За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Apple A2197 iPad 10.2" Wi-Fi 32GB Gold (MW762RK/A)

код товару: U0382081
Ціна за одиницю:
11879 грн
+202 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість SIM-карт без сім карти

Дисплей

Тип матриці Retina
Діагональ екрану 10.2"
Роздільна здатність 2160 х 1440

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор Apple A10 Fusion
Частота процесора 2.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 1.2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система iPad OS

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth
Навігаційна система GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення Lightning1 x Audio

Акумулятор

Тип батареї Li-Pol
Час автономної роботи до (годин) 10

Фізичні характеристики

Товщина (мм) 7.5
Вага (г) 483
Колір передньої панелі білий
Колір задньої панелі золотий

Інші

Виробник Apple
Модель A2197 iPad 10.2" Wi-Fi 32GB Gold
Артикул MW762RK/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 0190199189393
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий iPad - це можливості потужного комп'ютера в поєднанні з простотою і універсальністю портативного пристрою. Тепер він оснащений збільшеним дисплеєм Retina 10,2 дюйма, підтримує повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard і приголомшливі нові функції iPadOS. Стільки задоволення - тільки з iPad.

З iPad всі робочі завдання вирішуються елементарно. Ви можете редагувати текст, сидіти в інтернеті і одночасно дзвонити колегам по FaceTime. Всі ваші документи зібрані в додатку «Файли». А щоб почати друкувати текст курсової роботи або презентації, досить відкрити екранну клавіатуру або підключити повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard.

Ведете ви конспект лекції або складаєте список справ - з Apple Pencil все виходить легко і природно. Підпишіть договір, зробіть позначки в документі і запишіть ідею, яка прийшла в голову хвилину назад. Користуватися Apple Pencil так само зручно, як і звичайним олівцем, тільки вміє він набагато більше.

З iPad вашу цікавість не обмежена нічим. В App Store ви виявите безліч додатків, які допоможуть підтягнути оцінки по геометрії, вивчити нову мову і скласти власну симфонію. А з доповненою реальністю навчання перетвориться в захоплюючу пригоду. Дивіться, як прямо з вашої кімнати злітає космічний корабель, а герої книг буквально сходять зі сторінок.

Гра починається. Ваш хід, геймери. Потужний процесор A10 Fusion легко справляється з обробкою графіки, а гри з високою деталізацією працюють швидко і плавно. Підключіть бездротовий Bluetooth-контролер Xbox, контролер PlayStation DualShock 4 або ігровий контролер стандарту MFi, і ваш iPad перетвориться в портативну ігрову консоль. А передплатникам неймовірного нового сервісу Apple Arcade доступні більше сотні унікальних захоплюючих ігор.

іПад відкриває безмежний простір для творчості. Малюйте аквареллю, створюйте логотипи і робіть начерки від руки, - Apple Pencil допоможе вашим ідеям втілитися в життя. Це простий інтуїтивний інструмент, можливості і точність якого просто вражають.

Неважливо, як ви знімаєте, - на камеру 8 Мп на задній панелі або на HD-камеру FaceTime. На iPad, iPhone або на цифровий фотоапарат. Величезний дисплей iPad ідеальний для роботи з фото і відео. Зображення можна повертати, обрізати, застосовувати до нього кумедні ефекти і фільтри. А коли ви будете задоволені результатом, миттєво опублікуйте його в соціальних мережах або надішліть друзям.

На iPad з дисплеєм Retina 10,2 дюйма і системою стереодинамиков все виглядає і звучить просто чудово. У додатку Apple TV вам доступна чудова колекція фільмів. А ще при покупці нового iPad ви отримуєте безкоштовну річну підписку на Apple TV + - новий стрімінговий сервіс з різноманітним оригінальним контентом. Влаштовуйтеся зручніше, шоу починається.

Легкий і тонкий iPad підтримує швидкий зв'язок з Wi-Fi і 4G LTE. Він створений для тих, хто завжди в русі. Ви можете працювати в інтернеті, завантажувати книги і займатися справами, де б ви не знаходилися. Акумулятора вистачає на 10 годин, так що підзарядка не знадобиться вам цілий день. iPad готовий допомагати вам практично в усьому і бути з вами всюди.

В App Store більше мільйона додатків, розроблених спеціально для великого дисплея і з урахуванням можливостей iPad. Тут зібрані програми для музики, спорту, читання та ігор. Для будь-якого захоплення.

Як і всі продукти Apple, iPad розроблявся з урахуванням строгих вимог до захисту особистої інформації. Функція «Вхід з Apple» дозволить авторизуватися в додатках і на сайтах з вашим Apple ID. А з Touch ID ви швидко і безпечно розблоковуєте iPad і оплатіть покупки через Apple Pay.

Технології тільки тоді стають потужними, коли ними може скористатися кожен. Ось чому в iPad так багато функцій для людей з порушеннями зору, слуху, здатності до навчання і здатності до пересування. Наприклад, Лупа, яка збільшує розмір шрифту для більш комфортного читання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11879 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!