За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Підзорна труба Praktica Alder 20-60x77/45 WP + штатив (924173)

код товару: U0474127
Ціна за одиницю:
9654 грн
+319 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення 20-60x
Діаметр об'єктива 77 мм
Розмір вихідної зіниці 3.85-1.28 мм
Винос зіниці 17.9-15 мм
Фактор сутінків 39.24-67.97
Світлосила 14.82-1.64
Мінімальна відстань фокусування 6 м
Поле зору на 1000 м 27.6-16 м

Конструктивні особливості

Кут спостереження 45º
Оптична конструкція призма Porro
Лінзи з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми BAK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання завдяки герметичності корпусу ,  заповнення азотом
Зум кільце трансфокатора на окулярі
Наочник поворотно-висувний
Захисна бленда є
Корпус полікарбонат, прогумований

Габарити

Розміри 420 x 160 x 90 мм
Висота штатива 255 мм
Габарити упаковки 450 x 170 x 110 мм
Вага 1.43 кг

Додаткові характеристики

Комплектація підзорна труба ,  настільний штатив ,  захисна кришка окуляра і об'єктива ,  серветка для протирання оптики ,  захисний чохол для зберігання і транспортування труби зі штативом
Країна-виробник Китай
Колір оливковий

Інші

Виробник Praktica
Модель Alder 20-60x77/45 WP + штатив
Артикул 924173
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5055189025622
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія Praktica одна з небагатьох, хто надає офіційну 25-річну гарантію на всю серію підзорних труб, в тому числі і на підзорну трубу Praktica Alder 20-60x77/45 WP + штатив. Дана модель отримала середньоапертурний 77 мм об'єктив, зберігши при цьому помірний розмір і вагу корпусу, що має сучасний ергономічний дизайн. Завдяки гідним оптичним характеристикам, підзорна труба Praktica Alder є відмінним інструментом і для полювання, і для спортивної стрільби і для спостережень природних ландшафтів, тварин і птахів. Комплектація труби доповнена якісним металевим настільним штативом, що дозволить зручно встановити і стабілізувати трубу, і спростить наведення на ціль.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, до сих пір продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів, для виробництва спортивної оптики.

Герметичність і водонепроникність підзорної труби гарантується за міжнародним класом, IPX7, що допускає навіть випадкове короткочасне занурення приладу під воду на глибину до 1 метра. При перепадах температури внутрішні лінзи труби не запітніють, завдяки заповненню азотом.

Клас оптики даної труби повністю відповідає запитам до сучасних підзорних труб для полювання, спортивної стрільби і ландшафтних спостережень. Кожна оптична поверхня має багатошарове покриття, що просвітлює. Обертаюча призма виконана з баритового крона (оптичне скло BAK4 з певним коефіцієнтом заломлення). Все це дозволяє отримати максимально світле зображення без затемнень по всьому полю зору.

Зручна настройка різкості здійснюється фокусером великого діаметра, розташованим в центральному положенні. Додаткову зручність представляє поворотно-висувною наочник, що дозволяє виставити будь-яку необхідну відстань до окуляра при спостереженнях в окулярах або без них.

Комплектація підзорних труб Praktica Alder включає штатив, що дуже зручно, оскільки використання труби без штатива практично неможливе. Варто відзначити можливість повороту труби навколо своєї поздовжньої осі при установці на штатив. Таким чином, немає необхідності постійно вести спостереження з верхньої позиції. Спостерігач може розгорнути окуляр в сторону або вниз. Захисна бленда захистить оптику від крапель дощу, або запобіжить небажані сонячні відблиски. На бленді знаходиться спеціальний цілик для попереднього наведення труби на ціль. Комплектацію труби доповнює наплічна сумка для транспортування труби і штатива, кришки об'єктива, окуляра і серветка для протирання оптики.

Praktica Alder - це підзорні труби, які порадують і дизайном, і якістю оптики та надійністю конструкції і доступною ціною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9654 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!