За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор BenQ MS535

код товару: U0312206
Ціна за одиницю:
9541 грн
+191 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця SVGA
Роздільна здатність матриці 800 x 600
Яскравість 3600 (ANSI lm)
Контрастність 15 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:3
Мінімальна діагональ зображення 1.52 м
Максимальна діагональ зображення 7.62 м
Підтримувані роздільні здатності до WUXGA (1920 x 1200)
Рівень шуму 32 дБ (29 дБ економ режим)

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 102 кГц
Вертикальна 23 - 120 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.2 x
Фокусна відстань 21.8 - 25.6 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±40

Лампа

Строк служби 5000 годин (10000, 15000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC ,  HDTV

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 2 Вт (1 х 2 Вт)

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Порти і роз'єми 2 x HDMI3 x VGA (D-Sub)1 x 3.5 мм (audio in)1 x S-Video1 x RS2321 x 3.5 мм1 x mini-USB1 x RCA

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 332.4 мм
Висота 99 мм
Глибина 241.3 мм
Вага 2.38 кг

Інші

Виробник BenQ
Модель MS535
Артикул MS535
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718755075704
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор BENQ MS535, призначений для щоденної роботи, поєднує в собі високу якість зображення, інтуїтивне управління і можливість зручного підключення декількох користувачів. Попередньо енергозберігаючі режими знижують негативний вплив на навколишнє середовище і дозволяють економити на загальній підсумковій вартості володіння проектором.

Висока яскравість і чіткість зображення при будь-якому освітленні. Яскравість 3600 ANSI люмен гарантує чітке зображення презентацій при будь-якому освітленні без втрати якості. Графіки, ілюстрації, слайди з таблицями або відео - використовуйте будь-який контент, який вам потрібен в повсякденній роботі. Проектор не вимагає затемнення і може бути використаний в приміщеннях з будь-яким рівнем освітленості.

Високий рівень контрастності з тонкими межами переходу кольорів. Найвищий в своєму класі рівень контрастності 15000: 1, забезпечений DLP-технологією і скляними оптичними лінзами, гарантує максимальну чіткість зображення, плавні колірні переходи і відмінну читабельність тексту.

Додаткові інтерфейси HDMI і VGA для швидкого підключення декількох учасників. Два входи HDMI на додаток до двох входів VGA розроблені для додаткової зручності проведення презентацій і дозволяють підключати ноутбуки, мобільні пристрої і ПК відразу декількох доповідачів. Зручний інтерфейс дозволяє учасникам, викладачам і студентам ефективно взаємодіяти без установки складних адаптерів і виклику служби ІТ-підтримки.

Вертикальна корекція трапецеїдальних спотворень. Більше не потрібно розміщувати проектор строго по центру - зображення буде адаптовано завдяки функції корекції вертикального трапецоїдного спотворення.

Зручна коригування зображення на екрані за допомогою ніжок. Налаштуйте проектоване зображення за допомогою регулювання ніжок проектора. Дана можливість настройки спрощує установку проектора в найрізноманітніших конференц-залах.

Зручно переміщати з однієї аудиторії в іншу. Компактний проектор зі спеціальним брудовідштовхуючими покриттям зручно переносити з однієї аудиторії в іншу і не боятися за його зовнішній вигляд. Проектор легко містити в чистоті.

Максимальна економія електроенергії завдяки ексклюзивній технології BenQ SmartEco. Компанія BenQ розробила спільно з Philips технологію SmartEco - це унікальне рішення, яке дозволяє динамічно управляти енергоспоживанням проектора в залежності від режиму використання та типу проектованого зображення. Завдяки технології SmartEco середнє енергоспоживання знижується, а термін служби лампи збільшується.

Режим SmartEco. Режим SmartEco дозволяє проектору автоматично регулювати потужність ламп і інтелектуально встановлювати яскравість лампи на рівень максимального енергозбереження, зберігаючи найкращий контраст і яскравість зображення.

Режим Eco Blank. При відсутності вхідного сигналу від джерела протягом трьох хвилин проектор автоматично перейде в режим Eco Blank. Це не дозволить витрачати електрoенергію даремно і продовжить термін служби лампи.

Проста заміна лампи. Замінити лампу в проекторі стало просто і зручно. На панелі проектора BenQ MS531 розташована захисна кришка, при піднятті якої ви отримуєте доступ до лампи проектора. Вам не доведеться демонтувати проектор або докладати додаткові зусилля для заміни лампи. Підніміть кришку, замініть лампу і продовжуйте роботу з проектором.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9541 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!