За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Підзорна труба Praktica Highlander 20-60x80/45 WP + штатив (922827)

код товару: U0474128
Ціна за одиницю:
11800 грн
+351 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення 20-60x
Діаметр об'єктива 80 мм
Розмір вихідної зіниці 4-1.33 мм
Винос зіниці 13.5-11 мм
Фактор сутінків 40-69.28
Світлосила 16-1.77
Мінімальна відстань фокусування 10 м
Поле зору на 1000 м 31-16 м

Конструктивні особливості

Кут спостереження 45º
Оптична конструкція призма Porro
Лінзи з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми BAK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання завдяки герметичності корпусу ,  заповнення азотом
Зум кільце трансфокатора на окулярі
Наочник поворотно-висувний (типу Twist-Up)
Захисна бленда є
Корпус полікарбонат, прогумований

Габарити

Розміри 438 x 150 x 95 мм
Висота штатива 480-1300 мм
Габарити упаковки 450 x 200 x 120 мм

Додаткові характеристики

Комплектація підзорна труба ,  захисна кришка окуляра і об'єктива ,  серветка для протирання оптики ,  штатив: трисекційний, повнорозмірний з висувним центральним штоком ,  захисний наплечний чохол для зберігання і транспортування труби ,  захисний наплечний чохол для зберігання і транспортування штатива
Країна-виробник Китай
Колір темно-зелений

Інші

Виробник Praktica
Модель Highlander 20-60x80/45 WP + штатив
Артикул 922827
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Praktica одна з небагатьох, хто надає офіційну 25-річну гарантію на всю серію підзорних труб, в тому числі і на підзорну трубу Praktica Highlander 20-60x80/​​45 WP + штатив. Коли головним фактором є ідеальне співвідношення ціни, якості і комплектації - варто зупинити вибір на підзорних трубах Praktica Highlander. Серія підзорних труб Highlander укомплектована якісним повнорозмірним трисекційним штативом, який, як і підзорна труба, в транспортувальному положенні укладаються в окремі транспортувальні сумки. Також варто відзначити двошвидкісний фокусер для грубої і точної настройки фокусу. З огляду на високу якість оптики з повним багатошаровим просвітленням і призмою BAK4, водонепроникний і азотозаповнений корпус, можна з упевненістю сказати, що дана модель не має на ринку аналогів в своїй ціновій категорії.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Герметичність і водонепроникність підзорної труби гарантується по міжнародному класу, IPX7, що допускає навіть випадкове короткочасне занурення приладу під воду на глибину до 1 метра. При перепадах температури внутрішні лінзи труби не запотіють, завдяки заповненню азотом.

Клас оптики даної труби повністю відповідає запитам до сучасних підзорних труб для полювання, спортивної стрільби і ландшафтних спостережень. Кожна оптична поверхня має багатошарове покриття, що просвітлює. Обертаюча призма виконана з баритового крона (оптичне скло BAK4 з певним коефіцієнтом заломлення). Все це дозволяє отримати максимально світле зображення без затемнень по всьому полю зору.

Налаштування різкості здійснюється двохшвидкісним фокусером, що зазвичай притаманно тільки підзорним трубам преміум класу. Таке рішення дозволяє налаштовувати фокус максимально швидко за допомогою маховика грубого фокусування і максимально точно за допомогою маховика точного фокусування. Додаткову зручність представляє поворотно-висувний наочник, що дозволяє виставити будь-яку необхідну відстань до окуляра при спостереженнях в окулярах або без них.

Комплектація підзорних труб Praktica Highlander вдало доповнена повнорозмірним якісним трисекційним штативом, з можливістю регулювання по висоті не тільки ніжок, а й центрального штока, а також з можливістю регулювання головки штатива в трьох площинах. Варто відзначити можливість повороту труби навколо своєї поздовжньої осі при установці на штатив. Таким чином, немає необхідності постійно вести спостереження з верхньої позиції. Спостерігач може розгорнути окуляр в сторону або вниз. Захисна бленда збереже оптику від крапель дощу, або запобіжить небажаним сонячним відблискам. На бленді знаходиться спеціальний цілик для попереднього наведення труби на ціль. Комплектацію труби доповнюють наплічні сумки для транспортування труби і штатива, кришки об'єктива, окуляра і серветка для протирання оптики.

Praktica Highlander - це підзорні труби для спортивної стрільби, полювання з вишок і з засідки, для астрономічних спостережень і просто для спостереження міських визначних пам'яток або природних ландшафтів, які укомплектовані всіма необхідними аксесуарами для негайного і повноцінного використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11800 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!