За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Huawei MatePad T10S (T10S 2nd Gen) FHD 4/128 WIFI Deep Blue (53012NFA)

код товару: U0609877
Ціна за одиницю:
8736 грн
+188 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість SIM-карт без сім карти
Можливість здійснювати дзвінки немає

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 9.7"
Роздільна здатність 1920 x 1200

Процесор

Кількість ядер процесора 8
Процесор HiSilicon Kirin 710A
Частота процесора 2.2 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 128 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 512 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 5 Мп
Фронтальна камера 2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth
Навігаційна система ГЛОНАССGPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB

Акумулятор

Ємність батареї 5100 mAh

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик + метал
Ширина (мм) 240
Висота (мм) 159
Товщина (мм) 7.8
Вага (г) 450
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі синій

Інші

Виробник Huawei
Модель MatePad T10S (T10S 2nd Gen) FHD 4/128 WIFI Deep Bl
Артикул 53012NFA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6901443444762
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Широкий огляд

Легкий та тонкий планшет HUAWEI MatePad T 10s дарує потужні враження завдяки вишуканому дизайну та екрану, що створює ефект присутності. Він має 9,7-дюймовий FHD-дисплей 1920х1200 з вузькими рамками для створення більш яскравого візуального враження. Завдяки поєднанню з технологією HUAWEI ClariVu™ все, що ви бачите на ньому, виглядає насиченим та яскравим, оживає у ваших руках.

Гучний та чіткий звук з ефектом присутності

Готуйтеся порадувати свій слух. Аудіосистема Huawei MatePad T 10s з двох динаміків з високою амплітудою забезпечує симетрію звучання з обох боків, щоб ви могли насолоджуватися сильним та рівномірним акустичним полем. Цей планшет із звуком Harman Kardon пропонує автентичне деталізоване звучання.

Плавна та швидка робота

Поєднання EMUI 9.71 з восьмиядерним чипсетом та інноваційними алгоритмами роботи забезпечує покращену графіку та підвищену продуктивність. Дізнайтеся останні новини, переглядайте відео та купуйте товари в інтернет-магазинах – насолоджуйтесь плавною, стабільною роботою програм.

Два вікна - подвійна ефективність

Функція App Multiplier2 дублює один додаток у двох вікнах, що забезпечує відтворення подвійного екрана в альбомній орієнтації планшета. Можна змінювати розмір лівого та правого вікон.3 Наприклад, в одному вікні можна переглядати асортименти інтернет-магазину, а в іншому відкривати зображення вибраних товарів або читати відгуки.

Захист очей вдень та вночі

Режим Комфорт для очей4 сертифікований TÜV Rheinland знижує шкідливе ультрафіолетове випромінювання5 та мінімізує напругу на очі у разі щоденного користування. Насолоджуйтесь читанням наближеним до звичайного зі спеціальним режимом електронної книги. Вночі можна увімкнути режим зниження яскравості для комфорту під час читання та перегляду.

Створений спеціально для дітей

Піклуючись про молоде покоління, цей планшет надає вашим дітям можливість вільно досліджувати відповідний віку контент через ексклюзивний доступ до дитячого простору Kids Corner. Планшет обладнаний шестирівневим захистом6зору. Отже ваші діти можуть грати та навчатися при оптимізованих для різних сценаріїв використання ефектах дисплея, а також продуманій системі сповіщень для запобігання нездоровому перевантаженню очей.

1. На планшеті встановлена версія EMUI 10.1.

2. Функція App Multiplier (Aпп Мультипліер) підтримується лише деякими додатками. Список сумісних додатків у майбутньому оновлюватиметься. Фактичне використання залежить від конкретних додатків.

3. Доступні три опції розміру правого та лівого вікон. Функція підтримується лише деякими додатками. Список сумісних додатків у майбутньому оновлюватиметься. Фактичне використання залежить від конкретних програм.

4. Умови проведення випробувань на отримання сертифіката TÜV Rheinland: при увімкненому режимі захисту зору екран відповідає вимогам сертифіката захисту зору від синього світла (за винятком налаштування колірної температури).

5. Пристрій не призначений для використання з медичною метою.

6. Пристрій не призначений для використання у медичних цілях.

7. Функція доступна у розділі Діти.

Широкий огляд
Легкий та тонкий планшет HUAWEI MatePad T 10s дарує потужні враження завдяки вишуканому дизайну та екрану, що створює ефект присутності. Він має 10,1-дюймовий FHD-дисплей 1920х1200 з вузькими рамками для створення більш яскравого візуального враження. Завдяки поєднанню з технологією HUAWEI ClariVu™ все, що ви бачите на ньому, виглядає насиченим та яскравим, оживає у ваших руках.
Гучний та чіткий звук з ефектом присутності
Готуйтесь порадувати свій слух. Аудіосистема Huawei MatePad T 10s з двома динаміками забезпечує потужний та рівномірний звук у стереоформаті. Завдяки підтримці технології HUAWEI Histen 6.1 планшет забезпечує кристально чисте звучання на високих частотах, покращені середні частоти і потужні глибокі баси.
Плавна та швидка робота
Завдяки інтерфейсу EMUI 10.1, з восьмиядерним чіпсетом та інноваційними алгоритмами роботи забезпечує покращену графіку та підвищену продуктивність. Дізнайтеся останні новини, переглядайте відео та купуйте товари в інтернет-магазинах – насолоджуйтесь плавною, стабільною роботою програм.
Подвійні вікна – подвійна ефективність
Функція App Multiplier дублює одну програму у двох вікнах, що забезпечує відтворення подвійного екрана в альбомній орієнтації планшета. Розмір лівого та правого вікон можна змінювати. Наприклад, в одному вікні можна переглядати асортименти інтернет-магазину, а в іншому відкривати зображення вибраних товарів або читати відгуки.
Створений спеціально для дітей
Співайте та прослуховуйте пісні за допомогою диктофона, зберігайте особливі миті за допомогою камери, творіть у програмі для малювання Kids Painting та грайте в ігри. Платформа Kids Corner пропонує інструменти навчання та творчості ваших дітей. Вона містить корисний навчальний контент спеціально для дітей, забезпечує функцію батьківського контролю, а також захищає зір ваших дітей за допомогою інноваційних технологій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8736 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!