За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парта Evo-kids Ontario (Evo-600 TG/Z з полицею)

код товару: U0464083
Колір:
Ціна за одиницю:
9406 грн
Ціна за одиницю:
8984 грн
Ціна за одиницю:
9372 грн
+220 бонусів
+213 бонусів
+219 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість місць одномісні
Призначення дитячашкільна
Комплектація підставка для книг
Особливості висувний органайзер з розділювачами ,  надбудова

Фізичні характеристики

Ширина парти 112 см
Глибина парти 70 см
Висота парти 53 - 73 см
Матеріал пластикдеревометал
Колір салатовий

Інші

Виробник Evo-kids
Модель Ontario
Артикул Evo-600 TG/Z с полкой
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2000002142393
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дерев'яна стільниця. Дитячий швидко зростаючий стіл Evo-Kids Ontario ідеально впишеться в інтер'єр, ставши головним акцентом дитячої кімнати. Одним з головних переваг даного столу є те, що стільниця виготовлена з твердолистяних порід дерева, зверху покрита захисною ламінацією, яка приємна на дотик, має антибліковий ефект, а також захищає стіл від механічних пошкоджень. Також на столі є полиця-надбудова з нішами, на якій можна зберігати книги, іграшки та ін.

Функціональна стільниця. Стільниця розділена на дві функціональний частини: одна робоча поверхня із змінним кутом нахилу, а друга частина - нерухома. На статичної частини стільниці можна розташувати настільну лампу, книги, гаджети та інші необхідні предмети, щоб завжди були під рукою.Зручна полиця-надбудова. Полку доповнена зручною підставкою для книг, яку можна висувати при необхідності. На підставці є фіксатор сторінок. Також підставка розміщена на оптимальній відстані для захисту очей дитини від перенапруги.

Механізм газ-ліфт. Завдяки високоякісному газ-ліфта можна легко і плавно змінювати кут нахилу стільниці в залежності від занять дитини: читання, письмо, малювання. Кут нахилу можна регулювати до 60 °. Для зручності регулювання передбачений невеликий важіль.Регулювання висоти столу. Збоку розташована зручна ручка для регулювання висоти столу, щоб регулювати положення висоти столу відповідно до зростання дитини. Завдяки цьому у дитини буде формуватися правильна постава, а також в звичку увійде посидючість і висока концентрація під час занять.Важливо: ручка знімна, відрегулювати висоту столу, її можна прибрати, щоб дитина не регулював стіл без нагляду батьків.

Організатор для канцтоварів. Під стільницею розташований висувний ящик-органайзер з двома відділами і одним знімним пеналом для зберігання безлічі канцтоварів та дрібних предметів.Збоку розташований металевий гачок, на який можна розмістити рюкзак або сумку.

Ніжки столу також дуже функціональні: для того, щоб стіл можна було з легкістю переміщати, ззаду на ніжках є коліщата, а на передній частині ніжки є спеціальні п'яти, за допомогою яких можна нівелювати положення столу, в разі, якщо нерівна підлога або частина стола стоїть на килимі, а частина на ламінаті.Безпечні зазори на стільниці створені для того, щоб було максимально зручно регулювати кут нахилу стільниці. Уздовж всієї стільниці міцно зафіксована облямівка, яка виконує протиударну функцію, а також служить бар'єром, щоб не скочувалися предмети на підлогу.

Парта Evo-kids Ontario Evo-600

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9406 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!