За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Philips GC9682/80

код товару: U0349401
Ціна за одиницю:
14085 грн
+309 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2700 Вт
Підключення провідне
Об'єм резервуара 1.8 л
Паровий удар 600 г/хв
Подача пари 165 г/хв
Колір чорнийзолотий

Інші

Виробник Philips
Модель GC9682/80
Артикул GC9682/80
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8710103829119
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


Парова станція PHILIPS GC9682 / 80

Парогенератор Philips знаменує нову еру технологічних пристроїв, які дозволять вам легко домогтися бездоганних результатів прасування. Інноваційна система інтелектуального контролю і подачі пари забезпечує якісний догляд за одягом. Технологія OptimalTEMP дозволить миттєво відпарювати навіть щільні матеріали за рахунок потужної подачі пари. Пристрій оснастили спеціальним режимом, який підлаштовується під шовкову, бавовняну, джинсову і інші тканини.

Легкий. Зручний. Потужний. Розробники Philips повністю переосмислили дизайн парогенератора і зуміли поєднати компактність, легкість і неймовірну потужність. Пристрій відрізняється невеликими габаритами і малою вагою, що істотно спрощує прасування навіть великої кількості білизни. Завдяки гладкій підошві T-ionicGlide прилад ідеально ковзає по тканині. PerfectCare Elite Plus - технології комфорту в повсякденних завданнях.

Бездоганні результати прасування. Завдяки фірмовій системі подачі пари пристрій розгладить навіть проблемні ділянки на кшталт манжета і щільні тканини. Максимальна потужність 600 г / хв досягається в режимі парового удару - ця функція дозволить миттєво розгладити будь-який вид тканини. Інноваційна система автоматично включає подачу пара і підлаштовує її під ваші речі. З Philips прасування займає менше часу, а весь одяг виглядає ідеально.

Технологія OptimalTEMP. Не переживайте через ризик пропалити улюблений одяг. Пристрій оснастили технологією OptimalTEMP, що забезпечує інтелектуальний контроль температури в залежності від типу тканини. Прилад працює в єдиному режимі, який легко впорається як з бавовною і джинсами, так і з делікатними тканинами на кшталт шовку. Завдяки функції автоматичного відключення пристрій залишається максимально безпечним.

Автоматична подача пара. Новинку оснастили датчиком DynamiQ для точної і ефективної подачі пари. Сенсор аналізує рух парогенератора, запускає подачу пара і миттєво її припиняє, якщо ви робите перерву в роботі. Така технологія дозволяє швидко і легко розгладити одяг, запобігаючи патьоки води і зайва кількість пара. Фірмова система Easy De-calc Plus забезпечує ретельне очищення пристрою від накипу і забруднень.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14085 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!