За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Lenovo Tab E7 TB-7104I 3G WiFi 1/16GB Black (ZA410066UA)

код товару: U0314116
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки є

Дисплей

Тип матриці TFT (TN, MVA)
Діагональ екрану 7"
Роздільна здатність 1024 х 600

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор MediaTek MT8321A/D
Частота процесора 1.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 0.3 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.0

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 2750 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель Tab E7 TB-7104I 3G WiFi 1/16GB Black
Артикул ZA410066UA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 0192940732490
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Lenovo Tab E7 TB-7104I 3G WiFi 1/16GB Black (ZA410066UA) - відмінний планшет для роботи та ігор з дисплеєм IPS з високою роздільною здатністю (1024 x 600). Завдяки технології IPS ви зможете дивитися відео разом з друзями, а компактність і максимально прозора сенсорна панель допоможе не просто побачити, а буквально відчути зображення. Володіючи вагою всього 254 г і товщиною 8.8 мм, планшет ідеально підходить для подорожей: читання, прослуховування музики, перегляду відео та веб-серфінгу в дорозі. Він настільки легкий, що абсолютно не ускладнює дорожню сумку.

Дві чудові камери. За допомогою фронтальної та задньої камери ви зможете відобразити найяскравіші моменти свого життя. 0.3-мегапіксельною фронтальною камерою ви можете робити Селфі і ділитися ними з друзями, а 2.0-мегапіксельна камера на задній панелі допоможе зняти яскраві і живі фотографії і відео.

Завжди поруч, коли він потрібен. Завдяки акумулятору 2750 мАг цей компактний планшет працює до 10 годин без підзарядки. Тепер ви можете з головою зануритися в світ мультимедійних розваг і соціальних мереж, не турбуючись про те, що планшет розрядиться в самий невідповідний момент.

Модуль GPS. Ви ніколи не заблукаєте з вбудованим модулем супутникової навігації GPS, який працює без підключення до бездротової мережі. Технологія Dolby для відтворення звуку. Завдяки покращеній аудіосистеми Dolby можна слухати музику на підвищеній гучності без спотворень. При цьому звук буде природним і через навушники, і через вбудовані динаміки.

Чотирьохядерний процесор. Чотирьохядерний процесор MediaTek 1.3 ГГц робить Lenovo Tab E7 TB-7104I ідеальним багатозадачним пристроєм, завдяки йому ОС Android, ігри і відео стандарту HD працюють швидко і без затримок. Новітня версія Android Oreo відрізняється підвищеною продуктивністю і швидкістю роботи. Ви завжди зможете залишатися в курсі подій і спілкуватися з друзями, економлячи при цьому заряд акумулятора. Крім того, у вас буде доступ до магазину Google Play Store, де можна скачати програми для ефективного захисту Lenovo Tab E7 TB-7104I гри і корисні утиліти.

Широкий спектр модулів зв'язку. Пристрій оснащений роз'ємом Micro USB для зарядки і підключення периферійних пристроїв, а також слотом для карти microSD, за допомогою якої зручно зберігати і переносити дані.

Lenovo Group Limited -комп'ютерна компанія Китаю, що має реєстрацію в Гонконзі і займає четверте місце в світі по виробництву ПК. Ці відомості успішності компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії за цим показником знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штаті Нью-Йорк.

Компанія спеціалізується на розробці та виробництві ПК, КПК, фірмі належать розробки сєверов, відеопроекторів і моніторів. Основними власниками акцій компанії Lenovo є Legend Holdings Ltd, що має 42 відсотки акцій і здійснює роботу під контролем Китайської академії наук, а також американська фірма IBM, що тримає близько 9 відсотків акцій, акціонерами є також американські інвестиційні фонди. У компанії працює близько 20 тисяч чоловік. людина.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2031 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!