 3D-програвачів Blu-Ray або пристроїв з підтримкою HDMI, таких як ноутбуки, планшети і медіаплеєри. Можливості переорієнтації уваги. Використовуючи таймер паузи проектора, доповідач може перемістити увагу аудиторії на себе, приховуючи зображення екрану в різних моментах під час презентації. Крім того, таймер паузи також можна використовувати в якості нагадування про те, що пора робити перерви.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9920 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!