За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина Samsung WW60J42E0HW/UA

код товару: U0414344
Ціна за одиницю:
12199 грн
+539 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.52 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 33 л

Управління

Кількість програм 13
Програми прання віджим ,  інтенсивне прання ,  бавовна eco ,  бавовна ,  вовняні вироби ,  синтетика ,  полоскання і віджим ,  щоденне прання ,  дитячі речі ,  швидке прання
Дисплей так

Додаткові функції

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 55 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий

Інші

Виробник Samsung
Модель WW60J42E0HW/UA
Артикул WW60J42E0HW/UA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806090186325
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сила бульбашок
Eco Bubble™
Економте гроші та захищайте свій одяг. Технологія Eco Bubble™ забезпечує ефективне і дбайливе прання навіть за низьких температур* Засіб для прання перетворюється на бульбашки, які швидко проникають у тканину і легко виводять забруднення, захищаючи тканину, зберігаючи її текстуру та заощаджуючи енергію**.

*Випробування проводилися згідно з IEC 60456-2010 із завантаженням 4 кг під час прання за програмою Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W), результати порівнювалися з пранням за програмою для бавовни за температури 40 °C без технології Eco Bubble (WF0702WKU). У певних випадках результати можуть відрізнятися.
** На підставі звіту про лабораторні випробування продуктивності від Springboard Engineering згідно EMPA з порівнянням між звичайним розчином мийного засобу та технології Eco Bubble без механічного впливу.

Інтенсивне чищення
Функція Bubble Soak
Одяг стане бездоганно чистим, навіть якщо він дійсно брудний. Функція Bubble Soak допомагає видалити найстійкіші плями, як-от кров, чай, вино, косметика і трава. Одяг ретельно просочується активними бульбашками, тому бруд і плями розрихлюються і їх можна видалити ефективніше.

Лоток StayClean Drawer
Припиніть витрачати мийний засіб і уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання здебільшого прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. У такий спосіб, у лотку залишається менше невикористаного мийного засобу, і він залишається чистим і гігієнічним.

Гігієнічне очищення тканини за допомогою пари
Забезпечте дійсно глибоке та гігієнічне очищення вашого одягу за допомогою пари. У цьому циклі пара спрямовується знизу, завдяки чому вона проникає в усі куточки тканини, видаляючи забруднення і плями, одночасно знищуючи 99.9%* бактерій і деактивувавши алергени.
* На підставі звіту про тестування, здійсненого компанією Intertek, під час завантаження 3 кг білизни й очищення за програмою Hygiene Steam (WW10M864QOA).

Менше залишків засобу для прання
Функція Super Rinse + забезпечує краще полоскання білизни. Завдяки використанню додаткового об'єму води та високої швидкості обертання барабана в білизні залишається менше залишків засобу для прання. У такий спосіб ваш одяг буде чистішим й безпечнішим для носіння, якщо у вас чутлива шкіра.

Просте усунення несправностей
Функція Smart Check
Smart Check — це автоматична система моніторингу помилок, яку можна використовувати за допомогою смартфона*. Вона виявляє й діагностує проблеми на ранній стадії та забезпечує швидке та просте рішення щодо усунення несправностей — заощаджуючи ваш час і гроші на ремонт.
* Доступно на пристроях Android і iOS.

Очищення барабана без використання хімічних речовин
Eco Drum Clean
Для вашої максимальної зручності функція Eco Drum Clean підтримувати чистоту пральної машини, не використовуючи водночас агресивні хімічні речовини. Вона навіть може автоматично попереджати вас, коли необхідно очистити.

Бережне прання
Стільниковий барабан Diamond Drum з унікальним рельєфом — отвори в ньому меншого розміру та розташовані в алмазоподібних заглибленнях — максимально дбайливо ставиться до вашого одягу. Завдяки малому розміру водовипускних отворів тканина в них не застрягає, захищаючи від ушкоджень навіть найделікатніші тканини.

Швидке прання
Програма Quick Wash (Швидке прання) — ідеальне рішення для зайнятих людей, щоб швидко й ефективно випрати злегка забруднені речі та залишити більше часу для себе.

Захист від перепадів напруги Volt Control
Захистіть пральну машину від пошкоджень через перепади напруги. Система Volt Control захищає від електричних пошкоджень через нестабільну напругу. Вона визначає надмірне підвищення напруги й автоматично від'єднує машину від джерела живлення, продовжуючи її термін експлуатації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!