За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парта Mealux Sherwood XL Multicolor (BD-860 W/MC з ящиком)

код товару: U0523090
Ціна за одиницю:
17448 грн
+396 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість місць одномісні
Призначення шкільна
Комплектація гачок для портфеля
Особливості з ящиками ,  висувний органайзер з розділювачами ,  з похилою стільницею

Фізичні характеристики

Ширина парти 140 см
Глибина парти 70 см
Висота парти 53 - 76 см
Матеріал деревометал

Інші

Виробник Mealux
Модель Sherwood XL Multicolor
Артикул BD-860 W/MC с ящиком
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Переваги даного столу: стільниця з натурального дерева твердолистяних порід, яка покрита захисною ламінацією; кромка уздовж всієї стільниці виготовлена з екологічно чистого та безпечного матеріалу та зафіксована без застосування клею. Стіл розділений на дві функціональні частини: робоча поверхня з можливістю регулювання кута нахилу і статична частина для книг і гаджетів.

Представлені 3 варіанти комплектації столу Sherwood XL: 1 З полицею-надбудовою, пеналом та великим органайзером; 2. З висувним ящиком, пеналом та великим органайзером; 3. З пеналом і великим органайзером.

Ще однією особливістю столу є можливість міняти кольорові накладки, які йдуть відразу в комплекті. Усього доступно 4 варіанти декору: сірий, блакитний, рожевий і зелений. Ви можете замінити накладки на ніжках і висувному дерев'яному ящику. Крім того, можна створювати власний дизайн вашого столу, комбінуючи різні накладки різних кольорів між собою.

Кут нахилу робочої частини стільниці регулюється в діапазоні 0-45 градусів. Тому, стільницю можна встановити в оптимальному положенні для письма, читання і творчості. В результаті, дитина під час виконання завдань буде сидіти правильно і відчувати себе комфортно.

Плавність регулювання кута нахилу забезпечує якісний механізм газ-ліфт. Регулювання здійснюється спеціальним важелем, який розташований з лівого боку стільниці.

Висота столу варіюється в діапазоні 53-76 см, тому даний стіл відмінно підійде для дошкільняти і буде "рости" разом з дитиною і буде вірним другом аж до закінчення школи. В результаті, у дитини сформується правильна і красива постава. Висота регулюється спеціальною механічною ручкою. При необхідності ручку можна зняти. Також, кожні 30-40 хвилин можна чергувати положення сидячи-стоячи під час виконання занять і в результаті, дитина буде залучена в навчальний процес і при цьому буде активний.

Під рухомою частиною стільниці розташований місткий висувний органайзер з роздільниками для зручного зберігання шкільного приладдя та різних канцтоварів. Пенал виготовлений з міцного і безпечного ABS-пластика.

Під статичною частиною стільниці розміщений великий і місткий ящик, який зверху доповнений невеликим висувним органайзером. З такою кількістю органайзерів можна зберігати велику кількість шкільного приладдя та інших дрібниць і при цій розсортувати за призначенням і зберігати все в ідеальному порядку.

Масивні ніжки столу заслуговують на окрему увагу, так як оснащені коліщатками для того, щоб можна було переміщати стіл по підлоговому покриттю, не ушкоджуючи його. Також, на передній частині ніжок є спеціальні накладки, щоб нівелювати положення столу. Ця функція актуальна, наприклад, якщо частина стола стоїть на килимі, а частина на паркеті.

Бонус - металевий гачок, на якому можна розмістити рюкзак, сумку і тд.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17448 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!