За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Braun IS7044BK

код товару: U0276104
Ціна за одиницю:
11535 грн
+254 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Підключення провідне
Об'єм резервуара 2 л
Матеріал підошви алюміній
Паровий удар 400 г/хв
Подача пари 125 г/хв
Вага 5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Braun
Модель IS7044BK
Артикул IS7044BK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Парова станція BRAUN IS7044BK
Новий рівень прасування
Праска Braun IS 7044BK виводить процес прасування на новий рівень. Прасувальна система наділена сучасною технологією iCare, яка здатна автоматично визначити температуру, яка   ідеально підходить  для того типу тканини, яку ви гладите - від бавовни до поліестеру, отримуючи відмінні результати з мінімальними зусиллями. Потужний вихід пари допоможе легше видалити складки з усіх типів тканин, а паровий удар високої потужності повністю просочує вологою тканину для досконалої та легкого прасування.

Комфорт і безпеку роботи
Крім того, система наділена додатковими корисними можливостями. Режим «Еко» під час прасування шовку, синтетики і шерсті дозволять економити електрику, а функція автоматичного відключення убезпечить процес експлуатації. Підошва цієї праски з технологією Saphir 3D не боїться подряпин і дозволяє забезпечувати найкращі результати прасування по абсолютно тканини. З таким сучасним приладом потужністю 2400 Вт і містким резервуаром для води ви швидко і легко впораєтеся з прасуванням будь-якої кількості і виду виробів і білизни.

Braun - всесвітньо визнана передова компанія, яка виробляє малу техніку побутового призначення. Компанія утримує лідерство на європейському ринку, на ринках Азії та північної Америки. Головний офіс фірми розташувався в Німеччині. Виробничі потужності Braun знаходяться в Німеччині, Іспанії, Франції, Ірландії, Китаї, Мексиці, Малайзії, Індії. Кожен день фірма виробляє 150 тисяч інноваційних високоякісних продуктів. Braun представляє на ринку більше 200 найменувань товарів в 11-ти різних групах: електробритви, зубні щітки з електроприводом, техніка для догляду за волоссям, для догляду за тілом, термометри вушного типу, кавоварки і кавомолки, праски та блендери, будильники, соковижималки, кухонне обладнання.

Фірмі Braun немає рівних у світі у виробництві шести груп товарів, до них відносяться електробритви для чоловіків, обладнання для догляду за жіночим тілом і волоссям, електрощітки для чищення зубів, ручні блендери, термометри вушного типу. 75 відсотків загального обсягу продукції, що продається належить саме цим товарам.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11535 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!