За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA

код товару: U0457460
Ціна за одиницю:
12499 грн
+628 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Тип двигуна інверторний
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1000 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму С
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.67 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 33.18 л

Управління

Кількість програм 14
Програми прання полоскання + віджим ,  бавовна еко ,  прання паром ,  спортивний одяг ,  віджим ,  швидке прання ,  інтенсивна ,  бавовна ,  вовняні вироби ,  синтетика ,  постільна білизна ,  щоденне прання ,  дитячі речі ,  делікатне прання
Дисплей так

Додаткові функції

Особливості керамічний нагрівач ,  відстрочка завершення

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 54 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий

Інші

Виробник Samsung
Модель WW60K40G09WDUA
Артикул WW60K40G09WDUA
Гарантія, міс 36
Штрихкод 8806090469435
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Додавайте речі в будь-який момент прання
Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA — це сучасна ефективна модель від відомого світового виробника з технологією Add Wash і функцією пари. Ви зможете додати будь-яку річ коли завгодно, навіть під час запущеного циклу прання. Наприклад, знайдений другий носок або сорочку, яку також необхідно випрати, дитячу тільки що замазану футболку — все це можна вкласти в барабан пральної машини під час роботи. Крім того, в спеціально сконструйовані дверцята можна буде додати необхідний миючий засіб. Або річ, яку потрібно просто прополоскати або висушити.

Безшумність і низьке енергоспоживання
Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA максимально безшумно працює та споживає менше електричної енергії. Безсумнівною перевагою двигунів даного бренду є фірмові технології, задіяні в цифровому інверторі. Сильні магніти в його конструкції дають збільшення потужності електродвигуна, але при цьому прилад працює більш тихо та з меншим споживанням енергії. Крім того, довговічність такого двигуна набагато більше. 10-річна гарантія виробника доводить це.

Висока гігієнічність парового очищення

Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA забезпечує чисту ефективне прання з максимально гігієнічним очищенням. Більш глибокий ступінь очищення речей досягається завдяки використанню пари. У режимі парового очищення гинуть практично всі хвороботворні шкідливі бактерії та речовини-алергени. Висока температура пари крім антибактеріальної та стерилізуючої дії ідеально відіпре застарілі забруднення. Покращену якість прання гарантує парове очищення.

Комфортні дверцята для зручного завантаження речей

Виробник пральної машини Samsung WW60K40G09WDUA подбав про зручність використання навіть в дрібницях. Завдяки особливій конструкції дверцят забезпечується більш комфортне завантаження речей. Дверцята відкриваються повністю в ширину завдяки подвійному металевому шарніру. Тому покласти та дістати речі набагато зручніше. Дверцята з елементами кришталево-синьо кольору напівпрозорі, переломлюють світло і виглядають стильно та незвично.

Більш якісне полоскання
Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA завдяки спеціально розробленій функції Super Rinse+ ретельно полоскає речі, позбавляючись від залишків прального засобу. Такого результату допомагає досягти додатковий обсяг води, що використовується при ополіскуванні, а також висока швидкість обертання барабана пральної машини. Дана модель стане ідеальним помічником для очищення одягу. Особливо цінна така функція для тих, у кого чутлива шкіра. Ваш одяг стане чистішим та більш безпечним для повсякденного носіння.

Швидке прання та легкий догляд
Пральна машина Samsung WW60K40G09WDUA має ще ряд корисних функцій. Функція Smart Check в додатку на смартфоні допоможе діагностувати поломку на ранній стадії та запропонує найоптимальніше рішення. Технологія Eco Drum Clean піклується про чистоту барабана без використання хімічних речовин і попереджає про необхідність очищення автоматично. Безсумнівно корисною програмою є Quick Wash — це освіжаюче прання речей за 15 хвилин, яке просто знахідка для заклопотаних людей.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!