За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос Sencor SRV9250BK

код товару: U0545428
Ціна за одиницю:
14879 грн
+390 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа робот
Тип прибирання вологесухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування пульт ДКна корпусі

Живлення

Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 120 хв
Час зарядки 4 год
Ємність аккумулятору 2600 mAh

Додатково

Особливості лазерні датчики для орієнтації в просторі ,  датчик перешкод ,  встановлення розкладу прибирання з сматрфону ,  бокові щітки
Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.47 л
Рівень шуму 60 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 335 x 79 мм
Вага 2.5 кг
Колір синьо-чорний

Інші

Виробник Sencor
Модель SRV9250BK
Артикул SRV9250BK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Самостійний помічник в прибиранні

Робот-пилосос Sencor SRV9250BK — інтелектуальна модель, що легко вирішує проблеми з чистотою. За рахунок точної лазерної навігації, фірмової технології для орієнтації в просторі, віддаленого управління через Wi-Fi модель показує високу якість прибирання. Потужний довговічний BLDC двигун забезпечує надпотужну силу всмоктування. Спеціальний додаток на смартфоні, а також пульт дистанційного керування дозволяють управляти роботом-пилососом звідки захочете, як з будинку, так і з роботи.

Висока якість прибирання

Роботизований пилосос Sencor SRV9250BK за допомогою лазерної навігації аналізує область прибирання та обирає кращій спосіб для більшої ефективності та якості очищення. Є 5 вбудованих режимів: автоматичний, максимальний, безшумний, автоматичного руху, інтенсивного очищення. Робот-пилосос підтримує сухе та вологе прибирання, самостійно зволожуючи швабру в тих місцях, де це необхідно. Вбудований високоякісний HEPA-фільтр дозволяє очистити повітря від дрібного пилу та алергенів.

Віддалене управління процесом

Максимальний комфорт використання компактного робота-пилососа забезпечує фірмовий мобільний додаток. Це легке налаштування функцій, режимів прибирання та контроль поточного стану приладу, наприклад, рівня заряду акумулятора, активної програми та ін. Крім того, керувати пилососом можна за допомогою пульта дистанційного керування, що йде в комплекті. Інфрачервоний датчик захищає від падінь і ударів, тому прибирання проходить повністю самостійно без вашої участі.

Легко позначте зону прибирання

Робот-пилосос відмінно справляється з прибиранням будь-яких поверхонь. Для того, щоб обмежити площу або якусь зону в приміщенні, де прибирання не потрібне, використовуйте спеціальну магнітну стрічку. Вона є серед аксесуарів для пилососа. З її допомогою можна захистити, наприклад, місце, де грають діти або будиночок домашнього вихованця, щоб зайвий раз його не турбувати. Спеціальні датчики пилососа виявляють розташування стрічки та включають обмеження в маршрут прибирання. Розміри стрічки дозволяють охопити велику площу.

Все необхідне для ідеального прибирання

Потужна система пилососа з обертовими щітками ефективно збирає весь пил і сміття на будь-яких поверхнях, починаючи від плитки та закінчуючи килимовим покриттям. Комбінована щітка, розташована по центру, обертається з оптимальною швидкістю та забезпечується висока якість прибирання. Дві бічні обертові щітки створені для ідеального очищення кутів. Робот-пилосос оснащений датчиками для виявлення перешкод, сходів і датчиком для точної навігації, що допомагає повернуться до док-станцію автоматично.

Відмінна маневреність і комфорт

Висота робота-пилососа Sencor SRV9250BK становить всього 9,8 см, що дозволяє легко забиратися у важкодоступні місця, наприклад, під ліжко, диван та ін. Просунута гіроскопічна навігація Smart GYRO, як і лазерна система VSLAM допомагає переміщатися по кімнаті без проблем, долаючи навіть такі перешкоди, як пороги висотою 1,5 см. Заплануйте час прибирання за допомогою вбудованого таймера. Висока автономність дозволяє пилососити протягом 2 годин, а для повної зарядки необхідно близько 4 годин.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14879 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!