За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос Shark ICZ260EUT

код товару: U0519549
Ціна за одиницю:
22825 грн
+584 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа ручний
Тип прибирання сухе
Тип керування на рукоятці

Живлення

Тип живлення акумулятор
Споживана потужність 260 Вт
Час роботи на одному заряді 100 хв
Час зарядки 3.5 години

Додатково

Особливості зарядка акумулятора можлива як на самому пилососі так і на док станції ,  антиалергенний фільтр повітря з можливістю чищення під струменем води ,  зберігання аксесуарів в компактній сумці ,  технології: Flexology, DuoClean, Anti Hair Wrap Technology, Hyperboost ,  моторизована щітка DuoClean з Anti Hair Wrap Technology і освітлювальними ліхтарями ,  турборежим ,  паркет ,  ворсистий килим ,  зі знімним пилососом ,  щілинна насадка ,  насадка для меблів ,  насадка для пилу
Ємність пилозбірника 0.6 л
Насадки (у комплекті) 3
Рівень шуму 79 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 1080 х 250 х 260 мм
Вага 5.5 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Shark
Модель ICZ260EUT
Артикул ICZ260EUT
Гарантія, міс 25
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інноваційний бездротової пилосос SHARK з технологіями DuoClean Flexology Powered Lift-Away і Anti Hair Wrap Бездротовий пилосос з двома батареями Shark ідеально підходить для домашніх тварин. Він оснащений безліччю інновацій і функцій, які роблять щоденне прибирання простіше, ніж будь-коли.

Насадка для підлоги Twin-Tech
Легка чистка килимів і твердих підлог. Унікальна насадка для підлоги DuoClean від Shark об'єднує в собі дві моторизовані роликові щітки, за допомогою яких ви можете чистити всі килими і тверді підлоги, не зупиняючи і не змінюючи насадку для підлоги.

Як працює DuoClean? Роликова щітка зі щетиною забезпечує глибоке очищення килимів і видаляє стійкий бруд і волосся, а м'яка передня роликовий щітка втягує великі і дрібні забруднення за рахунок постійного контакту з підлогою і збирає стійкий дрібний пил з твердих підлог. Завдяки зручно розташованим елементам управління ви можете перемикатися між різними режимами роботи. Для додаткового підвищення продуктивності все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку Boost.

Тривалість роботи до 100 хвилин
З бездротовою версією ви можете легко переміщатися з кімнати в кімнату, не відволікаючись від роботи. Насолоджуйтесь до 100 хвилин роботи (при використанні двох акумуляторів один за іншим в режимі іонного акумулятора з не моторизованим робочим обладнанням) на одній зарядці - ідеально для швидкого і ретельного прибирання вашого будинку. Знімні акумуляторні літій-іонні батареї дають вам більше ніж достатньо часу для завершення процесу очищення. Їх можна заряджати як в пилососі, так і на вулиці. На дисплеї відразу відображається заряд акумулятора.

Різноманітні варіанти очищення
Завдяки технології Get-Anywhere ваш пристрій перетворюється в портативний пилосос. Просто зніміть основний блок з всмоктуючої трубки, щоб легко очистити важкодоступні місця під меблями. Крім високої потужності всмоктування, щіткові валики з безперервним приводом активно втягують бруд і, таким чином, забезпечують максимальну чистоту.

Знявши насадку для підлоги, ви можете легко дістатися до стелі, фіранок, рам для картин та інших піднятих поверхонь за допомогою всмоктуючої трубки. Зніміть всмоктувальну трубку, щоб перетворити пристрій в портативний ручний пилосос, який можна використовувати для легкого очищення ступенів, диванів, інших меблів або вашого автомобіля. За допомогою подовженого шланга ви можете дістатися до важкодоступних поверхонь і ділянок. За допомогою корисних пристосувань, що входять в комплект поставки, ви також можете легко очистити оббивку, тріщини, поверхні і багато іншого.

Антиалергенний пилосос
Ідеально для людей, які страждають алергією: Anti-Allergen Complete Seal вловлює 99,9% (на підставі стандарту IEC 62885-2 Cl. 5.11 товщиною від 0,3 до 10 мікрон) всіх частинок пилу і алергенів і фіксує їх в пилозбірнику, не викидаючи назад в повітря. Простий у використанні Ви можете спорожнити практичний контейнер для пилу одним натисканням кнопки, не контактуючи з зібраним брудом. Унікальні світлодіодні ліхтарі допомагають знаходити приховані скупчення пилу. Завдяки поворотним роликам ви можете особливо легко переміщати пристрій навколо меблів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22825 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!