За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Підзорна труба Hawke Nature Trek 16-48x65/45 WP (923781)

код товару: U0469045
Ціна за одиницю:
10999 грн
+348 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення 16-48x
Діаметр об'єктива 65 мм
Розмір вихідної зіниці 4.06-1.35 мм
Винос зіниці 20 мм
Фактор сутінків 27.7-55.9
Світлосила 16.48-1.82
Мінімальна відстань фокусування 3.5 м
Поле зору на 1000 м 46-24.5 м

Конструктивні особливості

Кут спостереження 45º
Оптична конструкція призма Porro
Лінзи з багатошаровим покриттям (Fully Multi-coated)
Призми BAK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання заповнення азотом
Зум кільце на окулярі
Наочник складаний (Fold-Down)
Захисна бленда є
Корпус полікарбонат, прогумований ,  полікарбонат

Габарити

Розміри довжина 356 мм
Вага 1.13 кг

Додаткові характеристики

Комплектація підзорна труба ,  захисна кришка окуляра і об'єктива ,  чохол нейлоновий для транспортування ,  серветка для протирання оптики ,  знімний окуляр
Колір чорний ,  зелений

Інші

Виробник Hawke
Модель Nature Trek 16-48x65/45 WP
Артикул 923781
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Підзорна труба Hawke Nature Trek 16-48x65/45 WP вдало виділяється своїм сучасним дизайном і надійністю механічних вузлів. Як і годиться оптиці даного класу, труба має знімний окуляр, повністю мультипросвітлені лінзи, призма виготовлена ​​з оптичного скла BAK4, полікарбонатний корпус повністю водонепроникний і заповнений азотом. Варто відзначити також зручність для ближніх спостережень, завдяки надзвичайно малій дистанції фокусування. Польовий захисний чохол дуже зручний, його можна не знімати з труби під час її використання, що економить час, захищаючи прилад.

Як і належить професійній оптиці, окуляр у підзорних труб Hawke Nature Trek знімний і змінний. Окулярний вузол Hawke Nature Trek розташований під кутом 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень, як з настільних, так і повнорозмірних штативів. Корпус провертається навколо своєї поздовжньої осі і має кілька фіксованих положень для зручності точної установки в горизонтальному або вертикальному положенні, однак може бути зафіксований під будь-яким кутом. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не тільки від сонячних відблисків, а й від крапель дощу. Монтажна база труби адаптована під стандартне кріплення фотоштатива, так що пошук необхідної опори для спостереження - не проблема.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скло, використовуване для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а, отже, не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!